Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego facet zdradza

dlaczego facet zdradza?

Polecane posty

Gość dlaczego facet zdradza

dlaczego facet zdradza?

Gość brak milosci

to nie lepiej powiedzieć tej osobie , że to już koniec? że trzeba się rozstać by uniknąć zdrady i kłamstw... jeju no nie rozumiem!! każdy ma jedno życie i tak jak szanujemy samego siebie i chcemy dla siebie szczescia i najlepszych rzeczy to tak samo wczujmy się w sytuacje drugiej osoby w która jeszcze nie tak dawno byliśmy zapatrzeni jak w obrazek!! no czy to tak ciężko powiedzieć prawde i przyznać sie do tego , że miłość wygasła? to łatwiej jest kłamać?!! tak?!! brak słów. a na marginesie - szczera i prawdziwa miłóść nigdy nie gaśnie tylko dojrzewa razem z nami i zmienia swoje oblicza to z porządania i fascynacji po opiekę i dawanie ciągłego ciepła i bezpieczeństwa i mamy okazję zaznać jej tylko jeden jedyny raz w życiu i tylko do jednej jedynej osoby. takie realia.

Gość boli mnie bardzo
bo to klamcy booni są ograniczeni!!!!!!!!!!!!! umyslowo!!!!!!!!!!! do piet nam dupki nie dorastają!!!!!!!!!!!!!!!! jestem sama juz jakies 7 tygodni i wiecie co?! lipa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zygac mi sie chce i wiecej nie pije a palic to juz w ogole

Gość boli mnie bardzo
pijaczka ze mnie :( musze se przeniesc na forum o alkoholizmie

Gość czemu to temaciwo
nie rusza w górę?? no co jest!! wiele osób jest ciekawych co jest przyczyną zdrady! czy to leży w człowieku i jego charakterze? czy można temu zapobiec?? czy to okazja czyni zdrajce?? jak to jest ? no jak?!!!!

Gość FACET ZDRADZA
BO KAZDY JEDEN MYSLI TYM CO MIEDZY GIRAMI MA!! SWINIA JEDNA!! NIE ZNAM TAKIEGO CO BY NIE ZDRADZIL!!!! KUTASAMI IM SIE BUJAC ZACHCIEWA JAK TYLKO GOLY CYCEK ZOBACZA !!

NAJBARDZIEJ ZASTANAWIAJACE TUTAJ JEST TO , ŻE WIĘKSZOSĆ POLAKÓW ZDRADZA I MAJA JAKZE OGROMNE POLE DO POPISU W TYM OTO MIEJSCU , A JAK PRZYCHODZI CO DO CZEGO TO TAKI TOPIC JAK TEN SKAZANY JEST ZAGŁADE TO TAKA MALA IRONIA NO I MOJA SKROMNA UWAGA , ZE WIARA WOLI PIEPRZYC O NAPRAWDE DURNYCH GŁUPOTACH A GLOBALNE TEMATY JAKBY ICH NIE OBCHODZA... CIEKAWE CZEMU. TYLKO MOZNA SIE DOMYŚLAĆ O CO TU TAK NA SERIO CHODZI...JA WIEM... A WY?

Gość aj...
i co faceci? macie pole do popisu takie madrale teraz? jest szansa sie wypowiedzieć to nie!! ale produkowac tematy o robieniu loda, żyłkach na penisie, kształcie piersi, kaszalotach,śmierdzących kupach u partnerki , grubych dziewczynach czy wałkach w łóżku to tak... żenujące... ;?

Jest kilka powodów: 1. facet zdradza jak nie ma sexu w domu, 2. rajcuje go ciągła zmiana, nowe doświadczenia, 3. bo trafiła mu się okazja.

Gość fiuufiuu
faceci to swinie i wsio :P

Gość Dlaczego.....
nie odchodzi wczesniej od partnerki?? Z wygody i braku zasad??

Gość to jest straszne
bo to oznacza ze naprawde każdy zdradza!! no bo nie ma takiej siły żeby zawsze ta kobieta dała mu na zawołanie ten seks, okazje może załapać praktycznie wszędzie... daleko w 21 wieku szukac nie musi... no a kto ma wiedzieć czy nie rajcuja go takie zmiany i ryzyko, nowe doświadczenia i w ogóle... a przeciez sam nie przyjdzie i nam o tym nie powie... THX Bossy - uzmysłowienie realiów. to przytłacza :(:(

Gość A dlaczego
kobieta zdradza?

Gość fiuufiuu
kobieta zdradza jak jej czegos brakuje w zwiazku, zdrada kobiety jest glownie spowodawan przez faceta, ale uwazam ze powinna zosatwic wtedy takiego kolesia a nie dorabiac mu rogi

Gość no jasne ze
każdy zdradza!! to ty sie kobieto jeszcze łudzisz? pokaz mi takiego co nie zdradził? ja sam nie znam takich !! baby siedza w domu i 1)albo nie wiedza o niczym i nawet nie podejrzewaja, 2) łudza sie dalej wmawiajac sobie ze to nie prawda i kupują nasze kolejne kłamstwa he he he jak dobrze facetem być :p no tak tak sama prawda to

Gość Zdrada mężczyzny to
imperatyw genetyczny.

Gość ja kiedyś zdradziłam
po raz pierwszy - pocałowałam kogoś kogo tak naprawde kochałam po raz drugi- byłam na imprezie zalana w trupa i nie bardzo czaiłam co w ogóle jest grane - no i poszedł ślimak....takie są zdrady bab. to chyba raczej w głowie lub w sercu niz takie ...hmmmmm... spowodowane potrzeba tam... rochę niżej.

Gość absurd
kazdy boi sie zdrady a sam zdradza!! pssssssss taaaaak świetne tłumaczenie ze co? ze wy to moze w genach macie? oj biedaczki... i nie panujecie nad sobą, tak? ojej jakie to smutne. no biedni tacy uwiezieni we własnym ciele, kompletnie niezdolini do kierowania i odpowiedzialnosci za siebie i swoje zycie... i musicie sie tak poprostu poddać rzadzy... ojeeeeeej brak słow poprostu!!!! jebane chamy!!

Gość Dlaczego.....
moze jeszcze jacys panowie sie wypowiedza? Prosze tez o komentarz dlaczego nie odchodzicie od partnerek (przed zdrada)?

Gość Wypełnianie imperatywu
genetycznego jest bardzo przyjemne, oczywiście można by nad tym zapanować, ale po co odmawiać sobie takich wrażeń. Żale i złość kobiet niczego nie zmienią, tak było od zarania ludzkości i tak będzie zawsze.

Gość Dlaczego.....
Stonoga... chyba masz racje:-( Wypelnianie... teraz niektore kobiety tez juz wypelniaja ten imperatyw genetyczny, czyli stalej partnerki nie szukasz albo chcesz zyc caly czas w tzw. wolnym zwiazku (kazdy z kazdym)?

Gość motocyklistka
Zdradzają również dlatego ze jest kryzys w związku i stara partnerka przestaje ich juz tak bardzo fascynowac, a w zamian za to narzeka i kłóci sie z nim. A rzadko który facet lubi takie kobiety i chce z nimi sypiać. Wtedy mężczyzna zaczyna okłąmywac swoją partnerkę, wychodzi potajemnie, spotyka jakąs miłą kobietkę i zaurocza sie równie szybko jak szybko ląduje w jej objęciach. I owszem mysli wtedy o swojej partnerce ale w kategoriach że zrobi jej po złości, za to włąsnie ze jest taka niedobra ze im sie nie układa. I potem nie mam wyrzutów sumienia. Mój obecny zrobił tak z byłą partnerką. Nie chcuała znim podobno sypiać przez miesiac wiec jak sie nadarzyla okazja isc do agencji i sie puscic to zrobił to. Zero wyrzutów sumienia.

ja myślę że nie jest to kwestia wychowania.. a ustalenie kilku zasad w związku.. po obu stronach.