Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ja się cieszę D

JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!

Polecane posty

Gość jak ja się cieszę D

Dzisiaj zrobiłam sobie test ciążowy bo niepokoiło mnie zachowanie mojego organizmu. Po pierwsze okres spóżnial mi sie 2tyh ale myslałam że toprzez zmiane środowiska bo wróciłam z Anglii do Polski bo byłam z moim nażyczonym u nich w odwiedzinach, pobolewaly mnie piersi i mialam jakiś dziwny śluz... juz zaczelam się martwic i w końcu powiedzialam o wszytskim mojemu partnerowi i on czym prędzej że mam po test lecieć, ale on był szybszy hehe i sam poleciał kupić:D No i wyszły dwie kreski nie mogłam w to uwierzyć poszedl kupić jeszcze 2 i wykazaly to samo :d Jutro ide do ginekologa jestem taka szczęśliwa!!!!! :D:D:D:D

Gość ło matko i córko
do słownika a nie dzieci rodzić... normalnie za kilkadziesiąt lat bedzie IDIOKRACJA... bo półmozgi sie rozmanażają a inteligencja robi karierę... i później dzieci półmózgów bedą robiły ćwierćmózgi i wrócimy do walki o ogień... :O

Gość co to jest do diabła .
NAŻYCZONY ????????? :O

Gość ale wydaje mi się
a ja ci gratuluje :)

oooo swietnie ciesze sie razem z Tobą!! oby wszystko szlo dobrze, cała ciąża i macierzynstwo... :) trzymam kciuki!! a jesli chodzi o bledy... jkabym byla w takiej euforii tez bym robiła pełno błedow napewno;)

Gość jak ja się cieszę D
jak chcę się podzielić dobra wieścią a nie tym jak i w jakim stylu pisze

Gość jak ja się cieszę D
nazeczony mialo byc jejeku ale wielki mi to problem... i dziekuje tym serdecznym za zyczenia :) kjhlkhoh -> weż się pukni w łeb debilu!!

Gość chyba jednak
naRZeczony :O:O:O

Gość Gratuluje
podobnie jak umnie tez niechciellismy wierzyc tez 3 testy kupilismy;) a ile masz lat jak sie moge zapytac...

Jestescie podle i zawistne! ja studiuje polonistyke, bledy mnie raza po oczach ale nie wyzywam nikogo od idiotow bo w euforii napisal glupote! palnijcie sie w czolko pseudo patriotki i wyksztalcone Polki. A Tobie Autorko gratuluje z calego serca! I zycze jak najwiecej slonecznych dni :)

Gość jak ja się cieszę D
:) ja teraz piesze byle by piscac i jakos mnie to nie martwi czy pisze ortograficznie czy nie :d ja mam 20 lat a NARZECZONY 25 :) takze jak sie dziecko urodzi to bede miala 21:) jak dla mnie wiek nie ma przeszkody bo i tak ślub był w planach :) a w tym roku kończe studia także suuper:)

Gość błędy cię rażą PO OCZACH
pani polonistko? :D:D:D

Gość jak ja się cieszę D
weźcie sie odawlcie od tej gramatyki i ortografi!!!!!!!!!!!!!!! ten topik ma troche inny temat!!!!!!!

Gość pseudo pani polonistka
taak własnie ten topic ma inny temat!!! pogadajmy o ciąży przygłupa!!!

Gość jak ja się cieszę D
Gratuluje ->mialas podobną sytuacje do mnie:) ile masz lat? i w ktorym tyg byłaśjak się dowiedziałaś?

Gość Gratuluje
To fajnie ze jestes mloda mama! Ale zaraz sie zacznie: szczeniara itd. A to dlamnie glupota. Super miec mloda mame, so starsze co sobie rady nie daja... :) No to milej ciazy:)

no tak, wiedzialam, ze sie doczepicie :) dlaczego jestescie takie sfrustrowane i pelne nienawisci? Nawet jesli dziewczyna nie zna ortografii to nie trzeba od razu gnoic. Skad w Was tyle nienawisci?! od razu wyzwiska i ponizanie. dziewczyny, Wy siebie nie szanujecie wypisujac takie rzeczy. Wole pisac z bledami ale w dobrym tonie niz obrzucac sie blotem czysta polszczyzna. Zastanowcie sie.

Gość jak ja się cieszę D
no bede młodą mamą:) ale nie żałuje że tak się stało. Wiem że zaraz mnie zjadą ale mam to gdzieś:D Powiem jeszcze że moja mama urodziła mnie jak miała 18-lat :D i mam z nią suuper kontakt:P Jesteśmy jak przyjaciółki wszytsko sobie mowimy i w ogóle a jak byłam z nią u fryzjera kiedyś i mowie mamo dobrze wyglądam to fryzjerki jak to mamo... myślałyśmy że to siostra hehe:P Suuper

Gość Gratuluje
Ja bylam w 6 tygodnu i mam 24 lata...:) A Test to tylko zrobilam bo zmeczona bylam moglam calymi dniami tylko spac...

Gość pseudo pani polonistka
O matko... stokrotka... Spadły mi klapki z oczu. Spłynęło to na nie niczym objawienie. Już nigdy nic nie będzie takie samo. Chcę być taka jak ty... zapieniona obraczyni niewinnych... A tak na marginesie, nie boisz się, że ci żyłka pęknie od tej wścieklizny?

Gość jak ja się cieszę D
hehe no senność też sie teraz zaczela ujawniac :P no i w ogóle to już powoli kładę się spać:P Bo mnie narzeczony woła hehe i mówi że dziecku spać nie daje. Biedny przejął się rolą :D

Gość Gratuluje
No to Dobranoc!

Gość jak ja się cieszę D
dobranoc :) jutro napisze jak było u ginekologa :D i w ogóle w którym tyg jestem :)

Gość Gratuluje
;)

Gość mówię
no tak,plebs się rozmnaża :O

Gość Do wariatki
Odwal sie wariatko co niemasz nic innego do roboty? Nie? To idz spac.... Sory napewno nie mozesz?! Za duzego swira w glowie masz :) :) :) Przeszkadza co.....

prosze szanowac polska mowe i pisownie :classic_cool: ps. nie mam polskich znakow..............usprawiedliwiam sie :classic_cool:

Ludzie, ale wy macie kompleksy, że dopierdalacie się do ortografii...Nie chcecie nie czytajcie!Po co obrażacie dziewczynę, która chce się podzielić swoim szczęściem.ŻAŁOSNE! A Tobie autorko gratuluję:):):)Ja też urodziłam dziecko mając 21 lat.

Gość nie no zaraz padnę ze śmiechu
byki sadzi jak mało kto, ma 20 lat i w TYM ROKU skończy studia:D:D:D:D dawno się tak nie uśmiałam:D rozbawiłaś mnie do łez dziewczyno tą swoją prowokacją;)

GRATULACJE dla przyszlej mamusi. Wcale nie jestes za mloda na dziecko bo przeciez chodzi o dojrzalosc do posiadania dziecka. Ja mam 24 lata i mam juz dwojke dzieci i bardzo sie z tego ciesze. Swietnie sobie radze jako mama. Dziwi mnie niedojrzalosc ludzi przesiadujacych na kafeterii, to nie jest temat gramatyka i ortografia , tylko ciaza, porod i macierzynstwo. Rzadko sie udzielam, wiecej czytam, ale jak widze takie wpisy to mnie krew zalewa. Jeszcze raz GRATULACJE dla zalozycielki tematu!!!