Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie jest tak źle...

A mi to wisiD

Polecane posty

Gość Nie jest tak źle...

-mam okropne nóżki, które kocham -okropny nosek, którego nigdy bym nie zamieniła -cała jestem okropna ale to daje mi świadomość że jestem wyjatkowa -Mam okropny charakterek, uparta, ale zaszse mam swoje zdanie;) Mogę sie nienawidzić, ale po co sobie utrudniać zycie? Ja od dzisiaj się nim ciesze, po pewnym czasie bedzie to coraz łatwiejsze Dlaczego widzimy te niedosknałości Mam takie sliczne jsne szare oczka, ciul że 160cm ale waże 51KG, co tam ze wielki tyłek (czytałam x], że 90% facetów takie woli, więc dziewczyny o co wam chodzi, mam B75 ale za to bardzo ładne i nieobisłe, krzywe i krótkie nogi, po co mi inne, dobrze ze nie mam celulitu nawet nie wiem jak to się pisze, duże zeby?? LAe nigdy ni eprzestane sie uśmiechac, zdrowe włoski, drowa cera hmmm może zaczniemy się lubić... A dzisiaj CZEŚĆ powiedział mi "ktoś" kogo kocham od roku, powiedział mi cześć:D:D:D

no i bardzo dobrze !! w końcu jakaś normalna osoba na kafe :D :D :D

Gość moze ci wisieć
bo masz jednak pare ładnych rzeczy które wymieniłaś. Ja nie mam nic. :O

Jakie dołuje mnie jeszcze kafe nie zdołowała :P apsik

Dziękuję aaaapsik ale dziś pracuję na kafe jako broń biologiczna aaaaaaaaaaaapsik:P

Gnomią grypę porządne ścierwo gorsze niż ptasia H5N1 to pikuś w porównani H6G8C2H5OH:P aaaaaaaapsik