Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Regionalni sa zajeci , planuja swoją najblizsza przyszlosc i glowia i jsk jeszcze wyjc na swoje.maja ns w glebokim powazaniu, my juz nic nie znaczymy

Gość gość
zrobili nam super prezent na Święta

Gość gość
Niech regionalnym dadzą wypowiedzenia z porozumieniem stron! Ciekawe czy podpiszą! Tyle razy zwalniali w ten sposób , to teraz najwyzszy czas na nich.

Gość gość
Może w poniedziałek juz coś będzie wiadomo co z nami

Gość gość
No i co nachapali się? chcieli dużo i szybko zarobić(wielcy gracze) naszymi rękami za marne grosze, gnojąc pracowników to niech inni teraz ich cisną i g.... mnie obchodzi skąd teraz kasę wezmą. Dziewczyny macie 2dni od daty ogłoszenia upadłości aby lekarz wypisał l4, (nie bez powodu ogłoszono w piątek wieczorem ) w poniedziałek jest za późno - niestety!

Gość gość 5545
co to za bzdury ,wkońcu zamykają czy nadal istniejemy mam iść jutro do roboty czy ku...a o co tu chodzi

Gość gość
No cóż, tak właśnie się dzieje, jak się nie szanuje ludzi, a decyzje są podejmowane przez ludzi, którzy nie wyciągają wniosków z popełnionych błędów...

Gość gość
Póki mam umowę mogę pójść na L 4, więc jakie dwa dni ?

Gość gość
Z tego co wiem to nawet jak pracodawca cie zwolni to mozna isc na L4 i wtedy placi ZUS,tylko źe jak to ściema i komisja z lekarzy to ustali to jest DUZY problem.Ja miałam taką sytuację ale wtedy byłam naprawdę chora łącznie z pobytem w szpitalu i byłam naL4 1,5miesiąca.

Gość gośćgość
ja nadal w to niewierze ,a dziewczyny z worka to już nie wspomnę jak będą załatwione ,ani odpraw ani zasiłku -to jest jakieś dziadostwo ,kosmos czy DRAMAT,

Gość gość
Nikt nie będzie miał odpraw nie tylko worki-

Gość gość
Przy zwolnieniu grupowym odprawa się należy, tylko Z czego ja wyplaca ?!

Gość gość
To nie jest zwolnienie grupowe tylko upadłość firmy i w tym przypadku prawa pracownika są mocno okrojone... Jedynie fundusz pracy może wam wypłacić kasę ale bez premi i kasy za niewykorzystany urlop... A i same musicie się o to upomnieć

Gość gość
To że Kerdos złożył wniosek o upadłość nic jeszcze nie oznacza bo to sąd teraz musi to uznać albo odrzucić... Zresztą Kerdos to jedno a dayli drugie to ze są spółka nie oznacza upadłości obu

Gość gość
Kerdos i dayli jedno bez drugiego nie istnieje, nie łudzicie się 18 wszystko będzie jasne...

Gość gość
Huura i Alleluja

Gość gość
a co niby 18 ma sie wyjasnic??

Gość gość
tego nikt nie wie

Gość gość
Kto miał to się dorobił na tym interesie, a nas jednym słowem wydy... A miało być tak pieknie. Szkoda tylko ze tyle ludzi straci teraz pracę.

Gość gość
18 go walne zgromadzenie zarzadu. A schleker tez oglosil upadlosc i przejela nas inna firma.

Gość gość
Schleker tez oglosil upadosc.. przejecie przez inna firme bliskie

Gość gość
Tak w dobie kryzysu wykupi nas inna firma zwłaszcza że od nowego roku wyższe podatki rząd zapowiedział. Myślicie że że znajdą jelenia?

Gość gość
Schleker mial gorsze dlugi i upadlosc oglosil w najgorszym dla handlu czasu- styczen. Pozyjemy zobaczymy.

Gość gość
I co z kartami podarunkowymi? Ktos kupi podaruje a tu sklep zamkna?

Gość gość
No to rozwiązał się problem realizacji bonów . Będziecie mogły je zrealizować w w sklepach dayli w grudniu. Jeżeli ktoraś ma na zbyciu kity-ket to moj ratlerek będzie jest zainteresowany . Chałłłłłłłłłłłłłłłłlllllllllllllllllllllllllllllllll Pozdrawiam i całuje Wariatka

Gość gość
Niektóre wierzą w nieśmiertelność!!! nadzieja matką

Gość gość
Bony!!!nie dostaniemy ich podobno tylko teraz ta druga tura i koniec regionalni napewno juz wiedzieli ale zostawili to dla siebie co ich tam pospólstwo obchodzi,dziewczyny z worka to nawet zasiłku nie dostaną bo to nie była umowa o pracę.

Gość gość
Sadze jednak ze bony nam wyplaca,bo na towarze w sklepie im nie bedzie zalezalo,poza tym i tak sklepy swieca pustkami,a nam z wyplaty beda mogli pobrac podatek. Natomiast my i tak tych bonow w calosci nie zrealizujemy