Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
cieszmy się że dzisiaj nie musimy obsługiwać klientów w stroju Mikołaja.A jak się wam podobają gwiazdki na szybę.Szczyt marzeń na dekorację świąteczną to to nie jest -))

Gość gość
a h*j z mikołajem i jego przebraniem,ta firma to juz jest i bez tego zenujaca i dno

Gość gość
Dziewczyny jak wam idzie sprzedaz przy kasowa u mnie porazka nikt niechce nic kupywac moze za całe 4 dni mam 2mr hous sprzedane 0 lind szamponow też 0 już niewiem jak klienta przekonac słysze tylko nie dziekuję za drogo

Gość gość
no drogo drogo u nas tez kupa i nic nie sprzedajemy :/ a tu jakies cele do zrobienia a dajcie spokoj to juz sie zaczyna robic nie normalne !i dolaczam sie do tych ktorzy chca byc zwolnieni :) zobaczymy co w styczniu wymysla :) a teraz ruszamy :D milego dnia ! duzooo prezentow od Mikolaja ! :*

Gość gość
Tabelki z wyliczeniami ,to oczywiście metoda spychalizmu na KPS.Chcą mieć dane to niech sami sobie to liczą .Jest system komputerowy niech go wykorzystują na maksa regionalni.Sprzedaż aktywana u nas to porażka.Zazdroszczę kierowniczkom z ROS.....Marzę o jednym dniu spokoju.

Gość gość
do nas to już w ogóle nikt nie chce wejść ...co robić? macie pomysł?

Gość gość
czesc wzrosły wam utargi w grudniu , tak jak chce reg. ?

Gość 123 ola
u nas utargi mniejsze jak w listopadzie ale czym tu robić obrót jak nic nie ma tylko mr hous ludzie nawet już nie wchodzą bo oco nie zapytają zawsze ta sama odpowiedż nie ma firma super się rozwija pogratulować działowi markketingu

Gość gość
Regionalnym to chyba śpieszno żeby stracili prace, bo jak splajtuje firma przez ich głupie wymysły , to oni tez zostaną zwolnieni. Jak nie zmienią swojego toku myślenia to moga już niebawem pożegnać się z pracą.

Gość gość
fajna ta oferta z tymi pralinkami, nawet klientki zadowolone..:)

Gość gość
musze przyznac ze sklep jest ok ale przez brak towaru coraz mniej klientow tak bardzo bym chciala dziewczyny zeby bylo jak kiedys fuul klientow pelno wartosciowego towaru ja z kasy nie schodzilam przez 8 godz i wolalam do pomocy aby szybciej obsluzyc klientow a dzis walczymy iczaimy sie na klienta z pelniejszym koszyczkiem i biegiem do kasy to jest niezgodne z prawem rozumie prace akordowa wszystko wtedy zalezy tylko ode mnie a tak nie mam wplywu na ludzki portfel i jego finansowe mozliwosci chyba nigdzie tak nie ma

Gość regionalna
dziewczyny a jak się czujecie dziewczyny. a dziewczyny czy obsługujecie dziewczyny. dziewczyny mam was w garści dziewczyny dziewczyny, dziefczyny, dziewyfczyny

Gość gość
Ortografia kompletne zero.. dzieci w klasie pierwszej lepiej umieją pisać jak TY...Wracaj do przedszkola ....tam Twoje miejsce...przykre....

Gość gość
ale terror od regionalnej;p hehe;p musicie wypracować aktywną sprzedaż bo jak nie to... eh aż szkoda pisać;/

Gość gość
ja od kilku dni nie sprzedaje nic :/ no bo nikt nie chce wiec co ja zrobie sama mam sobie kupowc ?! a niech mnie zwolnia w d***e to mam szczerze mowiac :) a co do tego forum to juz sie widze nie ktorym zaczyna nudzic:/

Gość gość
a co dzis nowego w e-mailach?

Gość regionalna
dziewczyny do roboty. dziewczyny ale u nas drożyzna. dziewczyny spytajcie się dziewczyn o dziewczyny, czy mogą dziewczyny

Gość gość
do regionalnej pytasz jak sie czujemy otoz czujemy sie zle i milo ze wogole pytasz jestesmy na skraju swojego zdrowia nie mozna tak traktowac ludzi wymagac mozesz a nawet powinnas tylko ze wymagaj prosze rzeczy mozliwych do zrealizowania a uwierz kazda da z siebie wszystko wszystkiego dobrego na mikolaja

Gość gość
aby usiąść i płakać.......

Gość gość
hej czy wiecie ze od jutrzejszej soboty pracujemy o 2 godz dluzej???????????????????

Gość gość
żenada nic z nas sobie nie robia jak obóz pracy zero szacunku do nas

Gość gość
żenada nic z nas sobie nie robia jak obóz pracy zero szacunku do nas

Gość gość
CO ROBIMY Z TYM FANTEN?

Gość gość
A ja się z tego bajzlu wypisałam i jest super!Wam też to zalecam,dla Waszego dobra.Odwagi dziewczyny!

Gość gość
Co mówi kodeks pracy moga tak poinformować ze następnego dnia sklep dluzej otwarty i ma ktoras z nas pracować?? Ktoras z was jest w temacie lub ma znajomości żeby sie na szybko dowiedzieć???

Gość gość
Kur..... Co za poje.... Firma....

Gość gość
A co myślicie o pustych mailach które mamy wysyłać na dzień dobry i na dobranoc .........to się nie łapie w żadnych normach ......co to wszystko jestttt? czy ktoś jest w stanie nam odpowiedzieć ...halo panie K .puk puk

Gość gość
Macie już gotowe tabelki na poniedziałek?Jak się do tego zabrać ?Braki towarowe,to porażka firmy,ale oczywiście winni za brak obrotów są kasjerki i KPS.Ja już też chciałabym ,aby nas zwolnili ,bo dłużej tak się nie da pracować.Wymagać to potrafią,ale przygotować i przeszkolić to juz nie,bo to są oczywiście koszty.Ja nie potrafię wypełniać tych tabelek,zapisywać itd.firma nie zapewniła mi szkolenia w tej dziedzinie.Nawet nie muszę umieć wysłać emeila,bo mnie nikt nie przeszkolił.Moja prywatna wiedza to mój skarb,a gdy byłam zatrudniana 7 lat temu nie było mowy o znajomości obsługi komputera.Nie dajmy się wykorzystywać.Bojkotujcie cholerne tabelki.Czy my pracujemy w Urzędzie Statystycznym?Do niedawna lubiłam tę pracę.Rozmowa z klientami i doradzenie im dawało mi satysfakcję.A ostatnio nie potrafię z nimi porozmawiać i zachęcić do kupna czegoś dobrego i ciekawego i w dobrej cenie,bo takich produktów nie mam.,a muszę ślęczeć nad .....Albo skończę w psychiatryku,albo w AA. ZA LEPSZE CZASY...

Gość gość
Chyba sobie jaja robicie jakie dluzej ? To ze niby mam byc sama na sklepie 10.5 godziny ?????? Jaja chyba sobie robicie??????. Powiedzcie ze to zart .? Kto niby napisal takiego@