Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
MOŻE NIECH wprowadzą dla klientow płatność z góry...dziś płacisz obierasz np za 2 tyg.... i bedą mieli ....kase na zakup towaru

Gość gość
już i tak założyli sklep internetowy e-bambino (gdzie tylko produkty są na foto a na stanie nie mają nic!!!) a towar do tego sklepu ściągają z naszych sklepów stacjonarnych...

Gość gość
a magazyn jeszcze pracuje ? chyba półki myją ?

Gość gość
może by się wreszcie jakiś dziennikarz tym forum zainteresował a nie tylko góry która leje wode słuchaja.... ile to otwarć zrobia .... a my chętnie powiemy jak jest naprawde i jak się nas traktuje

Gość gość
Tak, tylko ciekawe czym jak zuzycie okrojone...... haha

Gość gość
To wszystko, co się teraz dzieje w tej firmie, dzieje się tak trochę za Waszym cichym przyzwoleniem dziewczyny... No sorry, taka prawda... Zabierają etat w połowie dnia, a Wy, chociaż w szoku to kombinujecie, dzwonicie, załatwiacie drugą zmianę...tylko pytam, dlaczego???? Taka firma ja Dayli bazuje właśnie na takich pracownikach, ot filozofia- "wylejemy jedną to druga na rzęsach stanie".. i tak często jest niestety. Wystarczy wyluzować i przestać zachowywać się- tu mowa o wszystkich kierowniczkach sklepów- zachowujecie się często prawie jak właściciel miniprzedsiębiostwa, wstajecie wcześniej, pilnujecie, dbacie o wszysto, ale taka prawda, że nikt, ale to absolutnie nikt Wam nie podziękuje, nawet jeśli często w rankingach jesteście jednymi z najlepszych. Nikt nie doceni poświęconego prywatnego czasu, nie doceni chęci i często "zarywania" własnej rodziny. Taka firma i tyle. I nie ma się co tutaj marnować, uwierzcie ;)

Gość gość
mądrze napisane...

Gość gość
tylko jedno ale .... nie dzwonisz po 2 zmiane .... to albo zostajesz sama.... albo lecisz dyscyplinarnie....

Gość gość
Dziewczyny w regionie wschodnim też zwalniają,co to będzie z nami(......

Gość gość
wiecie co to zaczyna być zabawne...najpierw każą robić mega koszyki i utargi...dostajecie za to ipady, kasę, kosmetyki a za chwilę wywalają cię na zbity pysk!!!

Gość gość
W końcu wzięli się za obiboków. Pracuję od kilku miesięcy ale takich numerów jak tu nie widziałam. Dziewczyny przychodzą o której chcą, wychodzą podobnie. Na zakupy nie raz wychodzą w czasie pracy. Kierowniczka nie zwraca uwagi bo sama tak robi. KR kiedyś przyjechał jak jej nie było to tłumaczyła się, że poszła do banku :-) Powinni ją już dawno wywalić, bo tylko zajmuje miejsce innym, którzy naprawdę potrzebują pracy.

Gość gość
Moja podobnie. Cały czas gada przez telefon i obrabia du..ę wszystkim i KR a sama nic nie robi tylko się nami wysługuje. Jak klient przychodzi z pełnym koszykiem to zaprasza go do swojej kasy a jak ma drobiazgi to mówi, że kasa nieczynna. Później dzwoni do KR i chwali się jaki to ma duży koszyk. Takich ludzi mi nie szkoda jak ją wywalą to wreszcie będzie normalnie.

Gość gość
Stare przysłowie mówi: "jaki Pan, taki kram", więc nie dziw się, że tak jest, skoro ci, którzy nad tym całym procederem powinni czuwać to śpią sobie słodko..... Pracowałam i za Antona i za Dayli i wiem, że cwaniaków nie brakuje, po jednej i po drugiej stronie niestety...

Gość gośćmmp
Skoro tną etaty to może napiszemy anonim kto się obija i oszczędzą tych którzy naprawdę jej potrzebują. Ja mam kredyt i dziecko na wychowaniu więc mi na pracy zależy. Jak Wam się nie podoba praca to napiszcie do swoich region. to wam ulżą w tych cierpieniach i mękach o których piszecie.

Gość gość
po to właśnie sprawdzają kamery. Teraz monitoring będzie puszczony przez neta, żeby centrala widziała co się dzieje na sklepach

Gość gość
kamery mają być również na magazynach,

Gość gość
To masz niestety koleżanko nauczkę na przyszłość- że pracując w tak niestabilnej firmie trzeba się głęboko zastanowić nad braniem kredytu, zwłaszcza, jeśli ma się dziecko na utrzymaniu.....

Gość gość
oni kasy nie maja a wam sie kamery marza na magazynie kobity ogarnijcie sie

Gość gość
I oby tak bylo z tymi kamerami może w końcu zobaczą kto pracuje a kto się tylko obija o półki kto wychodzi 3 godz wcześniej przed zakończeniem zmiany lata po zakupy pije kawki plotki z koleżankami rozmowy przez tel obiboki do domu ...

Gość gość
przecież to nie zgodnie z prawem kamiery na magazynie?? A gdzie my mamy się przebierać jak mamy szafki z odzieżą na magazynach? Bedą nas teraz podglądac jak w biustonoszach paradujemy po mogazynie???

Gość gość
do goscia z godz.22:23 a ty jesteś swieta?jaki ideal pracownicy?a może to ty tak robisz i zwalasz wine na innych?

Gość gość
oni zwalniaja te co nie maja grupy inwalidzkiej

Gość gość
wiecie co- wyluzujcie trochę może... po pierwsze to w miejscach przebierania się pracowników ,a w Dayli czyt. pomieszczeniach socjalnych (każdych) zgodnie z ustawą nie może być kamer... po drugie to każda, ale to każda pracownica tej firmy ma świadomość tego jak pracuje... więc o czym tu piszecie???? do jasnej anielki macie telefon firmowy, więc jak się taka lala opindala, nawet jeśli to kierowniczka, to waszym obowiązkiem zgłosić to wyżej, bo zgodnie z regulaminem pracy każdy pracownik ma działać na korzyść przedsiębiorstwa...ale super gwiazdy tego nie czytały a podpisały, co? Lepiej narzekać na wszystkich i na nikogo, i co miesiąc wypłatę odbierać...

Gość gość
A ja mam ptanie!Tak piszecie o wczesniejszym wyjsciu itd.a ktora z was przepisowo wyszla z pracy w ciagu 15 minut za ktore firma placi?U mnie nigdy to sie zdaza wiec nie robcie afery tam gdzie jej nie ma gdyz same czesto nakrecacie spirale.Ile razy gdy trzeba bylo zostac czy tez przyjsc na wolnym to czlowiek to rob i i nie pyta dlaczego.Po prostu trzeba to trzeba.U mnie kazda o tym wie i nie ma zadnego problemu.Redukcje sa i koniec jest nieunikniony to widac a wy jeszcze najchetniej jedna druga by utopila w lyzce wody.W przcy niby kolezanki a anonimowo prosze......Dziwimy sie dzieciom a zobaczcie co robia dorosle niby kobiety.Smutne to i zalosne!!!!

Gość gość
Stwierdzenie ze do pracy jest chetnych masa jest chyba czysto teoretyczne.U mnie ogloszenie wisialo 3 mce i co?Zero zainteresowania.Ot Droga centralo nikt nie chce pracowac na taki etat gdzie pieniadze marne i ciagle nerwy.A opinia idzie w swit z predkoscia swiatla.Zwlaszcza ta zla!!!!

Gość gość
Czytać ze zrozumieniem. Kamery na magazynie a nie w pomieszczeniach socjalnych.

Gość gość
Niektóre sklepy mają już bramki liczące klientów.

Gość gość
tylko że w niektórych sklepach nie ma pomieszczenia socjalnego a jemy na magazynie i przebieramy się na magazynie

Gość gość
Oj, dzisiaj cisza!!

Gość gość
dziewczyny kto wygrał tablety?dostałyście juz je?