Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Kto mi powie jak się tłumaczyć pani D.Z. z nieosiągniętego przeciętnego zakupu? Moja wina,że przychodzą po pierdołę typu woda lub guma? W ręku trzyma 2 zł,a ja mam proponować towar z kasy za 15 zł. Ludzie będą nas omijać z daleka. Już przerywają w połowie zdania z propozycjami i dziękują,choć jeszcze nie wiedzą za co.

Gość gość
a kogo już odwiedzil szanowny pan dyrektor??

Gość gość
Ktoś wcześniej napisał,że regionalni śpią w nocy. OJ, nie wiem z jakiego regionu jesteś,ale moja pani maile wysyła w nocy. To jest pracownik-nie śpi a myśli- jak dowalić robaszkom,które rano odczytają wiadomości.

Gość gość
Hej dziewczyny!Naprawde tak sie przejmujecie @do regionalnych? Jestem kierowniczka i niestety ale juz mam wy... Staralam sie dlugo,ciezko i lojalnie razem z dziewczynami pracowalam,ale juz dosc!Mam wyj.....nie zrobie juz nic co mialoby odciazyc tych lewusow,nie bede zapier....za nich.Przerzucaja na nas swoje obowiazki powolutku,niezauwazalnie i zanim sie zorientowalysmy tak naprawde ONI sa zupelnie nam niepotrzebni! Mialam roznych regionalnych,kierownikow,pracowalam w roznych miejscach ale to ciezko nawet nazwac-to nie ma racji bytu,to na takich zasadach i z takimi ludzmi wyzej nas- nie moze normalnie funkcjonowac! Szkoda bo tym co pracuja tu od lat psuja juz nawet wspomnienia.

Gość gość
Dziewczyny znacie jakieś news z tego zjazdu w Krakowie??Przecierz elita wybranek już wróciła !!!!!!!!

Gość gość
Jak po odwiedzinach KR?

Gość gość
Zgadzam się koleżanko z Tobą nawet wspomnienia niszczą bardzo lubiłam ta pracę białe fartuszki ład wszystko miało swoje miejsce stiker można było włożyć po ciemku numer półki miejsce jak w zegarku a dziś ???????????Nie usłyszysz dziękuje totalny chaos od nas tylko się wymaga i straszy konsekwencjami.

Gość gość
Elita wybranek nie po to jest elitą wybranek, żeby plebsowi tajemnice zebrania wyjawiać :D

Gość gość
jesli chodzi o zwolnienia,za byle co tzn chodzi o to ze jak bedzie kontrol ,a bedzie nie spodziewana ,i zobacza ze masz choc jedna rzecz nie przesunieta do przodu,to wylatujesz,ich nie obchodzi ze jestes sama na sklepie i sienie rozdwoisz,znajda kurzu troche to tezwylatujesz,za wszystko,czepiaja sie bo to nie idzie jak oczekiwali,

Gość gość
Taaa, srutututu... Zwolnili już kogoś za takie coś?

Gość gość
Wydaje mi się, że przesadzacie. No chyba, że jesteście zastraszane i wierzycie w te bzdury.

Gość gość
Dziewczyny - jakie macie teraz średniotygodniowe utargi? Mojej regionalnej ciągle mało i twierdzi że nasz sklep jest najgorszy i jak tak dalej pójdzie to będzie zamknięty.

Gość gość
My mamy od 3 do 4 tyś a Ty?

Gość gość
3-4 tys TYGODNIOWO? My tygodniowo do 10 i to jest mało..

Gość gość
Faktycznie mało, my dziennie

Gość gość
kontrole dopiero sie zaczynaja,wiec wszystkie zwolnienia przed nami ,

Gość gość
pomijając te :fikcyjne" emaile od klientów do regionalnych;/ wczoraj mój regionalny zadzwonił do mnie i powiedział że jakaś klientka X napisała na mnie skargę;/ tylko niby skąd ona miała email do regionalnego skoro są dostępne tylko numery telefonów;/

Gość gość
ej ja też miałam taką akcję z telefonem od regionalnej ale to było jakoś tydzień temu

Gość gość
U nas też była taka akcja z telefonem jakiś czas temu... Co się dzieje w tej firmie !

Gość gość
Oni chcą udowodnić nam,że ta firma przez nas splajtuje, a nie przez ich głupie wymysły. Boją się o swoje d... i trzeba przeciez na kogoś całą wine zwalić. PORAŻKA !!!

Gość gość
dziewczyny na mnie i na kolezanke tez byla skarga ale to juz jakis miesiac temu

Gość gość
dziewczyny tak czytam o tych skargach i myśle czemu na moją kierowniczke jeszcze nikt sie nie poskarżył, taka jest tępa i opryskliwa że na jej zmiane ludzie nie chcą przychodzić tylko zaglądają kto jest na sklepie

Gość gość
Dziewczyny czy u was też się zdarza że codziennie macie minusy na kasie? Niby po parę złoty ale zawsze!!!

Gość gość
Od poczatku tego nowego systemu tak jest ze sa roznice

Gość gość
U nas tez tak jest ze jak kierowniczka na sklepie to klienci stronia, nie raz mowili ze sama jej mina i podejscie do klienta jest godne pozalowania ale coz jak sie wchodzi w tylek regionalnej to posada jest bezpieczna pomimo opinii klientow

Gość gość
Dziewczyny od 01.06.2014. bedzie wolne pomieszczenie sklepowe po fili 86065

Gość gość
Przenosiny czy likwidacja?

Gość gość
Jaki to sklep, w jakim mieście?

Gość gość
to tresc dzisiejszego ogloszenia w gazecie regionalnej

Gość gość
wiecej trudno powiedziec