Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Dzisiaj próbowałam robić zamówienie z katalogu i nie mogłam sobie poradzić z odfiltrowaniem tego zaznaczylam żeby pokazało stany powyżej 3szt i tyle stanęłam s miejscu bo nie wiedziałam co dalej wiec zrobiłam czytnikiem zamówienie.

Gość gość
i znowu pani D.Z. nie pogratulowała najlepszym tylko oczywiście dowalić "słabszym". Ochrona jest w "Kozichłbach" i Swarzyndzu.

Gość gość
Dziewczyny a czy prowadzicie zestawienie wyników z kas? Bo w sumie na deklaracji jest wszystko napisane

Gość gość
pity są ale nie wszędzie a co do sprawozdania kasjerów to my nie prowadzimy przecież wszystko jest na deklaracji i w komputerze

Gość gość
ja tez wlasnie nie prowadze i ciekawa bylam czy tylko ja nie prowadze czy sa poza mna jeszcze inne osoby.

Gość gość
Jak tam wiosenne porządki zrobione'

Gość gość
Śmieszne te wiosenne porządki,mam wrażenie że góra nam zarzuca syf na sklepie ......

Gość gość
jeszcze sie nie nauczylyscie ze w tym sklepie to tylko straszyc potrafia ?! ha ha ha :) wiosenne porzadki buhahahahaaaaaa ;) szkoda slow :)

Gość gość
A ja nie dostałam PIT-a i "pasków "od wypłaty nie mam od 10.2013r.Prośbę trzeba napisać ,aby to otrzymać?Panienki w biurze się nie wyrabiają?Za dużo obowiązków mają?

Gość gość
Pit przyszedł poleconym,może listonosz avizo Ci zostawił

Gość gość
Osobiście sprawdzałam skrzynkę na listy i nic.Pusto.

Gość gość
u mnie też brak pita

Gość gość
a ja owszem zrobię te porządki jeśli już im tak zależy (choć sklep sprzątamy na bieżąco) ale pod warunkiem że mi jeszcze z jedną osobę do pomocy dadzą, bo nie wiem czy pan regionalny wie, że my SPRZEDAJEMY głównie w sklepach i sprzedajemy głównie SAME, więc na bank się nie wyrobimy z tym do czwartku, no chyba że nasz pan regionalny przyjedzie sprzedawać a my będziemy sprzątać ;) w sumie to dobry pomysł ;)

Gość gość
hehe myć regał raz w tygodniu;/ ktoś tu ma nierówno pod sufitem;/

Gość gość
szczerze nawet jak bym zostawila cala obslugfe sklepu zamowienia doradzanie klientom i cala reszte to nie ma mowy o myciu polek raz w tygodniu nie ma szansy RAZ NA MIESIAC to tak ale nie na tydzien powariowali

Gość gość
a koszyk wzrasta wszystkim czy tylko wybranym?

Gość gość
u nas koszyk maleje z dnia na dzien coraz mniej klientow od kad otworzyli obok biedronke to ruchu niema w ogole wszystko do biedronki idzie

Gość gość
My mamy mieć koszyk 22zl niema opcji 18 to tak lub 19 takze ssory ale sie nieda wogóle

Gość gość
obroty leca w dol koszyk maleje mimo wysilkow

Gość gość
donoszenie na swoich pracownikow przez kierownika to swinstwo bo sam nie jest w w porzadku,

Gość gość
u nas tez kierownik wielka sciema taka wazna a tyle nieprawidlowosci, czy one mysla ze my nic nie widzimy

Gość gość
widzimy i to duzo u nas to samo wielka kierownicza sciema,

Gość gość
a u nas jest kierowniczka spoko!

Gość gość
tak twierdzicie?? to dziwne...sama jestem kierownikiem i o mój personel dbam jak tylko potrafię, bo pozytywne relacje w miejscu pracy to podstawa, niestety obecny system pracy wymusza na kierownikach sklepów różne presje- obroty, sprzedaż kasowa,porządki, dokumenty, czas pracy...wiele tego jest...ale choćby nie wiem co to nigdy na swoich podwładnych nie wywierałam presji, naprawdę wiele jest takich kierowniczek, które za pracowników zbierają baty, uwierzcie mi.Nikt tu na nikogo nie kabluje etc. Uwierzcie, wszystkie (kierowniczki i kasjerki) jedziemy na jednym wózku...

Gość gość
ale Wy naprawdę próbujecie osiągnąć te nierealne cele??? nam narzucili więcej niż miałyśmy w grudniu, gdzie może byśmy to zrobily ( w grudniu) gdyby był TOWAR!!! ja wiem że takiego celu nie osiągniemy i nie naciskam na dziewczyny bo niby co mają zrobić???? zamknąć klientów w sklepie i zagrozić ze nie wypuścimy jeśli nie zrobią zakupów powyżej 20 zl ??? gora robi wszystko zebyśmy znienawidziły tą prace, którą zresztą lubie coraz mniej-czyli udaje im się !!!!

Gość gość
To ze Ty jako kierownik jestes w porzadku to naprawde nie znaczy ze reszta tez. I nie mow ze jedziemy wszystkie na jednym wozku. U nas tez tak jest ze kierowniczka wchodzi w tylek regionowi jak tylko sie da a atmosfere na sklepie ma gleboko gdzies dla niej jestesmy tylko pracownikami a nie ekipa.

Gość gość
Drogie Panie pomóżcie. Zgłosił się do mnie przedstawiciel Waszej firmy ponieważ spodobał mu się mój lokal . Chciał by go wynająć na kolejna drogerię Dayli. Chciała bym zapytać ile na dzień dzisiejszy firma płaci za 1m2 czynszu za lokal . Może napiszecie ile wynoszą czynsze w lokalach w których pracujecie.Mój lokal znajduje sie w woj. opolskim w miasteczku ok. 20 tys. Ile mogę zaproponować firmie Dayli za wynajęcie 1m2 Z tego co wiem to firma drastycznie obniżyła czynsze właścicielom dotychczasowo wynajmowanych lokali. I jeszcze jedno - czy firma z opłat czynszowych wywiązuje się terminowo Help my. Wiktoria

Gość gość
znam dwóch włascicieli, płacą regularnie, chociaz w momencie podpisaywania negocjują twardo, ceny nie podam bo to jest kwestia lokalizacji, generalnie poolecam, firma się rozwija, wydaje się ze bedziesz miala spokoj na latra, ale decyzja nalezy do Ciebie,

Gość gość
nie prawda. firma ma zaległości w czynszu u właścicieli ponad jeden miesiąc - nie zapłacili za luty, a termin był 5 lutego - rowno miesiąc zaległości.. są lepsze firmy. co będzie jak wejdzie do tego miasta rossmann, hebe, natura? firma się zwinie.

Gość gość
ja o zaległościach nie słyszałam, wiem że się mocno rozwijają, u nas wygląda to nieżle