Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyny możecie wejść w enova

Gość gość
Tak,ja się dziś logowalam.

Gość gość
Jaki sklep zamknęli?

Gość gość
Uwaga dziewczyny kolejny strzał dobrego towaru. Chusteczki wylapujace kolor których od wieków nir było, perelki lenora, fairy, persil proszek, szczoteczki elektryczne oral b, worki Jan niezbędny i stella, kilka sztuk zewy, waciki, trochę Jelenia, trochę nivea. Ogólnie jestem zadowolona

Gość gość
Czechowice zamknięte

Gość gość
Czechowice zamknięte

Gość gość
Zamknięte Czechowice Dziedzice

Gość gość
Dziewczyny podajcie linka do Enova.Chciałam się upewnić ponieważ w żaden sposób nie moge się zalogować.Z góry dziękuje

Gość gość
A ta dostawa z której jesteś tak zadowolona to w sklepie testowym??? Ja też nie mogę się zalogować do enovy.

Gość gość
Nie nie w sklepie testowym. Też bylam w szoku bo nie jestem sklepem testowym

Gość gość
Towaru coraz więcej

Gość gość
Przestańcie pier### gdzie ten towar ktoś nas tu podpuszcza , na półkach tylko kurz !

Gość gość
Zgadzam się z koleżanką wyżej.Przykre że ktoś ma ubaw z tego że firma robi co może żeby się uratować. I jaka jest prawda wiedzą tylko osoby w niej pracujace. Pozdrawiam

Gość gość
Towaru coraz więcej bo do sklepów idzie towar z zamkniętych sklepów. Haha, i tak to właśnie wygląda w dayli na tą chwilę, a są sklepy co już długo nie dostały towaru

Gość goś2435ć
proszę sobie sprawdzić wszystkie podkłady z astora ,HD,jestem przerażona z nich wypływa dosłownie woda z gów...

Gość gość
Do przedmowczyni-skoro pracujesz w tej firmie to pewne zasady również Cię obowiązują i wydaje mi się ze skoro zauważyłaś taki nazwijmy to problem to od tego jest poczta firmowa,żeby ewentualnie poinformować innych pracujących na sklepach a nie pisanie na ogólnodostępnym forum.Niezbyt to dobrze świadczy o Tobie jako pracowniku Dayli.

Gość gość
A i dla informacji wszystkie towary przeterminowane albo takie które budzą w Tobie jakąkolwiek wątpliwość wynosisz na zaplecze i po ewentualnej rozmowie z KR. odpisujesz w stosownym Rw czy innym dokumencie.Miłego odpoczynku w weekend.☺

Gość goś323
do przedmówczyni-otórz ja już dawno nie pracuje w przeterminowanej firmie DAYLI,a to co o mnie świadczy to same superlatywy ,żekłabym,skoro niepracując i jako klientka mówię o problemie który widnieje w szafach Astor.a ja przepraszam co tak o tobie świadczy skoro jesteś tzw.żetelnym pracownikiem a dużego problemu nie zauważasz?w którym sklepie tak ciężko pracujesz ,to przyjade i c***alcem pokaże który to towar.

Gość gość
do goś323 żebyś nie wpadła w samouwielbienie... najpierw kup sobie słownik ortograficzny( bo błąd na błędzie)i idź na szkolenie z kultury osobistej... Już w pierwszym zdaniu błąd: "OTÓRZ" -prawidłowo to "otóż" Nie piszemy "ŻETELNIE" tylko jak już RZETELNIE no i to słowo: "ŻEKŁABYM" aż daje po oczach - prawidłowo to RZEKŁABYM !!!! Skoro nie jesteś już pracownikiem Dayli to takie rzeczy mówi się pracownikom na sklepie, albo prosi się kierownika sklepu, a nie ogłasza na forum. Każdy jest tylko człowiekiem....a co do szaf ASTOR?? Przecież problemy z kosmetykami sklepy już zgłaszały od zeszłego roku (bodajże września)i Centala odpisała,że ŚWIEŻOMIERZ nie jest od sprawdzania dat ważności !!!

Gość gość
Mimo wszystko pozdrawiam Panią z 323.I dla Twojej info.byłam kierownikiem i mimo zakończonej współpracy życzę Dayli powodzenia. A Ty rzeczywiście powinnaś popracować nad ortografią. Miłego weekendu ☺

Gość goś321
dziewczyny ,przecierz wiadomo ze nie chodzi o ortografie ,tylko o to że same wiecie że Dayli odchodzi .szkoda mi tego sklepu i tej firmy ,fajnie było,powodzenia firmo,oby Luty nie okazał się total tzw. UPADŁOŚCIĄ.życzę wytrwałości.

Gość gość
Czy tez macie problem otworzyc enove? Z gory dziękuję za odpowiedz

Gość gość
U mnie działa enova bez problemu. Dlaczego Wolsztyn jest od czterech dni zamknięty?

Gość gość
Moze juz ktos sprawdzal czy w enovie jest naliczona juz wyplata?

Gość gość
Podejrzewam, że znów będzie z opóźnieniem...

Gość gość
Jeśli nie 10 to dopiero 14, a to już byłoby lekkie przegięcie.

Gość gość
Witam mam pytanie ale proszę o szczerą odpowiedz. Po Ile godzin siedzą kierowniczki w sklepach ?

Gość gość
Jak to po ile godzin siedzą? Pewnie po tyle, żeby etat wyrobić. No chyba, że typ charytatywny, wtedy siedzą więcej, albo typ kombinatorki - wtedy mniej :D

Gość gość
Wolsztyn działa