Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co po tym

Jakie studia

Polecane posty

Gość i co po tym

Mam pytanko. Gdzie moge dostac sie na studia po zdaniu rozszerzonej historii i angielskiego i polskiego na podstawie? Czy administracja wchodzi w gre? Moga byc to studia dzienne lub zaoczne.

Gość i co po tym
tez myslalam wlasnie o prawie i administracji, ale nie wiem czy rozszerzona historia wystarczy.

polecam uczelnie ekonomiczne. ja studiuje na uniwersytecie ekonomicznym w krakowie (dawna akademia) . łatwo nie jest,bo matma i mikroekonomia sa wymagającymi przedmiotami,ale sądzę,ze jest to dość przyszłościowy kierunek kształcenia. a po historii(ja tez zdawałam) to nie tylko jest prawo.zreszta prawników jest masa...i jak sie nie bedzie jednym z lepszych to sie nie przebijesz. sama dawałam na prawo na uj.brakło 2 ptk,ale jakos nie załuję. wydaje mi sie ze nie odnalazłabyms ie tam. pozdr!

Gość i co po tym
a co w takim razie z administracja?

a moj brat zdawał geografie rozszerzona, histori polski i angielski oczywiscie i sie na adm dostał...w sumie administracja jest lepsza od prawa w tym sensie, ze jak po prawie nie masz zamiaru wybrac sie na aplikacje, to perspektywy sa lepsze po administracji

Gość i co po tym
tylko ze ja zdaje rozszerzona jedynie historie... na jakie studia moge sie jeszcze wybrac? Blawatek a co zdawalas zeby dostac sie na ten wydzial?

Gość sorka.....
nie chce nikogo obrazac,ale co takiego mozna robic po administracji,ze tak duzo ludzi na to idzie>:O

ja zdawałam historie,wos,angielski i polski. sprawdz sobie na stronkach uczelni które cie interesuja co punktują.ale na administracje pewnie biora histe.

Gość i co po tym
ale zdawalas wszystkie rozszerzenia?