Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susana Heredia

Zapraszam znajomych i nieznajomych z Łodzi

Polecane posty

witam wszystkich nowy rok jest poczatkiem kolejnego roku zycia,,,,,a moze zmian,..... _kwiatek a jak twoje podrywanie pewnej oso by na innym topiku chyba tez lodzkim??

Gość anteczka
ja jestem na Marysińskiej :D

cokolwiek_powiem --> skonczylo sie bo sie nie udalo :P a zaczac od nowa? czemu nie ;)

hej!!! niepo to się tu spotykamy aby rozprawiać czemu kwiatek nie ciąnie romansów ;) nooo chyba ze ktoś się w to równie mocno zaangażował;)

cokolwiek powiem -> ano powiem ci ze zadnej w tym sensacji nie bylo ani pikantnych szczegolow, wiec nic cie raczej nie ominelo ;) a dzionek przyjemny, pojutrze ma byc prawie +10 stopni. i taka zime moge zniesc :)

i ciekawa rozmowa byla?zainteresowanie Toba bylo? a tak w ogole to niewiem dokladnie o co chodzi, ale jak wszyscy tu tak pisza.....to dlatego zapytalam:

no to chyba trzeba sobie poczytac tamten topik w wolnych chwilach i chyba wtedy wszystko mozna zrozumiec:) witam w ostatnim dniu przed weekendem.......:)

dzien doberek wszystkim:) witaj cokolwiek_powiem w koncu koniec....i dwa dni wolnego:) kwiatek, wydaje mi sie (ale to tylko moje zdanie) ze z obu stron musialo byc cos nie tak:) pozdrawiam i zycze kolejnych lowow

Hej wam. znajoma, cos w tym jest ze z obu stron pewnie bylo cos nie tak. ale to w sumie dawno bylo i ja o tym nie mysle a z tymi lowami... a ty wolna jestes czy zajeta przez tego nieznajomego z gg o ktorym pisalas wczesniej: ;)

no sie pytam wlasnie, bo tak mozna bylo wywnioskowac z twojego posta :P. czyli rozumiem ze nieznajomy z gg nie zainteresowal cie w rzeczywistosci na dluzej?

chyba na takie pytanie jezeli chodzi o zainteresowanie nie odpowiadam:)mam wielu znajomych i to nie znaczy ze kazdy musi byc potencjalnym kandydatem na blizszego znajomego