Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
moze lepiej sie zastanow skad masz -3000 ?

Gość gość
A jak Ci może tyle kasy brakować? Trzeba tego na bieżąco pilnować, wypłaty do banku robić i nie ma takiej opcji...

Gość gość
Ja na minusie mam ok 18000 - pamiętajcie i sprawdź sobie bo od stycznia do ok 6 lutego nasz piękny system nawalał i cash back nie zaliczał jako rozchód .Same wtedy wpłacałyśmy do banko o te cash back mniej. Jest to wszystko w dokumentach.

Gość gość
Ale kazdy sklep mial wyrownane saldo przy inwentaryzacji to po sprawdzać styczeń i luty?

Gość gość
Jeszcze nam salda nie wyzerowali, po tel do ILC może to trwać nawet i do poniedziałku.

Gość gość
Tak z bankomatami u nas krucho , wszędzie daleko i klienci wolą kupić u nas jakiś drobiazg i wypłacić. Jedyny minus to to że zaniżają nam koszyk. :-S

Gość magdaaaa77
jakie miałyście dzienne srednie utargi w swoich sklepach? lepiej jest niż w 2013 czy 2014 był gorszy dla Was. Słyszałam ze jak 2014 rok będzie lepszy to i jakiś socjal ma być w 2015. my u siebie miałysmy poprawę dziennego utargu co było dla mnie dość dużym zdziwieniem bo szczerze mowiac nie dawałam wiekszych szans Dayli na to ze zdobędzie jakis kawałek tego rynku kosmetycznego a jak u Was. Podsumujcie rok 2014. Lepszy czy gorszy i jakie utargi dzienne? Pozdrawiam

Gość gość
u nas gorzej, obroty spadły o połowę, kiepskie dostawy, brak dostaw w wakacje zrobiły swoje i jedna lepsza dostawa tego nie zmieni...

Gość gość
serio tak zle u was? u nas troche lepiej niz w 2013 mysle ze 2015 bedzie jeszcze lepszy ile utargu robicie srednio?

Gość gość
Czy publiczne forum jest po to żeby rozmawiać na nim o obrotach? Jak jesteś taka mądra to jeszcze podpisz się imieniem i nazwiskiem

Gość gość
Jeśli w 2015 będziemy miały towar ale nie te nowości z wyższej półki tylko taki po który przychodzi klient chce kupić a my go nie mamy to i utargi będą lepsze. Tylko tam na górze jeszcze do tego nie doszli. Do sklepów sprowadza się taki towar który ma popyt a nie taki który stoi na półce i odstrasza ceną.

Gość gość
ale o co ci chodzi? chciałabym wiedziec jak przyszlosc mnie czeka w tej pracy, a ty sie od razu bulwersujesz.... jesli siec drogerii bedzie sie roziwjac to i nam pracownikom bedzie lepiej a jesli idzie to wszystko ku upadłości to lepiej juz teraz pomyslec nad poszuakniem sobie czegos nowego... jeden moj sklep na cała siec nie zarobi choc u mnie dośc dobre u targi, dajcie znac jak u was? raczej lepiej niz w 2013 czy jednak gorszy ten rok był pod względem utargu i klientów nie wiem co to za problem po prostu napisać o tym na forum

Gość gość
Ale wy macie problemy dziewczyny. Jak będą chcieli to nas pozamykają. Ciekawe co na to inspekcja pracy na to, że mają przynajmniej 20 pracowników na pełen etat a nie ma socjalu.

Gość gość
U nas żadne saldo w momencie inwentury nie było poprawiane.Czyżby mądra Dagusia nie wywiązała się z obowiązku?Co ta kobieta będzie teraz robić ,skoro ma dwie asystentki.Naiwne dziewuchy,za parę miłych slow będą teraz pracować za nią.ZENADA

Gość gość
No właśnie...Po co mi jakaś koordynator,od zawracania głowy telefonami i swoimi mądrościami utargu raczej nie podniesie. I te wieczne sms. Zgłaszacie to,na kasie tamto,słuchać się nie chce.

Gość gość
Raczej każdy kierownik wie co ma robić.

Gość gość
a skąd Ty wiesz ze za " niemałe wynagrodzenie"?? Domysły i domysły, byleby można wylać żółć:/

Gość gość
wiem bo jestem koordynatorem ;-)

Gość gość
Żaden z koordynatorów do dnia dzisiejszego nie otrzymał żadnej kasy.

Gość gość
jakiej kasy nie dostales koordynatorze? za co? nie płacą wam?:)

Gość gość
a od kiedy istnieje stanowisko " koordynatora" ze są już wypowiedzi ile się zarobiło?

Gość gość
Potrzebne dwie asystentki, bo sama za chwilę przestanie pracować - szykuje się dłuuuga przerwa.

Gość gość
Piszcie jak wygląda wizyta na sklepie nowego dyrektora? jest czego się bać? Na co zwraca uwagę, o co pyta itd...

Gość gość
a co w ciąży jest?

Gość gość
Przecież wszyscy o tym mówią.

Gość gość
Tak jest się czego bac, pyta o wszystko bo nic nie wie i chce wszystkie informacje od nas wyciągnąć. Po prostu uczy się od nas. Ale to dobrze, zawsze trzeba się uczyć od lepszego. W swoich poprzednich miejscach pracy widać wiele się nie nauczył bo wszędzie tylko po parę miesięcy był i miejsca długo nie zagrzał. Oby mu się ta nauka tutaj udała tylko nie wiem czy z kolei przy naszej super sytuacji finansowo-sprzedażowej teraz jemu i nam czasu starczy.... Styczeń i luty to w handlu najsłabsze miesiące, czy dotrwamy do marca ?

Gość gość
Może jak będzie tak wypytywal na sklepie to trzeba mu prawdę powiedzieć jak idzie i jak się traktuje pracownikow. Może okazać sie, że nie jest taki zly.

Gość gość
A ja bym tak chciała, żeby nowy Pan Dyrektor był po prostu człowiekiem i zaczął swoich podwładnych traktował tak, jak by oni też byli ludźmi, a nie robotami do zarabiania kasy...

Gość gość
Na to bym nie liczyła...

Gość gość
a ja bym chciala żeby wyjaśniła się sprawa z socjalem bo to piszecie że ma być to mało konkretne z tego co wiem należy nam się ok.35% WYNAGRODZENIA POŻYJEMY ZOBACYMY