Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
he he widziałam tą nową bleeeeeeeeeeee (P.N)

Gość gość
ble z wygladu hehe ??? do was tez nic nie pisala >?!?!?!?!?! cisza od wczoraj nawet dzien donbry nie napisala !

Gość gość
Po co ma cos pisac Jak sie zaraz u Ciebie zjawi i porozmawiacie:-)

Gość gość
Ale bedzie wtyczka.... masakra

Gość gość
serio ? jezdzi po sklepach ? :) sympatyczna ?

Gość gość
a niech przyjedzie chociaz zobaczymy jak wyglada :D

Gość gość
Raczej niczego nowego nie wniesie Mam tylko nadzieje ze dzwoniac z klopotem bedzie w stanie mi pomoc a nie mowic zadzwon tam i tam .....:-)

Gość gość
nie martwcie sie dziewczyny.. u nas na magazynie też nie ciekawie sie dzieje.. Prezesik K. stwierdził, że 37 osób na magazynie to za dużo i kierownik ma zaobserwowac 7 osob ktore mu nie odpowiadaja i do zwolnienia ;] Roboty w ch**, będą nadgodziny bo zamówienia są OGROMNE. Będziemy rypać nadgodziny i pracujące Soboty... Przygotujcie się na dużą dawkę kremów do opalania, Pani Walewskiej i wody gazowanej i nie... Nie wiem czy ktos wam mówił, ale my kompletujemy towar na 24 dodatkowe sklepy w LUKSEMBURGU. Towar tam idzie Tonami. Nie wiem czy to tam w ogóle dotrze tym naszym zapyziałym PEKAESem, ale jak dojdzie to na pewno wróci.

Gość gość
fajnie ze jest ktos kto nam napisze co sie dzieje na gorze :) dzieki ! syf jest wszedzie he he nie ma co sie przejmowac ;P

Gość gość
u nas na magazynie kończy się ważność naszych umów.. Ciekawe komu przedłużą.

Gość gość
współczuję wszystkim, którzy pracują w tym bajzlu...

Gość gość
dziekujemy dziekujemy :D he he

Gość gość
Syf wszedzie.A moze prezesik sam zakasa rekawy i zacznie pakowac towar:-)Oj chyba juz dawno zapomnial jak sie pracuje fizycznie!Do roboty Prezes!!!

Gość gość
A powiedzcie dziewczyny na jakich zasadach rejon wybral nasze kierowniczki na szkolenia?Czyzby jak zawsze pojechaly cholerne dupowlazy?

Gość gość
A czy ktos wie cos o tych pakietach lojalnosciowych?Hej goro informacji udziel!

Gość gość
Pakiety srety a może by tak na święta coś dla pracowników takie chojne DAYLI drogerie + 5000 tyś. dla dzieci na spełnienie marzeń dobrze popieram!! A moje dziecko też ma marzenia i co dla nas zero a socjal zabrany firma się promuje naszym kosztem czy w TV i te gwiazdeczki wiedzą

Gość gość
O jakich szkoleniach kierowniczek piszecie?Jestem chora i nic nie wiem.A jak tam reszta KR?

Gość gość
A np.makijazu:-) szkolenie.O reszcie nie wiem bo przeciez wszystko jest tu scisle tajne wrrrrrrr.A kr nawet nie raczyli poinformowac ze cokolwiek jest.Zabrali swoje pupilki dupowlazy:-):-)

Gość gość
Przepraszam a gdzie i jak te pracownice bedą ten makijaz wykonywać? Bo widziałam kilka sklepow Daily zwłaszcza w małych miejscowościach i tam nawet nie ma miejsca zeby sie z drugim klientem minąć a co dopiero jakiś makijaz . Co oni chcą z Drogerii spożywczej zrobić salon piękności? A co do otwarcia Drogerii w Luksemburgu to ciekawe ze tak im tak polskie kosmetyki chodzą bo pewnie funkcjonują na zasadzie " sklep za 4 zł" czyli polskie kosmetyki po 2 eur. Koszmar...

Gość gość
A co to taka martwa cisza?Czyzby zaskaz pisania na forum wszedl:-)

Gość gość
zakaz pisania, ja mam taki zapieprz ze nie ma kiedy pisac, reklama zadziałała ale przez to mamy roboty więcej

Gość gość
dziewczyny a co Wy sprzedajecie jak towaru jak na lekarstwo 3 wózki gdzie przy moim zamówieniu powinno być co najmniej 10 ? Gdzie towar ????

Gość gość
jak wam sie sprzedaja ocieplacze na jajka :-)bo u nas tylko sie smieja z tego

Gość gość
no wlasnie gdzie towar!!!

Gość gość
ocieplacze na jajaka? hehe Dla naszego prezesa założyć, żeby mu zimno w Święta nie było,,,,,,,

Gość gość
ocieplacze az dwa swieczki de duze zero klinentka dzis mi sie pytala kiedy obnizymy cene na te art i serwetki bo za drogie a jak kawa ????

Gość gość
kawa sie sprzedaje jak stare mieso szkoda gadac a ze kasi w nie pracuje juz z nami to chyba sama na to zaslozyla albo na tym zyskala pozdrawiam wszystkich i zycze zdrowych i spokojnych śwąt,

Gość gość
Cześć dziewczyny.Czy ktoś z rejonu południe wysyła te wszystkie raporty nowemu kierownikowi bo u nas cisza w eterze ani widu ani słychu.

Gość gość
Dziewczyny powiedzcie proszę czy jak przyjeżdża przedstawiciel z Royala i zostawia wz np na 50szt lakieru to ja muszę za każdym razem robić zamówienie pro forma a później przyjąć to jako pz?

Gość gość
za każdym razem robisz pro forma i póżniej przyjmujesz