Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susana Heredia

Zapraszam znajomych i nieznajomych z Łodzi

Polecane posty

i co tam małolaty kupują dziadkom w prezencie? :P moze ja tez cos skorzystam ;)

czesc Susana Heredia, znajoma_lodz, _kwiatek, cokolwiek_powiem _Kwiatek -->>przezyles juz TYLE lat to sam powinienes wiedziec co powinno sie kupowac baciom i dziadkom...... poza tym my nie znamy Twojej rodzinki i nie mozemy powiedziec co oni by chcieli a czego nie..... niech glowka troche pomysli a nie tylko zeby ktos za Ciebie myslal!! dziewczyny a czy wsrod Was jest jakas Agnieszka?jezeli tak to wszystkiego najlepszego:)

znajoma_lodz usmiechnij sie witajcie:) jak wam mija poczatek tygodnia?u mnie jakos od poniedzialku nie chce sie pracowac.....fajnie gdyby tydzien rozpoczynal sie do wtorku np:)

Susana Heredia -->>>wlasnie wyczytałam o dzisiejszym dniu Końcówka stycznia to czas, gdy dochodzi już do nas fakt, że w łeb wzięły nasze noworoczne postanowienia. Pozbywamy się złudzeń, że rozpoczęty rok będzie łatwiejszy niż poprzedni, i dochodzi do nas, jak dużo pracy nas w nim czeka. Dodatkowo coraz boleśniej odczuwamy wydatki poczynione na Boże Narodzenie, po kieszeniach coraz bardziej biją nas kredyty, które pozaciągaliśmy na prezenty, a na konta nie zdążyły jeszcze wpłynąć styczniowe pensje. Dodatkowo nie mamy w perspektywie wolnego dnia od pracy, a do wakacji jeszcze kupa czasu

Kwiatek-->>usmiechnij sie ma racje, nie znamy Twoich dziadkow i nie mozemy Ci w tym pomoc, sam musisz wysilic sie, wyjsc na zakupy i wymyslic prezent....glowka popracuje troche:)

czesc dziewczynki:) ja tez chce poznac znajomych i nieznajomych:) buziaki dla Was z samego poczatku tygodnia:)

z tymi dziadkami to raczej zartowalem :P kupie standardowo jak co roku jakis drobiażdżek :)

cześć wam! nie odzywałam się bo wpadłam w wir zajęć! Wydaje mi się że z moim mężem udało mi się dużo wynegocjować tzn od przyszłego poniedziałku mogę iść do pracy i w soboty wychodzić sama z koleżanką gdzie chce,to jest duży sukces!!! Właśnie dzisiaj przychodzi na rozmowę opiekunka do tego młodszego i szczerze mówiąc nie wiem jak z nią rozmawiać,bo nigdy nie zatrudniałam niańki.Ale jestem dobrej myśli,wreszcie zaczynam żyć!! Skończyła się moja melancholia! Dzięki za pomoc dziewczyny!!!

ta kasia_30 to jakas niezla prowokacja kafeteryjna jest :P juz cud-miód ultramaryna wszystkie problemy rozwiazane po jednej rozmowie na kafeterii. ciekawe czy sie z obecnymi tu Zuzannami i innymi spotkasz na babskiej imprezie to wtedy uwierze w autentycznosc :P

e Kwiatek -- zuzanna to chyba Ty jestes!!!!! milego prowokowania ludzi i dalszych wscipskich docinek zycze.... tyle ze jakos nikt na nie nie zwraca uwagi, dlatego lepiej bedzie jak zmienisz sobie Topik....

czesc Kasia, znajoma, kwiatek Kasia_30 to niezle z tym mezem musialas zagadac, skoro tak zmienil stanowisko, ale to sie liczy i dobrze ze zrozumial swoje bledy.... a z nami zawsze mozesz sie spotkac:)jezeli bedziesz chciala oczywiscie:)

znajoma, spokojnie. pierwszy raz na kafeterii jestes? zobacz sobie ile takich prowokacji jest. moze sie myle, wyciagnijcie kasię na babskie party ;)

_Kwiatek, jezeli mowisz o piatkowym spotkaniu to nie byly tam same kobiety......byli rowniez panowie....jezeli juz tak bardzo jestes tego ciekawy to moze sam kiedys przyjdz na takie spotkanie????