Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Tylko kierownik ma dostęp.miesiąc temu też była naliczona a na koncie nie było pewnie tak będzie i tym razem.

Gość gość
Niestety tylko kierownik

Gość gość
Tylko kierownik ma dostep ale tylko tez kierownika wypłata jest widoczna, naliczone sa ale co z tego jak pieniędzy nie zobaczymy. Dobrze ze ta firma to już tylko nie miłe wspomnienia.

Gość gość
zobaczymy jutro..ale pesymistycznie nastawiona juz jestem

Gość gość
Dajcie spokój, żadnej kasy nie będzie.

Gość gość
dostalismy aneksy z podwyżką wiec wyplaty powinny byc naliczone tak jak na aneksie sa wpisane oczywiscie za styczen i 14 dni lutego powinno byc zaplacone a moze tylko KS dostaje i KR kase a my nie bo jak sa naliczane to dla kogo

Gość gość
Jakie aneksy? myśmy nic nie dostały!

Gość gość
hmm ja dostałam aneks z podwyżką anek do umowy o prace dostałam pisze tam ze pracownik i pracodawca zgodnie oswiadczaja iz z dniem 01.01.207 zmieniaja postanowienia w/w umowy w czesci stawki wynagrodzenia

Gość gość
Aneksy dostały tylko te pracownice które miały mniejsze stawki niż najniższa krajowa w tej chwili.jeśli ktoś miał więcej to nic . Ja mam podstawę 1900 brutto Ale mam jeszcze premie i aneksu nie dostałam już

Gość gość
pytanie do kierowniczek,ktore maja naliczone wyplaty w enovie - zgadza Wam sie naliczone wynagrodzenie?

Gość gość
Kontaktowalam się z vataxen nie wiedzą kiedy będą przelewy.. Naliczyć musieli. Kasy jutro bie będzie...

Gość gość
Mi się nie zgadza ani wyplata ani aneksu też nie mam. To najniższa krajowa niedługo dogoni wypłatę kierowniczek. Bo mają te parę groszy więcej i ich to nie obejmuje.

Gość gość
Z dupa sie kontaktowalas pindo....

Gość gość
Wiem na pewno ze dzisiaj bedzie kasa wiec nie siejcie zbednego fermetu jak zawsze tutaj!

Gość gość
Haha co za kretynki drugi miesiac kasy nie mamy a one jakies aneksy z podwyzkami dostaly! Moze jeszcze awanse zaraz dostaniecie co szukac sobie nowej pracy a nie tu bajki pisac nie wiem po co? Tak was bawi nasza sytuacja? Kto to pisze pewnie rejonowe co kase dawno maja na bierzaco... I niezly ubaw z nas maja jedno co prawda to to ze kasa dzisiaj powinna byc na kontach ewentualnie w poniedzialek tylko nie wiadomo czy starczy teraz na wyplacenie zaleglej cslosci czy narazie polowe czyli jedna wyplate za luty vataks nalicza bo ma za to placone za darmo by tego nie robili wiec widac ze faktycxnie dysponuja jakimis pieniedzmi a maja duzo wiecej ale musza obnizyc kapitsl zakladowy od dawna przeciez bylo wiadomo ze sad zabezpieczyl znaczna ilosc pieniedzy ale co to za sad ze tyle czasu pozwala na to abysmy zyly w dlugach to jest wlasnie polska!

Gość gość
Ja też mam naliczoną wypłatę o 150zł mniej. Dzwoniąc do vattaxu Panie przekierowują mnie do numeru który najwyraźniej nie istnieje:/ Nie dość, że złodzieje nam nie płacą to jeszcze okradają i nawet nie można się grzecznie zapytać dlaczego.....

Gość gość
Skąd takie info ze dziś będzie kasa

Gość gość
A moze dla tego mniej ze Jestes na postojowym? ! Czytalas dokladnie list od zarzadu? Ze Bedziesz Miala placone 60% Ale nie mniej niz najnizsza krajowa? Martw sie narazie zebys miala wyplacone w pierwszej kolejnosci i zeby dla ciebie starczylo ? !

Gość gość
Skąd na pewno wiesz że dzisiaj będzie kasa.

Gość gość
Skad? Na pewno nie z tego badziewnego forum! Bo wy tylko tu potraficie wylewac swoje zale i sie obrazac a tak po za tym to nic nie potraficie zrobic zal mi was myslicie ze zagladaniem tu cokolwiek zdzialacie? Ruszczie troche muzgownicami i nie tu sie wyzywac obrazac tylko dzwonic do tych co wam powinni cokolwiek wyjasnic.... Sad zarzadca itd oni od tego sa jak dupa od srania ja ciagle dzwonie gdzie sie da i zawsze cokolwiek wiem a nie jak wy same sobie cos wkrecacie bezsesu!

Gość gość
To zobaczmy czy twoje info się potwierdzi pierwsze przelewy o 10

Gość gość
Skąd takie info ze dziś będzie kasa

Gość gość
Jestem na macierzyńskim więc wydaję mi się, że kwota powinna być stała 80%. A dzwoniłam do innych osób i one mają normalnie naliczoną wypłatę grrr.....

Gość gość
Ja też mam mniej naliczone a inne maja normalnie. Koleżanki na macierzyńskim jeśli macie możliwość sprawdzenia naliczenia wynagrodzenia sprawdźcie jak macie naliczone.

Gość gość
gosc 8:53 dostałam aneks do umowy jakbym mogla dac tu zdjecie tego aneksu to bym dala wiec niewiem poco rżysz ja nic nie poradze ze ty nie masz może nie zasłużyłaś :-)

Gość gość
Muzgownicami-gratuluję wykształcenia!!!!

Gość gość
W czarnej du... info sie nie potwierdzi bo żadnej kasy nie będzie.

Gość gość
No nie wieze! Dwie wyplaty wplynely! Pko............... :-)

Gość gość
P********ie. Zajmijcie się lepiej szukaniem pracy

Gość gość
To forum to jak to cale dayli ciagla zawiecha