Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotniczkaaaaaaaaaaaaaaa

dlaczego nie mam szczescia w milosci?

Polecane posty

kiedy się tak odzwyczaicie to będzie wam łatwiej następnym razem kiedy się rozstaniecie ...nie będziecie czuły przymusu żeby z kimś być...bo będziecie potrafiły być same i szczęśliwe...moja przyjaciółka teraz podchodzi do tego tak...jak znajdzie się jakiś mężczyzna i stworze z nim związek to bardzo dobrze...ale jeśli nie to też nie będzie tragedia.

Gość kaliska
tyle, ze w pewnym wieku wiekszosc facetow jest juz zajeta....(powyzej 24 na ogol)

dokladnie, czulosc, dotyk, bliskosc drugiego czlowieka jest bardzo potrzebna, ja np. bardzo chcialabym zeby mogl ktos sobie sie o mnie pozazdroscic

--> grażka_b { Pewnie dlatego, że podświadomie wysyłasz informację [mimika, ruchy ciała, mowa], że najbardziej na świecie chcesz już być z facetem. W tej sytuacji facet odbiera to jako napaść na niego a tego nikt nie lubi. Trochę dystansu do zdobyczy, a na pewno uda się za którymś razem. } No to porażka.. nigdy nic takiego nie odczytałem. :o

od ciągłego przytulania też można się spokojnie odzwyczaić ...sylwestra może spokojnie spędzić z koleżankami i nie czuje się gorzej z tego powodu...wszystko kwestia chęci ...jeśli chcesz się odzwyczaić itd. to możesz jeśli zechcesz naprawdę i trochę się postarasz...

Myrevin....ona pisze \"PODŚWIADOMIE\" :) to znaczy że nie do końca o tym wiesz :) Żadna kobieta nie ma na czole przyklejonej naklejki z napisem szukam męża który zrobi mi 4 dzieci

Gość mhhgg
Ja tez nie :D Ruchy ciala? Nie wiem, jak je odczytywac, bo to raczej domena kobiet.

Moze po prostu nie spotkalas jeszcze tego odpowiedniego. Na pewno wczesniej czy pozniej go znajdziesz a poki co wykorzystuj czas na pasje, podroze, znajomych itp. Poznawaj facetow, zawiazuj znajomosci ale nie staraj sie od razu upatrywac w nich kandydatow na meza/partnera. Pamietaj tez ze gdy kogos poznasz nie zawsze jest tak ze od razu wiadomo ze to jest ten. takze wyluzuj sie. Ja tez sporo czasu czekalam na tego jedynego ale w koncu sie doczekalam:))

no wlasnie powiedzcie co to za ruchy, gesty, bo ja tez nie mam zielonego pojecia

--> Ciii... A ja piszę że nigdy takich sygnałów od żadnej kobiety nie odczytałem. :o

To nie sa zadne spercyficzne ruchy czy gesty, tylko jest to cos co sie wysyla podswiadomie, niekiedy mozna wyczytac to z oczu jak ma sie np zbyt teskne spojrzenie.

hmm wiecie moze to prawda, ze podswiadomie mysle, ze fajnie byloby miec takiego partnera, no ale w zaden sposob w sumie tego nie pokazuje, jedynie mysli mi chodza takie po glowie

Myrevin...możesz o tym nie wiedzieć rozumiesz...to znaczy podświadome że o tym nie wiesz ...

{ Biedactwo } E no bez przesady. Nie mam prawa narzekać. Patrząc na co niektórych dalszych znajomych. :o

ja tu pokazuje współczucie i miłosierdzie a ty mi tak ...o żesz ty :P