Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
sepolno krajenskie pojawia sie w wynikach? podobno zamkniete juz od paru tygodni

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ile w贸zk贸w? chyba skrzynek chcia艂a艣 zapyta膰... dostaw臋 nadal liczymy w skrzynkach, bo w贸zek ca艂y czas jeden

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam pro艣b臋 . Drogie kole偶anki dajcie namiary na stronk臋 gdzie mo偶na przeczyta膰 ranking sprzedazowy poszczeg贸lnych sklep贸w Dayli . Bardzo mnie interesuje jak w tym rankingu wygl膮da masz 艣laski sklep. Dzieki Dana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moim zdaniem 偶adnego zamykania nie b臋dzie, poco te wpisy .. towaru jest ma艂o fakt.. ale w ka偶dym sklepie narzekaj膮,ze kiepso idzie .. damy rade Dayli bedzie istnie膰.. zamkn膮 mo偶e 5-6 sklep贸w w kt贸rych jest bardzo bardzo zle a reszta przetrwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Marzy膰 mo偶na!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
twoje zdanie nikogo nie interesuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czas pokaze!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja dostalam az 5 zestawow swiatecznych szalenstwo! Ten misiac jest decydujacy? A co w tamtym roku bylo lepiej? Co prawda po swietach ale nawet worka na smieci nie bylo, papieru a deo po 3 szt na polkach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma 偶adnej stronki z wynikami , kto艣 si臋 bardzo interesuje, wyniki przecie偶 dostajesz na poczt臋 firmow膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ach te zestawy to 艣wi膮teczne:-D :-D a ja g艂upiutka my艣la艂am 藕e magazyn czyszcz膮 oj to na bogato w tym roku;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak szale膰 to na ca艂ego :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przyczajony Nowy Targ ukryty Nowy Targ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ha ha same si臋 nakrecacie, co ma by膰 to b臋dzie. ZYCIE po DAYLI tez2 istnieje . najwa偶niejsze, 偶eby mie膰 szacunek do siebie. Z prac膮 jest trudno, ale s膮 na szcz臋艣cie pracodawcy kt贸rzy s膮 przede wszystkim ludzmi i szanuj膮 pracownik贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ratujcie si臋. SZUKAJCIE NOWEJ PRACY. cena akcji ju偶 0,47gr. bankructwo na dniach. i艣a was wyko艅czy艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hahaha ale i艣a ma branie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A tak z innej beczki dosta艂y艣cie nast臋pn膮 tur臋 bon贸w?bo podatek mi 艣ci膮gli a bon贸w nie wida膰,jest to zgodne z prawem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znowu te bony, nie nie dostalysmy drugiej tury, z jakiej racji jak dopiero z jednej wyp艂aty podatek pobrali, to jest zgodne z prawem ?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A niekt贸rzy dostali drug膮 ture bon贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kochana jamam ju藕 drugi raz pobrany podatek,wi臋c mam prawo si臋 zapyta膰 a ty pewnie regionalna 藕e tak sie w艣ciekasz !?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a wiecie mo偶e czy na stronie dayli na bie偶膮co usuwaj膮 zamkni臋te sklepy? pytam bo zamierzam si臋 wybra膰 70 km od mojego miejsca zamieszkania i nie wiem czy w og贸le warto jecha膰 skoro tyle sklep贸w zamykaj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na 100 procent ratlerek si臋 wkurzyl i odszczekal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zanim pojedziesz to zadzwon na numer komorkowy tego sklepu, w godzinach otwarcia jesli numer wylaczony to bedzie widomo czy sklep zamkniety wroclaw, warszawajana nowaka jezioranskiego raczej zamkniete

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie mam jeszcze wyp艂aty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dostaniesz na pewno nie martw si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na spotkaniu kr dostali bony, ja dostalam swoje w pon i pracownic bedacych na l4 juz je odebraly. Druga tura bonow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Teez nie mam wyp艂aty. :(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kurcze wsp贸艂czuje wam mo藕e to wina banku,ja i dziewczyny mia艂y艣my wczoraj worki nawet ok 11 stej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
problemy s膮 jak wsz臋dzie ale kto艣 tu definitywnie bzdury klepie ..... koniec i bankructwo sp贸艂ki gdy akcje s膮 po 0,47 gr ????........... Martwi艂a bym si臋 gdyby by艂y po 4 gr ........... Mam nadziej臋 ze b臋dzie dobrze . Takie braki to s膮 wsz臋dzie w poprzedniej pracy mia艂am podobnie ,buty sprzedawa艂am i wydawa艂o mi si臋 偶e skoro od dawna nie mam nic na samochodzie ,zero nowych wzor贸w to i firma ju偶 bankrut . Okaza艂o si臋 偶e w艂a艣ciciel jest dzi艣 jedn膮 z wi臋kszych hurtowni obuwia w kraju ( nie licz膮c graczy jak ccc ...)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiesz to dziwne, ja te偶 kiedy艣 pracowa艂am w sklepie czytaj schlecker i wygl膮da艂o to bardzo podobnie puste p贸艂ki brak dostaw. Jak mo偶na nazwa膰 inaczej to co si臋 teraz dzieje , niech si臋 zdecyduj膮 albo daj膮 towar albo niech zamykaj膮 , ci臋偶ko pracowa膰 z klientem kiedy nie ma podstawowych produktow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyprzeda偶 trwa , akcja sms na dzi艣 -25% na ca艂y asortyment , a dostaw nie ma

Udost臋pnij ten post