Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susana Heredia

Zapraszam znajomych i nieznajomych z Łodzi

Polecane posty

hehe cokolwiek_powiem wreszcie napisala cos wiecej niz \"czesc wszystkim\" albo \"co slychac\" :P a ile masz latek? moze nie jestes malolata, ale autorka to na pewno ;)

Witam:) Widziałam ten wpis cokolwiek_powiem:) Mam jakoś zareagować?:) Nikt kwiatkowi nie każe ze mną rozmawiać:) Cóż poradzę na to, ze jestem małolatą;) Poza tym też nie wiem o czym miałabym rozmawiać ze staruchem:P

kwiatek-->>po pierwsze to kobiet sie o wiek nie pyta, a po drugie to jak napisala susana, nikt nie kaze Ci z nami rozmawiac:) susana-->>dzis widzimy sie?moja kumpela tez chce sie wybrac

Cześć znajoma...:) cokolwiek_powiem-> oczywiście widzimy się dziś o wiadomej godzinie w wiadomym miejscu:) I śmiało bierz kumpelę:D Im nas więcej tym lepiej i ciekawiej:D A jest już kilka osób chętnych:)

no i ktos sie zapadl pod ziemie....z tego co widze:) susana, a czy no to co że ze Szwecji... jest w Łodzi?wiesz cos o tym? on tutaj zaglada czasem? czesc znajoma_lodz-->>dołacz smialo dzis do nas

no to co że ze Szwecji jest w Szwecji:D:D:D i nie mam pojęcia kiedy odwiedzi naszą piękną Łódź bo jak widać wcale się nie odzywa. cokolwiek_powiem-> proponuję abys zamieściła w preferencjach swój adres mailowy na wszelki wypadek. Ja wychodzę dzisiaj ok 15-tej i już mnie nie będzie więc gdyby ktoś w ostatniej chwili jeszcze się zdecydował to mógłby napisać do Ciebie:)

jezeli ktos jeszcze dzis jest chetny na wyjscie z nami to dajcie znac na maila:) susana juz gdzies uciekla ale napewno z nia sie spotkamy wieczorkiem a gdzie kwiatek sie pojawia?malolaty juz sie znudzily?

Hej cokolwiek_powiem :D Możesz troszkę żałować, że nie byłaś do końca bo się działo:D:D:D Chyba zwracałam uwagę osób blisko siedzących swoim śmiechem:D aż się kładłam na sofie:D Ale gdybyś tam była to też byś ze śmiechu leżała razem ze mną:D No ale co się odwlecze...:D

Gość Rodomir
Dzień dobry :) Korzystam z zaproszenia Susany dla nieznajomych i znajomych, przyłączam się do topiku :) Chociaż widze, że tu same małolaty :p i nie wiem czy znajdziemy wspólne tematy ale zobaczymy ;) Narazie przyglądam się dyskusji i zobacze jak się ona rozwinie. Z tego co czytam to spotykacie się w realu, to fajne :) Może kiedyś do Was dołącze ;) Pozdrawiam znajomych i nieznajomych ;)

Witam wszystkich serdecznie. Długo nie zaglądałem na forum - a tu taka niespodzianka. Gratuluje Susana... i cieszę się, że powstał taki topik - bo Łódź jest tak mało aktywna \"internetowo\". Będę czuł się wyróżniony - gdy pozwolicie mi od czasu do czasu zajrzeć do Was i poplotkować. Pozwolicie ? Pozdrawiam - szlemik.

witaj szlemik, zagladaj tutaj....chyba pozostali tez Ci na to pozwola:)milego lodzkiego deszczowego wieczorku zycze

cokolwiek_powiem- a dlaczego sie kobiety o wiek nie pyta? kobieta święta krowa czy jak? :P

witam wszystkich poniedzialkowo czesc rodomir-->>fajnie ze do nas dolaczyles....no i zapraszamy na jakas imprezke organizowana przez Susane, ostatnia byla the best:)

Ja dzisiaj spałam baardzo długo bo aż do 10:30:) Miałam super sny:D Zaraz poćwiczę moje młode kości:D i zabieram się za pracę:) Pamiętasz co dziś za dzień?:)