Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siermiezna

twoj facet nagle nie chce-przeczytaj dlaczego

Polecane posty

w między czasie ?? czyli ???Bo nie za bardzo rozumiem ...między czym a czym...między jednym kaczyńskim a drugim ?? może będą prezydentami na zmianę :D

No.. czekając na miłość czy coś równie głupiego. :o Chyba to miałem na myśli pisząc międzyczas.

Gość kobieta ma odwage dzis
domagac sie przyjemnosci... zawsze bierna i poddanczo oddana spelniala funkcje "przedmiotu" do zaspokojenia potrzeb faceta...nie tylko w lozku!!! I tak sfrustrowana brakiem spelnienia doszla wreszcie do "wladzy" i teraz poprostu ma odwage powiedziec otwarcie, ze ona rowniez ma swoje potrzeby i prawo do brania przyjemnosci, a nie tylko dawania...

Mama Gina :D lubię tą babkę :D \"mów sobie mam 8 tysięcy zakończeń nerwowych i czekam na przyjemność \" :D

facet przed podobno lubi wyzwania!!! wiec dlaczego sprawienie kobiecie przyjemnosci tak go przeraza? On potrzebuje 2 minuty do osiagniecia spelnienia, a kobieta po tym czasie dopiero zaczyna sie rozgrzewac... wiec po co sie wysilac i poswiecic jej wiecej czasu, skoro on sam ma orgazm wczesniej?

Gość open air
ja patrze na to w ten sposób, miałem okazję mieć kontakt z dwoma dynamicznymi wyzwolonymi kobietami wiedzącymi czego chca, niestety skończyło się na niczym bylem tak napalony i co ? no i niestety nic. Być moze jestem słaby, a może właśnie spalilem się i tu siadła psychika ale nie na poziomie do kontrolonia przeze mnie. Koieta niestety będzie zawsze mogla i będzie też mogła udawać facet niestety nie, jak braknie erekcji i święty boże nie pomoże i nie piszę tu o sytuacjach chorobowych.

Gość siermiezna
do open air: zes sie od razu za dwie wzial i sie dziwisz(sic!)...w takich sytuacjach to tylko umiar pomaga, hahaha...a tak na marginesie to szkoda, ze tak malo facetow sie na ten temat jak dotad wypowiedzialo, bo oni chyba wiedza najlepiej

Gość Iza3d
Mam pytanie nie na temat.Czy ktoś może podać mi adres stronki na której można znaleźć kumpli z podstawówki?Szukam,szukam i nic.

www.nasza-klasa.pl

Gość open air
Nie na raz :)

Gość Iza3d
Dzięki serdeczne.

nie za ma co...

open air... kobieta moze udawac a facet nie, a nie sadzisz, ze ona wolalaby miec prawdziwy orgazm, zamiast udawac...robi to zeby facet sie nie frustrowal, ze do niczego!!!

...a co robi facet, zeby kobieta nie byla sfrustrowana? NIC!!!

dziwne ale faceci powinni sami szukac, zeby sie dowiedziec, jak kobiecie sprawic przyjemnosc, bo wtedy nie byloby takiej sytuacji, ze to ona podklada mu pod nos rozne czasopisma, zeby cos zrozumial!!!

no oczywiście że woli prawdziwy niż udawany :D co za pytanie ...:P retoryczne :D

Gość siermiezna
irytuje mnie ciagle jak slysze, ze facet musi sie "napracowac" przy seksie, a kurcze kobiecie to orgazm sam niby przyjdzie, chyba jeszcze wiecej ma "pracy" przy tym niz facet...dlatego moze az tyle babek udaje

Gość open air
tak pracują nad swoim przecież a facet nie

I się doczekałem czasów. Sex to praca. :( Ładne kwiatki.. mam teraz wyrzuty sumienia dla mnie zawsze był przyjemnością. :o

Gość siermiezna
gdyby do tego podszedl sarkastycznie, to najlepszy seks powinien miec facet z gumowa lalka...bo ta nie ma zadnych wymagan ani nie oczekuje orgazmu (ani u siebie ani u faceta) i tez zadna dominacja jej w glowie

Gość open air
nic nie jest proste wazne by dwoje ludzi miało do tego zdrowe podejście i chcieli dać coś od siebie nie tylko brać

--> siermiezna ;) Wiesz.. guma też ma swoje wymagania, na pewno w jakiś sposób trzeba ją konserwować. Być może nie jest to tak przyjemne jak gra wstępna. :D Nie wiem bo nie miałem nigdy gumowej lalki.

Gość rokittka
Nie sądzę aby kobiety. nie pracowały na satysfakcję w łóżku mniej niż mężczyźni, przynajmniej u mnie jest wyrównane. Jesli mężczyzna na prawdę mówi `9a nie w żartach), źe się napracował w łóżku to chyba jest coś nie tak. w` końcu to ma byc przyjemność. `a to czy mężczyzna (to samo tyczy się kobiety), czuje presję w łóżku lub boi się źe nie zadowoli to na ogół wynika z niskiej samooceny. `jeśli człowiek zna swoją wartość, to wszystko będzie ok, chyba ze trafi na zrzęde to poprostu sie wp...i wyjdzie :)

ok facet stresuje, bo kobieta ma wymagania w lozku ale przeciez to dziala w dwie strony!!! kobieta tez stresuje kiedy ma zaspokoic swojego faceta, zwlaszcza gdy ten ma nietypowe wymagania!!! ale robi to, bo chce mu sprawic przyjemnosc...

Gość siermiezna
to juz malo tego ze chcemy dominowac, wymagamy za duzo i bez zrozumienia to jeszcze nas sie posadza o...kurcze, wlasnie przeczytalam, ze: "Paniczny lek przed impotencja wynika z atawistycznej roli, jaka mezczyzni przypisuja swojemu penisowi. Traktowali go jako najwazniejsza czesc ciala, gdy mieszkali w jaskiniach, i traktuja go tak samo dzisiaj. Nie bez winy jest tutaj doktryna rozpowszechniana od czasow ojca psychoanalizy Zagmunta Freuda, ktory uczynil z penisa obiekt zazdrosci. Wedlug Freuda kobiety rzekomo tkwia nieustanie w stanie "kompleksu zawisci o penisa", co wielu mezczyzn - z nieukrywana przyjemnoscia - przyjmuje jako naturalny dowod swojej dominujacej roli." Nic dodac, nic ujac...

Gość de.molka
no tego to jeszcze nie bylo////

hehe:) ja tam nie zazdroszczę mężczyzną penisa...:) mam coś lepszego dwie ładne piersi :) i wole to :)