Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Przyszedł wczoraj e-mail że 30% pracownikow nie otrzyma wypłat z błędu jednej osoby. ..

Gość gość
w mbanku wczoraj dostałam

Gość gość
Przyszedł e-mail że 30% pracowników nie otrzyma wypłaty z winy jednej osoby...

Gość gość
podobno 30% ludzi wypłat nie dostanie

Gość gość
mam pytanie-jakie sa zadania(za co sa odpowiedzialni)regionalni? bo nasza regionalna mam wrazenie ze nie robi nic(ma do tego dwie asystentki)a pieniazki bierze calkiem niezle...

Gość gość
Co z tego,ze zrobię super listę towarów pierwszej potrzeby i wyśle do KR.Przecież i tak nikt z tym nic nie zrobi.Tylko kolejnego dnia i przy okazji 10 każdego MSN otrzymamy kolejny idiotyczny meil mobilizujących do sprzedazy.Nie pracuje w firmie od wczoraj.Dawno,dawno temu,kiedy towar był dostępny w 100%,nikt nikogo nie musiał motywowac meilami i SMS co godzinę.Były super utargi,nikt nawet nie pomyślał o sprawdzaniu średniej koszyka i bez tego klientow było multum! Pani Karolinów wróć! Bo z obecnymi KR nie da się pracować,osoby niekompetentne,opryskliwe, ,wiedzy co na lekarstwo! R

Gość gość
jakich towarów Wam brakuje? mi zawsze płynu do mycia naczyń, papierowych ręczników i papieru toaletowego, polskich szamponów i promocji na proszkach A wy czego nie dostajecie? Myślicie ze w Warszawie i Krakowie te drogerie są dobrze zaopatrzone?

Gość gość
Skończ z tym m bankiem. Zapytaj Work lub region,bo to czy ktoś inny dostał czy nie raczej nie ma znaczenia. To pewnie nie wina banku.

Gość gość
Dziewczyny o co chodzi z tymi wyplatami ze 30% nie dostanie wyplat przez jedna osobe? Napiszcie bo jestem na urlopie i nic nie wiem a kasy nie mam. Napiszcie prosze

Gość gość
Każą gazetki roznosić a gdzie zagwarantowany ciepły posiłek, który się należy przy pracy na zewnątrz? ??

Gość gość
To działa w obydwie strony. Teraz 30% pracowników powinno skorzystać z urlopu na żądanie i mieć gdzieś interesy firmy i tą jedną osobę. Kity wam wciskają.Styczeń jest gorszym miesiącem w handlu i brakuje środków na wypłaty.Biuro ma wypłacane w pierwszej kolejności a Wy poczekacie..... To już zupełne dno.....

Gość gość
Gdybyście czytały ze zrozumieniem, to nie zadawałybyście teraz głupich pytań. 30% dostanie Z OPÓŹNIENIEM, a nie wcale. A to opóźnienie miało potrwać maksymalnie do poniedziałku. Jeśli nadal nie macie to polecam zadzwonić do osób odpowiedzialnych za to.

Gość gość
działa Wam promo -30% na chemie niemiecka?

Gość gość
Nie działa promocja

Gość gość
maseczki BIOVAX z KREATYNA :D

Gość gość
W umowie z workiem jest wyraznie napisane,ze wyplate maja wyplacic dopiero ostatniego dnia miesiaca

Gość gość432
jezeli poszukujecie fajnej pracy to zachecam do zalogowania sie na http://www.rekrutacyjnarewolucja.pl/ po rejestracji (nie musi byc przez facebooka) firmy przeprowadzaja rekrutacje przez co masz duzo ofert pracy polecam sama sprawidzilam ;)

Gość gość
Jeśli chodzi o worka to rzeczywiście mieli opóźnienie za co Pani bardzo przepraszała i obiecała, że w przyszłym miesiącu w ramach rekompensaty wypłata będzie wcześniej i będą doliczone odsetki za ten jeden dzień zwłoki

Gość gość
Popieram koleżankę u nas jest to samo,puste półki ,wszystkiego brak,świecenie oczami i ciągle tylko mus wydawania kart

Gość gość
naprawdę takie pustki na półkach? przecież niby firma dobrze zarabia to co nie mają na zaopatrzenie? gdzie takie pustki?

Gość gość
Również popieram bardzo dobrze napisane :-) ostatnie dostawy byly przed świętami sklep świeci pustkami ze szok a towaru dostałysmy , ze pożal się Boże .

Gość gość
Jaka firma dobrze zarabia???? Bo na pewno nie dayli!

Gość gość
Prezes mowi w mediach ze fiorma caly czas ma wiekszyy portfel i zarabia. A co macie gorsze utargi niz rok temu? jaki utarg dzienny? jakby firma nie zarabiała to by zamykała lokalizacje!

Gość gość
Widze, ze ktos jeszcze wierzy slepo w slowa prezesika.... a co moze nie zamykaja co?

Gość gość
no zamknęli kilka i kilka otworzyli a co duzo zamykają? gdzie jeszcze oprócz Wołowa?

Gość gość
Mowilyscie że wolow przenoszą :/ powiedzcie mi jak zablokować te głupie smsy co przychodzą na tel z promocjami ?:/ których nie ma w sklepie hehe

Gość gość
Promocje na towry których nie ma w sklepie. HAHA dobre zarty ale tak serio to po co drukują te gazetki skoro towaru zawsze brakuje tego z promocji albo w ogole nie ma, no chyba ze tylko u mnie w sklepie takie numery są? jak u was z tym towarem?

Gość gość
No tak nie ma w sklepie haha :/ tragedia

Gość gość
Który sklep odwiedził dzisiaj dyrektorek

Gość gość
siejecie plotki o zamknięciach a to nie prawda... u nas jest lepiej niż w zeszłym roku a niby parę stron temu koleżanki napisały że nas zamykają;/ wiem że chcą nas przenieść ale na pewno nie zamknąć:)