Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
paski są, ale kasy na kontach jeszcze brak

Gość gość
Ogrzewania działa, temperatura jest ok. Zima na półkach w kasie mróz.

Gość gość
ogrzewanie działa, temperatura ok. zima na półkach w kasie mróz

Gość gość
Pko wypłata juz jest

Gość gość
I po co oni sie szarpią?

Gość gość
oczywiście że na półkach. W kasie mróz.

Gość gość
Jest wypłata w PKO.

Gość gość
Dziewczyny czy tu będzie jeszcze kiedyś lepiej? Wysiadam..

Gość gość
Kurczę dziewczyny ,weszłam tu z sentymentu, tak czytam kom wstecz i widze ,że nadal walkowany jest temat pustych półek... I dobrze wyczytałam,że w lutym zamykają wszystkie sklepy??

Gość gość
Gdzie wyczytałaś info o zamknięciu wszystkich sklepów w lutym.

Gość gość
Dziwne że Chmielnik jeszcze otwarty , na półkach jedno i to samo od ponad roku , czy w zarabiacie chociaż na czynsz ? A zapomniałem że czynszu nie płacą a Cygan się lituje z miesiąca na miesiąc zamiast zrobić porządek

Gość rasalgul
Dusigrosz 2016 dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Dusigrosz_2016 François Gautier to skąpy człowiek, który nie ma przyjaciół, ani kobiety. Pewnego dnia życie mężczyzny zmienia się za sprawą dwóch dam: szesnastoletniej Laury, która twierdzi, że jest jego córką oraz pięknej wiolonczelistki.

Gość gość
Cicho tu....aż za bardzo

Gość gość
A o czym tu pisać, wkoło to samo, że pusto na półkach, że każdy oczekuje cudu, egzystencja z dnia na dzień, od stycznia miało być niby lepiej, lecz ja tu żadnej poprawy nie widzę.

Gość gość
Jakie lepiej. Puste półki, brak perspektyw dostaw towaru. Właściciele lokali od 3 miesięcy bez kasy. Zaraz posypią się wypowiedzenia lokali zgodnie z kpc. Ciekawe jak będzie wyglądała procedura opuszczania lokali, które będą używane bez umowy i posypia się kary za nieprawne użytkowanie. A Kraków cichutko...

Gość gość
przecież sklepy są zamykane, sanacja się konczy, pomalutku wypowiedzenia wynajmujących spływają, ostatnią rzeczą będą wypowiedzenia umów o pracę - oczywiście bez odpraw bo z czego ???

Gość gość
Dokladnie

Gość gość
Dziewczyny co tu piszą !!!!!! My jesteśmy na sklepach i nic nie wiemy. Proszę piszcie które sklepy są jeszcze otwarte i co się dzieje czy macie jakieś informacje z centrali

Gość gość
Informacji nie mamy żadnych, bo nikt nic nie mówi, te co piszą że już koniec nie mam pojęcia skąd to wiedza albo wymyślają?!

Gość gość
Od półtora roku nic innego nie robią tylko siedzą na forum i robią g****oburze i sieją zamęt. .. nic nie wiedzą a się wypowiadają

Gość gość
To dlaczego wszystkie sklepy w mojej okolicy są zamknięte???? A towar w sklepie...albo puste lokale skoro siejemy tylko plotki. Mój sklep zamknięty z dnia na dzień w kwietniu...później były zamykane inne.

Gość gość
Te sklepy jeszcze istnieją? Weszłam na forum z ciekawości jako była pracownica...

Gość gość
Pracujemy, realizujemy dzienny plan obrotu przy pustych półkach, 3 miesiace siedzialyscie na wypowiedzeniach plus 3-miesieczna odprawa, a my na to robimy, wszyscy powinny miec takie same warunki wypowiedzenia.

Gość gość
Takie coś wyczytałam w necie - RDM Partners w imieniu grupy nieokreślonych inwestorów chce przejąć spółkę Dayli oraz 56 lokalizacji jej sklepów. Rada Wierzycieli grupy Kerdos, czyli właściciela sieci, zobowiązała spółkę do sprzedaży Dayli. Czyli tyle nas teoretycznie zostało. Ale gdzie są te sklepy ?????

Gość gość
Ale tu dzisiaj ruch

Gość gość
kerdos może sobie sprzedać dayli, ale chyba tylko znak handlowy. Lokale pod Dayli są wynajmowane i żaden właściciel nieruchomości nie przedłuży z nimi umowy ( chyba ze spłacą długi przed sanacją i w trakcie sanacji ) Same sobie odpowiedzcie skąd na to wezmą kapitał, a i o zatowarowaniu nie wspomnę. Pozdrawiam

Gość gość
Chyba to taka wielka ryba... Same piszecie nie wiecie co

Gość gość
Prawda jest taka że nie płacą za czynsz i tych 56 właścicieli tak naprawdę finansuje tą sanację. Naprawdę muszą być to ludzie o silnych nerwach i dobrym sercu.

Gość gość
Zobaczymy co końcem stycznia będzie się działo juz niewiele czasu zostało tak czy inaczej wypowiedzenia pójdą bo nie wiem czy będzie chciał ktoś jeszcze z Dayli współpracować.

Gość gość
A w Krakowie cisza........