Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Dzwoni艂am w 艣rod臋 do vattaxu, pani mi powiedzia艂a ze w tej sprawie tylko do syndyka. Dzwonie od 艣rody do syndyka a tam pani sekretarka stale jedno prosz臋 zadzwoni膰 za 2 h bo p. Gawe艂 Jarosinski jest w s膮dzie. Za 2 h dzwonie a pani za艣 prosz臋 za godzin臋 i tak w k贸艂ko.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
W tamtym tygodniu dyrektor Vataxu powiedzia艂a , 偶e maj膮 odg贸rny zakaz za艂atwiania czegokolwiek dla pracownik贸w Dayli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Syndyk negocjuje z vattax aby wystawiali b臋d臋 dzwoni膰 do nich mo偶e co艣 si臋 uda a mo偶e kt贸ra艣 bra艂a kuratora .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zn贸w si臋 zawiesza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zn贸w si臋 zawiesi艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A dlaczego nie b臋dzie 艣wiadectw pracy pracodawca lub syndyk musi he wystawi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wydzwaniam od tygodnia do syndyka i niestety pani w kancelarii stale to samo ze p. Gawe艂 Jarosinski jest teraz w s膮dzie i prosz臋 o tel za 2h.po 2h za艣 to samo.jaja sobie z nas robi膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Firmy nie ma wi臋c jak pracodawca ma wan wystawi膰 艣wiadectwa pracy..ci臋偶ko to zrozumie膰 temat jest wa艂kowany ponad rok czasu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KKgo艣膰
Kuratora nikt nie we藕mie ,bo kurator kosztuje wi臋cej ni偶 wasze wyp艂aty razem wzi臋te . Zanim uznacie to za idiotyczny wpis , sprawdzcie ! Ja ju偶 to wiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Piszcie mayle do p jaroci艅skiego odpowiada 偶e ba razie nie mo偶e pom贸c negocjuje z vatax

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pan G J odpowiada ze p贸ki co nie ma na nic szans z vattaxu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ju偶 nic si臋 nie da za艂atwi膰...te kt贸re nie dosta艂y 艣wiadectw nie dostan膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
znowu si臋 przyci臋艂o :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slien3
Ja od siebie polecam fajny spos贸b na zarobienie kilku tysiak贸w, pierwsze 800 z艂 mo偶na zarobi膰 w 1-2 h jak znasz si臋 na kompie. Dodam, 偶e nie trzeba nic poleca膰 ani wp艂aca膰, wszystko zarabiamy na czysto, wystarczy troch臋 poklika膰 myszk膮, ka偶dy powinien sobie poradzi膰 Tutaj dowiesz si臋 jak to zrobi膰: http://fbkasa.pl/ :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cisza nasta艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hmmm...przycina co艣 si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z艂odzieje z dayli nas okradli, co tu du偶o m贸wi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny te co s膮 po macierzy艅skim czy uda艂o Wam si臋 co艣 odzyska膰 jak dalej wygl膮da wasza sytuacja? Czy jest mo偶liwo艣膰 otrzymania zasi艂ku po macierzy艅skim skoro ostatni rok p艂aci艂 nam ZUS? Prosz臋 je艣li macie jakie艣 informacje to dajcie zna膰 bo mi si臋 ko艅czy macierzy艅ski i nie wiem co teraz dalej?...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do go艣cia 14:28 . Jestem po macierzy艅skim dok艂adnie sko艅czy艂 mi si臋 12 grudnia 2017 po tym czasie by艂am 2 tygodnie na opieku艅czym na c贸rk臋 ZUS mi normalnie to wyp艂aci艂 niestety potem ju偶 by艂o aby pod g贸rk臋 i zero kasy bo ZUS nie chcia艂 zap艂aci膰 za nast臋pne 2 tyg opieku艅czego ani mojego L4 do 18 marca. Umowa wygas艂a 31 stycznia 2018r. Zaraz b臋dzie pytanie czemu ci膮g艂am L4 na siebie? A to dlatego 偶eby nie mie膰 luki do ko艅ca umowy ani potem jak walczy艂am o swoje 艣wiadectwo pracy ,kt贸rego nie mam do dzi艣 ani swojegk ekwiwalentu za zaleg艂e urlopy niewykorzystane,wi臋c niestety kochane kole偶anki,kt贸rym konczy si臋 macierzy艅ski jeste艣my w czarnej dupie na lata. UP nie chce mnie zarejestrowa膰 jako bezrobotnej ,poniewa偶 wci膮偶 wisze w ZUS jako pracownik zasranego Dayli bo nie ma kto zg艂osi膰,偶e ju偶 nie jestem ich pracownikiem. Szanowny Pan syndyk r贸wnie偶 nie odpisuje na moje pisma z pro艣bami zeby vattax wystawi艂 moje 艣wiadectwo pracy,osobi艣cie dzwoni膮c do vattaxu i oferuj膮c im zap艂at臋 za wystawienie 艣wiadectwa r贸wnie偶 odmawiaj膮 pomocy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny jedyne co mog臋 wam podpowiedzie膰 id藕cie do Zusu i napiszcie podanie o wyrejestrowanie Was jako osoby zatrudnionej w Dayli, zapewne nikt za Was tego nie zrobi a b臋dzie si臋 to za Wami ci膮gn臋艂o do ko艅ca 偶ycia. Zus musi to rozpatrzy膰 pozytywnie gdy偶 sam wie jaki to problem,je艣li nie b臋d膮 chcia艂y napiszcie do Zusu do Krakowa, tam kobietki znaj膮 sprawe Dayli i Wam pomog膮. Urz膮d Pracy Was wtedy zarejestruje tylko,偶e bez prawa do zasi艂ku,ale zawsze b臋dziecie mia艂y jeden problem z g艂owy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cisza czy si臋 przyci臋艂o???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Raczej cisza. Juz nikt nie zagl膮da. Ko艅czy sie w膮tek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
The end ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kontaktowa艂 si臋 kto艣 ostatnio z syndyka bo ja pr贸bowa艂am i ci膮gle nie mog臋 go zasta膰 wiadomo jeszcze co艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A Tu dalej o syndyku...to ju偶 koniec komu mia艂 pom贸c to pom贸g艂....偶yjesz nadziej臋 kt贸rej nie ma ... obud藕 si臋 z tego letargu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem ciekawa co z tymi osobami kt贸re nie dosta艂y 艣wiadectwa pracy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pisa艂am w tej sprawie do syndyka i nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do jakiego syndyka pisalyscie skoro dzwoni臋 do Pana Gawla Jarosinskiego i jego sekretarka twierdzi 偶e on jest tylko syndykiem Kerdosu a nie Dayli to kto jest Dayli?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak w ko艅cu jest z tym syndykiem ?bo jak dzwoni艂am do Pana Jarosinskiego to otrzyma艂am informacj臋 偶e on nie prowadzi upad艂o艣ci Dayli tylko Kerdosu i przez to nie mo偶e nam pom贸c to kto prowadzi sprawy upad艂o艣ci Dayli?

Udost臋pnij ten post