Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susana Heredia

Zapraszam znajomych i nieznajomych z Łodzi

Polecane posty

cokolwiek_powiem - taaaak? a myslalem ze same kobity byly :P to ile was tam bylo?

no moze sie zdecyduje, kto wie :P btw, wiecie gdzie w Łodzi zrobia naciąg w rakietce do badmintona?

Gość no to co że ze Szwecji...
witam wszystkich cokolwiek_powiem - no niestety na razie nie ma mnie w Łodzi i jeszcze trochę mnie w niej nie bedzie... no ale czasmi pojawaim sie w necie :))) Susana Heredia - a gdzie raporcik z piatkowego spotkania :p _Kwiatek - naciag do badmintona powinni założyć w wiekszości klubów sportowych (np. SMS ul. Milionowa 12), w szkole z sekcja badmintona (w gimnazjum nr 9 powinni mieć sprzęt do tego sprzęt, niedawno tam grałem) lub zwyczajnie w sklepie sportowym. Pozdrowienia dla reszty :)))

witam no to co że ze Szwecji... -->>to tutaj jakies raporciki potrzebne????? jak bedziesz w lodzi to sam zajrzyj na takie spotkanie i nie bedziesz ich potrzebowal, a raporcik mozesz zrobic dla wlasnego uzytku, jesli Ci takowy potrzebny:)

Szwecja - dzieki za info. prosze, na kafeterii nawet czegos sensownego mozna sie dowiedziec :P a na grupie lodzkiej nikt nie odpowiedzial..

Witaj znajoma_Łódź Jeśli wybieracie się do hipermarketu to weźcie reklamówkę:) Rozbawiły mnie dzisiaj zdziwione miny klientów hipermarketu, którzy jeden po drugim dostawali wielkie oczy na wieść, ze nie dostaną reklamówek:) ciekawe jak zabrali całe koszyki zakupów:)

hej susana. faktycznie tak jest? przeciez to glupota jak cholera :o albo trza zlikwidowac foliowki i moze jakies torby za pare zlotych sprzedawac (jakies pomysly byly zeby z juty byly chyba) albo sie z plastikami pogodzic i je potem spalac (w Niemczech tak robia i tyle) a nie takie dziecinady :P

Ale poradziłaś sobie jakoś z zakupami?:) Tak sobie myślę, że skoro zrobili już dzień bez reklamówki to powinni w zamian dawać jakieś inne papierowe.

Witam wszystkich i Ciebie Susana.... Ciężkie życie założyciela topiku... co ? Życzę cierpliwości i pomysłów. Łódź jest chyba jakimś specyficznym okręgiem ludzi ciężko zapracowanych i nie udzielających się internetowo. Tak mi się przynajmniej wydaje. P.S. Z torebkami foliowymi w sklepie by mnie nie zaskoczyli. bo nosze swoje - solidne. Te ich torebki i tak są do kitu.

czesc szlemik kope lat brachu:) zauwazyles ze tutaj sa same malolaty???chyba _Kwiatek tak napisal.... a co z Twoim topikiem?sporo sie tam dzialo przeciez...ale jakos mi zaginal....

Zgadzam się, że mało tu ludzi z Łodzi. Może faktycznie są zapracowani a może zwyczajnie nie bawią ich takie znajomości internetowe. Jest jeszcze jedno wytłumaczenie - może nie lubią rozmawiać z małolatami:P

Witaj kris... miło, że jesteś. kris... W kwestii formalnej - tu nie są małolaty, tylko ludzie młodsi od nas. A z tego nie ma co się cieszyć. Ważne jednak, że coś się zaczyna dziać. Jeśli chodzi o mój topik, to było bardzo fajnie - jest co wspominać. Poszedł jednak \"nie tą drogą\" i umarł śmiercią naturalną. Mam nadzieję, że jeszcze spotkamy się przy stole bilardowym... Susana... Ten kto mówi \"małolaty\" - to zazdrości, zresztą nie wiek jest najważniejszy, ważne aby się dobrze bawić. Witam również cokolwiek_powiem oraz znajomą_lodz.

nio i to w dodatku prawie 2 razy mlodsi.... moze zalozymy jakis topik dla nas wiekowych ludzi??? oni maja inny swiat i inne spojrzenie na wszystko....

szczerze mowiac z ludzmi ktorzy sa na studiach to juz nie bardzo wyobrazam znalezc wspolny jezyk... na krotka mete albo wymienic poglady to tak, ale nie na dluzej... a okreslenie "malolaty" nie mialo byc obrazliwe tylko mialo sluzyc rozruszaniu towarzystwa :P sorry jak kogos urazilem.

kwiatek-> a to była taka nieudana prowokacja, tak?:P Ale masz rację, my studenci i wy-ludzie w średnim wieku (albo i za średnią) na dłuższą metę nie mielibyśmy o czym ze sobą rozmawiać bo mamy różne poglądy jak sądzę. Choć muszę przyznać, że znam jedną taką osobę, która świetnie się dogaduje ze starszymi ludźmi, ale to jest baaardzo inteligentna osoba więc się nie dziwię:)

Przyznam się, że ja też mam taką znajomą osobę w średnim wieku i bardzo dobrze się rozumiemy, no ale to też jest bardzo inteligentna osoba:)

kris... Przecież zakładając swój topik, specjalnie umieściłem go na Forum - \"Po 30-tce (Życie dojrzałe). Ale odzew był i tak ze strony ludzi młodych. Dwoiłem się i troiłem... a naszych rówieśników ani śladu. Na to nie ma metody - trzeba czasu. Witaj _Kwiatek... Dziewczyny... jeszcze trochę a na Kafeterii powstanie męski topik.

susana-no tak mialo byc, ale co poniektorzy, a w zasadzie co poniektore odebraly to inaczej :P ale hmmm, z tymi studentami to jeszcze kwestia czy pracuja tak \"na powaznie\" czy nie - bo czlowiek pracujacy inaczej patrzy na zycie, student to jednak troche \"lekkoduch\", nie urazajac oczywiscie studento :P

no wlasnie szlemik a co z ludzmi z tamtego topiku? w koncu dobrze wam tam szlo