Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Kazda z Was taka madra na tym forum a zjawi sie w sklepie na pstrykniecien palcem! Nie takie juz byly w tej firmie.Ciche myszki co my nie zrobimy a siedziały cicho,dopiero jak się grunt palił pod nogami bo co ja biedna zrobię i przyszło do rozmowy z KR to nagle mialy tyle do powiedzenia

Gość gość
Miały tyle powiedzenia co nic ... Nie dziwię się wcale

Gość gość
Fałszywe pracownice i niestety nie wywiazujace sie Dayli..

Gość gość
Dziewczyny po co sie tak obrazac???prawda tkwi w tym ze musimy szukac pracy...dayli na 99% nie wroci...jednak gdyby stal sie cud kto bd chcial pracowac w tej firmie ktora tak nas wszystkie potraktowala?ktora z was na to liczy?ktora bd chciala zyc w strachu?wynagrodzenia odzyskamy wszystko to kwestia czasu...ale nastapi to, wiec jesli macie mozliwosci podjecia pracy zrobcie to ...ale nie obrazajcie sie nawzajem...do niczego to nie prowadzi .pozdrawiam was trzymajcie sie !

Gość gość
Dzień Dobry, Proszę o wstępne potwierdzenie obecności na spotkaniu w Poznaniu w sobotę 11.03.2017r. w sprawie Dayli. Proszę o potwierdzenie sms na numer 660223416. W treści proszę wpisać miasto i nazwisko. Po ilości potwierdzeń ustalimy dokładne miejsce spotkania.

Gość gość
2 dni do następnej wypłaty,a w Enova ciszaaaaa nic nie naliczone - kolejny miesiąc bez kasy,kolejny na pożyczonych pieniądzach tylko od kogo je pożyczyć tym razem.....? Proszę nie pisać mi tu zaraz,że na co ja jeszcze liczę,że powinnam szukać innej pracy -z miłą chęcią już dawno bym to zrobiła,ale jestem na macierzyńskim i mam ręce związane :(

Gość gość
Ja obstawiam na to że coś będzie wiadomo po tym zebraniu 21 marca.a jak pieniądze będą wypłacać to jedynie z tego funduszu na co możemy jeszcze trochę poczekać

Gość gość
Czy w tej księgowości ktoś w ogóle odbiera?!

Gość gość
Anton Schlecker stanął przed sądem pod zarzutem wyprowadzenia aktywów ze swojej spółki krótko przed jej bankructwem - napisał pb.pl Prokuratura zarzuca mu, że wiedząc o zbliżającym się bankructwie firmy, wyprowadził z niej ponad 20 mln EUR, które powinny trafić do wierzycieli. W akcje oskarżenia wskazuje się, że Schlecker wydał m.in. 1 mln na renowację domu swojego syna. Więcej na pb.pl Przypomnijmy, że w lutym 2012 r. niemiecka sieć drogerii Schlecker złożyła wniosek o otwarcie postępowania upadłościowego. Upadłość nie obejmowała jednak spółki Anton Schlecker Sp. z o.o. oddział w Polsce. Polski oddział niemieckiej sieci Schlecker kupił fundusz private equity TAP 09. 20 września 2012 roku spółka Hygienika została udziałowcem sieci 200 drogerii Schlecker w Polsce. W listopadzie 2014 roku Hygienika zmieniła nazwę na Kerdos Group. Firma przekształciła drogerie Schlecker w drogerie Dayli. Anton SchleckerRSS Drogerie SchleckerRSS DayliRSS

Gość gość
No i? Ten kto pracował od Schleckera jak ma dostęp do int. zna ta historie..

Gość gość
Dokładnie, to już było wiadome od dawna.

Gość gość
jebać tą całą firmę żałuje teraz że nie zajebałam towaru chociaż jakaś kasa by wpadła w ręce przyszły mi dziś rachunki i za co ja mam kurwa je zapłacić pytam się za co czy ci ludzie nie rozumieją ze nie mam kasy już następny 10 idzie ale kiedyś przyjdzie na nich pora za to co wyrabiają

Gość gość
Mnie juz tez to męczy... A KR się do was cos odzywają? Moja milczy...

Gość gość
A może któraś z koordynatorek napiszę czy już uciekła do konkurencji???? Na pewno coś wiedziały....

Gość gość
milczą wszystkie one to tylko zawsze były głośne jak nie miałyśmy utargów ;-) czy sugerowana mało mało buahha a teraz boja się nawet tel odebrać

Gość gość
WSZYSTKIE DOSTAŁYŚCIE PITY?

Gość gość
ktos tam pisał o spotkaniu w Poznaniu co za spotkanie ?czy to zaś jakiś blef

Gość gość
Koordynatoorki część odeszła część czeka ja np.nadal nic nie wiem.

Gość gość
Spotkanie w Poznaniu to dla wynajmujących.było kiedyś na forum

Gość gość
Nasza koordynatorka zawsze twierdziła że mamy się zabrać do roboty a nie plotkami się zajmować na tematy firmy a sama uciekła do konkurencji pracować...normalnie wstyd. Wiedziały dobrze co się święci bo były poinformowane przez regionalnych. Tylko wolały dbać o swoje tyłki.

Gość gość
Moje drogie te które wiedziały co będzie w lutym (reg i koord)zabrały tyłek już w zeszłym roku.Ja myslac rozsadnie i sluchajac ze zrozumieniem swojej (i to nie jednej ktora przeżyłam w tej firmie) regionalnej zdecydowalam sie odejść.Każda z Was ma swój rozum i nie rozumiem wogole Waszego teraz biadoleniaPrawda jest taka ze odkąd pojawilo się Dayli było już tylko gorzej.Nie mała w tym zasługą K.K i bylego D.S (nie mam na mysli L.F)ktorzy swoimi ,,pomyslami''sprowadzili ta firmę na same dno...

Gość gość
W enovie jest naliczona wypłata z data na jutro tylko po co oni ja zaliczają jak i tak nie będzie po niej śladu...Pewnie po to aby nam odestek za zaległości nie wypłacić... Brak mi już słów na ten temat.

Gość gość
ciekawe poco są naliczane te pieniądze chyba że ktoś tu ściemnia że są naliczone

Gość gość
Spotkanie w Poznaniu tak jak już było napisane wcześniej jest zainicjowane przez właścicieli lokali. Dzwoniłam ponad tydzień temu pod ten numer i miły pan powiedział że jak mam potrzebę bycia na tym spotkaniu jako pracownik to nie ma problemu.

Gość gość
Tylko ta wypłata jakas mała. Już drugi miesiąc. Nawet aneksu o podwyżce nie ma. Totalny kataklizm. Przecież najniższa krajowa wzrosła. Oczywiście dayli nie obchodzą żadne prawa i ustawy.

Gość gość
Te kobiety co naliczaja te wynagrodzenia to chyba tam są z przypadku i nie znają się na niczym. Źle naliczone wynagrodzenia. Zero jakiegokolwiek paska. Bo w tej enovie nie jest nic wyszczególnione specjalnie. Co za dno.

Gość gość
W enovie są wypłaty. Myślicie że będą jutro?

Gość gość
ktoś tu robi propagandę poco robić wypłaty w enovie jak i tak się ich nie dostanie pomyślcie co piszecie

Gość gość
Wypłaty naliczone bo przecież wybrani dostaną

Gość gość
Dziewczyny powiedzcie mi czy kazdy pracownik ma dostep do enovy czy tylko kierownik sklepu? Dzieki za odp :)