Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
sepolno krajenskie pojawia sie w wynikach? podobno zamkniete juz od paru tygodni

Gość gość
ile wózków? chyba skrzynek chciałaś zapytać... dostawę nadal liczymy w skrzynkach, bo wózek cały czas jeden

Gość gość
Mam prośbę . Drogie koleżanki dajcie namiary na stronkę gdzie można przeczytać ranking sprzedazowy poszczególnych sklepów Dayli . Bardzo mnie interesuje jak w tym rankingu wygląda masz ślaski sklep. Dzieki Dana

Gość gość
moim zdaniem żadnego zamykania nie będzie, poco te wpisy .. towaru jest mało fakt.. ale w każdym sklepie narzekają,ze kiepso idzie .. damy rade Dayli bedzie istnieć.. zamkną może 5-6 sklepów w których jest bardzo bardzo zle a reszta przetrwa

Gość gość
Marzyć można!

Gość gość
twoje zdanie nikogo nie interesuje

Gość gość
Czas pokaze!!!

Gość gość
Ja dostalam az 5 zestawow swiatecznych szalenstwo! Ten misiac jest decydujacy? A co w tamtym roku bylo lepiej? Co prawda po swietach ale nawet worka na smieci nie bylo, papieru a deo po 3 szt na polkach.

Gość gość
Nie ma żadnej stronki z wynikami , ktoś się bardzo interesuje, wyniki przecież dostajesz na pocztę firmową.

Gość gość
Ach te zestawy to świąteczne:-D :-D a ja głupiutka myślałam źe magazyn czyszczą oj to na bogato w tym roku;-)

Gość gość
A jak szaleć to na całego :-)

Gość gość
przyczajony Nowy Targ ukryty Nowy Targ

Gość gość
Ha ha same się nakrecacie, co ma być to będzie. ZYCIE po DAYLI tez2 istnieje . najważniejsze, żeby mieć szacunek do siebie. Z pracą jest trudno, ale są na szczęście pracodawcy którzy są przede wszystkim ludzmi i szanują pracowników.

Gość gość
ratujcie się. SZUKAJCIE NOWEJ PRACY. cena akcji już 0,47gr. bankructwo na dniach. iśa was wykończyła

Gość gość
hahaha ale iśa ma branie

Gość gość
A tak z innej beczki dostałyście następną turę bonów?bo podatek mi ściągli a bonów nie widać,jest to zgodne z prawem?

Gość gość
Znowu te bony, nie nie dostalysmy drugiej tury, z jakiej racji jak dopiero z jednej wypłaty podatek pobrali, to jest zgodne z prawem ?!

Gość gość
A niektórzy dostali drugą ture bonów

Gość gość
Kochana jamam juź drugi raz pobrany podatek,więc mam prawo się zapytać a ty pewnie regionalna źe tak sie wściekasz !?

Gość gość
a wiecie może czy na stronie dayli na bieżąco usuwają zamknięte sklepy? pytam bo zamierzam się wybrać 70 km od mojego miejsca zamieszkania i nie wiem czy w ogóle warto jechać skoro tyle sklepów zamykają

Gość gość
Na 100 procent ratlerek się wkurzyl i odszczekal

Gość gość
zanim pojedziesz to zadzwon na numer komorkowy tego sklepu, w godzinach otwarcia jesli numer wylaczony to bedzie widomo czy sklep zamkniety wroclaw, warszawajana nowaka jezioranskiego raczej zamkniete

Gość gość
Nie mam jeszcze wypłaty

Gość gość
Dostaniesz na pewno nie martw się.

Gość gość
Na spotkaniu kr dostali bony, ja dostalam swoje w pon i pracownic bedacych na l4 juz je odebraly. Druga tura bonow.

Gość gość
Teez nie mam wypłaty. :(:(

Gość gość
Kurcze współczuje wam moźe to wina banku,ja i dziewczyny miałyśmy wczoraj worki nawet ok 11 stej.

Gość gość
problemy są jak wszędzie ale ktoś tu definitywnie bzdury klepie ..... koniec i bankructwo spółki gdy akcje są po 0,47 gr ????........... Martwiła bym się gdyby były po 4 gr ........... Mam nadzieję ze będzie dobrze . Takie braki to są wszędzie w poprzedniej pracy miałam podobnie ,buty sprzedawałam i wydawało mi się że skoro od dawna nie mam nic na samochodzie ,zero nowych wzorów to i firma już bankrut . Okazało się że właściciel jest dziś jedną z większych hurtowni obuwia w kraju ( nie licząc graczy jak ccc ...)

Gość gość
Wiesz to dziwne, ja też kiedyś pracowałam w sklepie czytaj schlecker i wyglądało to bardzo podobnie puste półki brak dostaw. Jak można nazwać inaczej to co się teraz dzieje , niech się zdecydują albo dają towar albo niech zamykają , ciężko pracować z klientem kiedy nie ma podstawowych produktow.

Gość gość
Wyprzedaż trwa , akcja sms na dziś -25% na cały asortyment , a dostaw nie ma