Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jakie mam mieć pseudo

bujam się w koledze z pracy a on...

Polecane posty

na moich oczach podchodzi i flirtuje z inną chociaż dobrze wie, że ona jest już zajęta. ja jestem nowa a oni sie już długo znają. kiedy mnie mija to czasem się do mnie uśmiechnie. jeśli już rozmawiamy to jest to wymiana kilku słów i to wszystko. on chyba nie szuka kontaktu ze mną i nie dziwię się bo ani piękna nie jestem ani nie mam charakteru, który gwarantował by mi bycie w centrum.jak zwrócić na siebie jego uwagę? nie chcę wyjść na kretynkę bo i tak nic pewnie z tego nie bedzie a gdybym pokazała mu , że mi na nim zależy to potem wyglądała bym conajmniej łyso :(

Gość no poradzcie coś
gdzie jesteście ? :( buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość luis cypher
Na pewno nic z tego nie będzie. Daj sobie spokój i nie fantazjuj.Masz niską samoocenę, związek z kimkolwiek byłby dla Ciebie źródłem ciągłej niepewności. Za kilka, góra kilkanaście lat, pogodzisz się z tym, że samotność jest Twoim przeznaczeniem i odzyskasz równowagę duchową.

Gość zajebiscie pomagasz
tej dziewczynie debilu!! to co napisales jest conajmniej straszne!

Gość dlaczego piszesz że
samotność ma być moim pzeznaczeniem? czemu tak piszesz???????????????????????????????????

Gość Andrzej z Bychawy
Radze zalozyc spodniczke do polowy ud i ponczoszki. No i bez majtek. Znalezc moemnt kiedy bedzie siedzial albo przechodzil na przeciwko. Wtedy zrobic manewr jak Sharon Stone aby przez sekunde zobaczyl ze nie masz majtek. Tylko przez sekunde. Nie dluzej.

Gość naprawde rewelacyjny trik
widze ze potraficie pomoc!!

Gość Andrzej z Bychawy
Na mnie i na kazdego z moich kumpli taki trik dziala bez pudla. Slyszalem tez ze na egzaminach tez dziala oraz na rozmowach kwalifikacyjnych o ile na przeciwko siedzi facet.

Gość yhy... jasne
nawet jak baba jest gruba i brzydka?? zastanow sie

Gość Andrzej z Bychawy
Jak gruba to nie sposob dostrzec ze nie ma majtek, wiec z gory odpada.

przeważnie jest tak, że jeśli od razu coś nie zaiskrzy to już potem raczej klapa. ten pierwszy kontakt jest ważny. tylko ciężko wyczuć jak trzeba się zachować ... to jest trudne. no ale to on powinien zrobić ten pierwszy krok. to ciężkie szczerze mówiąc bo po tym co opisałaś to wniosek taki jak żaden- bo albo : 1) flirtuje z nią bo chce żebyś Ty to widziała i wzbudza w Tobie emocje pokazując jaki z niego amant 2) ma totalną zlewkę i dalej robi z tą koleżanką to co robił zanim się tam zatrudniłaś a swoją drogą... koleżanka widzę rozwiązła jest...

Gość pisałam pisałam
i moj post nie zostal dodany :( no to jeszcze raz napisze to co teraz pisze i zastanowie sie jeszcze i napisze potem buehehee :):) bo moja psiapsióła ma identyko sytuacje i razem obmyslamy jak zarzucić sidła na tego jej niedoszlego ogiera z pracy he he :) wymyslimy cos napewno inni tez maja duzo pomyslów :) dokladnie to tylko ten problem by sie nie zblaźnic a z drugiej strony nie ma nic do stracenia najwyzej zmiana pracy i gra gitara hehehee ;););) tylko łebek do góry :) p.s i mniej postow z extra metoda typu krotka mini , majtek brak :)

odpuść! czasem najlepsza metoda na zwrócenie czyjejś uwagi jest nagłe zniknięcie. jeśli ma coś z tego wyjść to tymże oto sposobem uda się i bedziesz wiedzieć , że jemu tez nie jesteś obojętna kiedy to nagle on sam podejdzie czy zagada szukając dłuższego kontaktu z Tobą. narazie poprostu odpuść i zaczekaj. Jeśli się nie uda to prawdopodobnie nie wyszło by tak czy owak a Ty przynajmniej nie zrobisz z siebie głupiej dziewczyny, która sie narzuca na siłę. szczerze będę trzymać kciuki :)

no kto jeszcze pomoże !! ej no ludziska!! napewno nie tylko ja mam taki problem!! HELP!!

to nie problem :) to norma :) gdyby to był problem to każdy na świecie by go miał :) nie ma osoby, która by nie miała takiego \"problemu\" co Ty dlatego, że każdy jeden człowiek ma przynajmniej jedną taka osobę (czy to w pracy czy to w szkole czy to sąsiad czy znajomy) każdy ma kogoś takiego komu stara się zaimponować i marzy by być przez niego adorowanym czy zauważonym!! pytanie tylko jak to zrobić. ja sama mam taki zamiar aby zwrócić na siebie czyjąś uwage i też niezbyt wiem jak. stare sposoby typu : \"ojej coś mi spadło\" i inne takie zawiodły. jak narazie to wypinanie dupci, uśmiech od ucha do ucha kiedy tylko go widzę i zaczepny tekst spaliły na panewce. i tu mam kłopot :/ też chce to zmienić bo fajnie jest z kimś `kręcić` (oczywiście jak jest się tym singlem) ;);)

Gość ege bam
tez to mam. to jest moje marzenie - taki jeden brunecik o czarnych oczach i boskim ciele. dawniej potrafilam uwodzic. a teraz nie umiem. wyszlam z wprawy czy co? a on mnie tak kręci :(:( zakochałam sie w jego zapachu. ten facet działa na mnie jak magnez na metal. owinął mnie wokół palca swoim urokiem. on nieziemsko mnie jara!! tez nie wiem co mam zrobić zeby mu sie przypodobać i też z nim pracuję chociaż rzadko na siebie w pracy wpadamy :( musze chyba krzyknąć AJUDO!! moge jedynie udawać , że nic nie umiem i żeby mi pomagał. taka mała nieradząca sobie biedna dziewczynka... no ale z drugiej strony - oferma jakaś!! eh sama już nie wiem jak grać zeby wygrać. nie robić nic? a może działać? tylko jak? tajemnicza i kusząca czy normalna do tanca i do rożańca jak to sie mówi!! kurde no... :( nie wiem nie wiem poprostu nie wiem. sama nie moge pomoc sobie i tobie tez nic po mnie... tak w ogole male zainteresowanie tym postem. co wam? nie umiecie nic mądrego doradzić ?!! bo tu mądrych wypowiedzi było może ze dwie!! psssssssssssss

Gość bo ci co chcą pomoc
to nie wiedza jak widać bo sami wchodza tu bo maja taki sam problem. zgadzam sie ze z tym ze kazdemu sie ktos tam podoba no chyba ze jest już w związku to rzecz jasna ze ma klapki na swojego partnera. druga opcja to taka ze poza tymi co nie znaja złotego srodka sa tacy co wiedza a ci nie powiedza bo to egoiści :p

Gość pisać
up up!! od rana wypoczęte umysły myśleć i klikać!! spojrzenie typu - fiev morning - czy jak to tam leciało :p

Gość no czy ja
się nareszcie dowiem czegoś konkretnego>?>?????????????????????????????????????? dzieki reszcie za zainteresowanie :):) ale to już wiem w sumie... to troche mało a ja chce konkretu albo jakiegoś potwierdzenia... moze czegoś sprawdzonego??????????? czy to tak ciężko???????????????????????????

Gość dżizas
prawda jest taka ze malo kto jest na tyle odwazny i interesujacy zarazem zeby to bylo tak jak chcemy