Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Bo może pracujecie w galerii gdzie wszyscy pracują do 20 a nie na zadupiu, gdzie o 13 w sobotę zamiera życie.

Gość gość
kochana miej do siebie troche szacunku,bo jak bedziesz tanczyc jak pan prezes ci zagra,i z potulnym ogonkiem bedziesz na wszystko sie godzic ,to znaczy ze albo masz noz na gardle i nawet za złotówke bedziesz pracowac albo masz niska samoocenę

Gość gość
Nie narzekamy, tylko u nas w sobotę jedna osoba brała 8,5 h i jak się ją informuje o 19:30, że ma być w pracy 10,5 h plus dojazd, to chyba nie jest w porządku? Każdy ma jakieś życie poza Dayli?

Gość gość
Dziewczyny kto wyslal do was smsa ?kto sie podpissal u nas na sklepie nie bylo info zadnego . Jak oni sobie to wyobrazaja ze przyjde do pracy i tak z marszu zostabe 2 godziny dluzeh . Czyli 10.5 godziny

Gość gość
gdybym miala caly czas do 20 pewnie bym nie narzekala ze musze w sufit od 14 patrzec...a ze pracuje do 16 jest to dla mnie problemem, zwlasza ze od 13 ludzi w ogole nie ma...ale jak widac firma bogata skoro stac ja na taka rozrzutnosc

Gość gość
Nóż na gardle to mają chyba te osoby z listy nowych niepełnosprawnych za premię uznaniową z listy, którą dzisiaj dostałyśmy w mailu. pamiętajcie, jeszcze zostało 27 premii do rozdania ;)

Gość gość
Region centrum dostał sms od swego szacownego regionalnego...

Gość gość
oczewiscie ze to nie jest w porządku ,ale przez takie paniusie jak ta z godz 23,01,to potem pradcodawca lekceważy pracownika,bo ta nic w tym dziwnego nie widzi,a tak to nie jest zgodne z przepisami

Gość gość
Jeszcze jakies region oprocz centrum ?

Gość gość
my zawsze mamy do 20stej i w niedziele nie ma ludzi wogole :/ a w sobote dajcie spokoj tez po 14 nikogo nie ma ale kwestia przyzwyczajenia ! zycze tehj firmie by splajtowala :D

Gość gość
stare marudy ,tylko narzekacie ,tak wyszło ,że trzeba zostac do 18 to zostajemy,tez bym chciala pracowac do 14 w tygodniu do 18 i zarabiac 2000. jak tak bardzo wam sie nie podoba praca to dlaczego sie nie zwolnicie?

Gość gość
u nas w sobote zawsze bylo do 20 zglaszalam do KR ze od 14 sie nic nie dzieje bo sklepy obok nas juz zamkniete i nikt tu nie przychodzi to ona mi powiedziala ze nie tylko u nas jest pusto bo inne sklepy rowniez borykaja sie z tym problemem. to zamiast zamknac to wczesniej to oni jeszcze wydluzaja godz otwarcia.

Gość gość
Droga Pani Mądralińska, tu nie chodzi o to że trzeba pracować do 18 tylko powinno być to ustalone dużo wcześniej aby móc dostosować grafik. Do tej pory czekam na ustalenie dodatkowych godzin na grudzień tak jak było obiecane i na planowany miesięczny obrót. Pewnie dostanę odpowiedź w Wigilię...albo w styczniu. Skoro z niczym nie mogą się zorganizować to chyba ustalenie godzin pracy nie powinno przekraczać ich umiejętności

Gość gość
kolezanko nie chodzi o to ze trzeba sie zwalniac,trzeba walczyc o to aby nas szanowano jako pracownika,a nie ze pracodawca nami szasta jak sciera,wracamy do czasów niewolnictwa,z takim tokiem myslenia ja ty masz to włąsnie jest wyzysk totalny i chamstwo

Gość gość
Nam dopiero w tej chwili wysłano sms-a że praca dzisiaj do 18 a pracownik w sklepie aż jeden. I co na to Pani Mądralińska? Wszystko gra?Narzekamy darmo?

Gość gość
no własnie zobaczccie jak nas traktuja jak woły do roboty za grosze,na kazde żadanie ,a co tam przeciez i tak musimy byc wdzieczne ze nas wogóle zatrudnia,musimy go po d...pie całowac ,według toku myslenia nie których bardzo oddanych panu prezesowi pań

Gość gość
Pani Mądralińska nic nie pisze...że marudzimy?No nie możliwe

Gość gość
Bo ta pani Mądralińska to pewnie jakiś KR co buja sobie w obłokach.

Gość gość
możliwe że KR, jak u niej wszystko gra,nikt nie narzeka to po co się tu odzywa, my mamy sobie na forum pomagać a nie dobijać...myślę że na jakimś portalu erotycznym może bardziej by się sprawdziła skoro jest taka we wszystkim najlepsza...

Gość gość
haha

Gość gość
nie jestem mondralinska tlko pracowałam kiedys w firmie w której byl wyzysk i musiałam doginac za marne grosze i niemogłam sie zwolnic bo potrzebowałam kasy , tu zarabiam dosyc dobrze , praca czasem jest ciężka (ale tylko czasem) nie narzekam robie swoje i za to dostaje kase ,to nie moja wina że mi nie przeszkadza pracowac w sobote czy w niedziele .

Gość gość
a w tej firmie mozna dobrze zarobic hahahha

Gość gość
ja też pracuję w soboty lub niedziele tak jak każdy u mnie w sklepie...sprawiedliwie i nie narzekam ale nie powinno być tak że nagle pracownik dowiaduje się że zostaje sam na 11 godz. pracuję tu prawie 9 lat i tak nas jeszcze nie potraktowano, Schlecker, mimo wszystko dbał o nas i czułam tą motywację do pracy do samego końca a jak lubisz swoją pracę to już pół sukcesu

Gość gość
tak wczesniej miałam 1200zl i musiałam dojeżdżać 1,5godziny 11 godzin mnie nie było w domu a tu mam lekko 1700zl dla mnie to dużo bo dojeżdżam 5minut ,robie grafik i mogę się pochwalić ładnym sklepem fajnymi dziewczynami , szkoda że nie podchodzicie do tego w ten sposób

Gość gość
powinni wczesniej informowac ale nie poinformowali i co niebo wam na głowe spadło KSIĘŻNICZKI za 10

Gość gość
jestescie zenujace dziewczyny,te die nadgorliwe,jak by was kopnał w d**e to tez byscie nic nie widziały w tym złego zenada i koniec tematu

Gość gość
No wyobraź sobie, że dla nas jest to problem, że nie poinformowano nas wcześniej. Jedna z moich dziewczyn idzie na 18, druga robi swojej córce urodziny, trzecia wyjechała na weekend, a ja obiecałam swojej córce 5-letniej iść do kina na Krainę Lodu, który leci o 18. I co teraz?

Gość gość
No wyobraź sobie, że dla nas jest to problem, że nie poinformowano nas wcześniej. Jedna z moich dziewczyn idzie na 18-stke, druga robi swojej córce urodziny, trzecia wyjechała na weekend, a ja obiecałam swojej córce 5-letniej iść do kina na Krainę Lodu, który leci o 18. I co teraz?

Gość gość
ciekawe co by powiedziały dziewczyny te co maja do 20, ze maja siedziec do 22 i poinformowano by ich dopiero teraz ,bo o to włascnie chodzi,pracowac kazdy musi,ale pracodawca tez musi pewnych zasad przestrzegac,

Gość gość
ja tez tak miałam ,moje dziecko płakało ze musze zrezygnowac z naszych planów na dzis,tez miałam isc z nia do kina,a tu dzis dowiedziałąm sie ze musze do pracy isc na 2 godz od 16 do 18,bo nie ma kto pracowac,ja juz podjełam decyzje zwalniam sie ,nie da sie tu pracowac,