Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego facet zdradza

dlaczego facet zdradza?

Polecane posty

FAcet zdradza bo podobają mu się inne laski. Może kochać, ale zdradza.... Potrafimy rozgraniczyć miłość i seks....

nowa******** i tu jesteś w błędzie - mam faceta, którego nie muszę zdradzać i tyle. wcześniej owszem zdarzyło mi się i nie mam w związku z tym żadnych wyrzutów. i ciekawe co rozumiesz przez pojęcie - \"rozwiązła\"? hihi

Gość lulu ty jesteś
z tych łatwowiernych widać. jak sie kocha to sie nie zdradza!! proste!! i nie ma tu tłumaczenia ze to był impuls czy inne głupawe i cepowate wytłumaczenia. dlatego lepiej byc samemu zamiast sie poswiecać całe życie dawać dużo od siebie , ofiarowac swoje serce i na dodatek byc niechybnie zaradzaną.

Gość zagubiona w gaszczu
chrzanisz to ci powiem :) bo mi tez faceci sie podobaja ale do zdrady trzeba czegos wiecej :)

łatwowierna to ja już dawno przestałam być! ale przecież nie będę się zamartwiać na zapas. żyję i bawię sie dobrze, a co ma być to będzie

Ja nei chrzanie tylko wiem z doświadczenia. Kochałem i zdradzałem - teraz tego nie robię odkąd jestem żonaty, ale gdyby tak nie było zdradzałbym nadal...

Gość JAKOś
NIE ZAUWAZYLEM ZEBY KTOś MOWIL TU TYLKO O SAMYM PODOBANIU ACZKOLWIEK PODOBANIE ZBYT WIELKIE TO TEZ ZDRADA - MENTALNA... KTOS TAK CI SIE PODOBA ZE ZACZYNASZ SNUC NP MARZENIA Z NIM W ROLI GLOWNEJ O OBOJETNIE JAKIEJ TRESCI. TO JEST TEZ ZDRADA... ALE NIKT TU O NIEJ NIE WSPOMNIAL BO PRAKTYCZNIE KAZDY TAK ROBI LUB KIEDYS ZDARZYLO MU SIE ZROBIC. JAK SIE KOGOS KOCHA TO UWAZAM ZE , SIE MA TAKA OBSESJE NA PUNKCIE UKOCHANEJ/UKOCHANEGO , ZE NIE DOPUSZCZA SIE EROTYCZNYCH MYSLI Z INNA OSOBA.... TO NIEUCZCIWE, OWSZEM. ALE BARDZO LATWO O TEN RODZAJ ZDRADY - JEST PRZYJEMNA I NIE MA ZWIAZANYCH Z NIA KONSEKWENCJI POD WARUNKIEM , ZE NIE POSUNIEMY SIE DALEJ. A ZDRADA MENTALNA JEST POCZATKIEM WIEKSZEJ ZDRADY. OD TEGO SIE ZACZYNA ..... ZE ZACZYNAMY JARAC SIE NA INNA OSOBE A POTEM WYSTARCZY JUZ TYLKO MIEJSCE, OCHOTA I IMPULS...........

Gość anusa
A może faceci niektorzy moga miec cos na kształt rozdwojenia jazni tak jak to jest w przypadku mojego meza... niby przykladny maz, kochajacy a klamie jak najety... Nie wiem skad on takie bajki wymysla!!! Wydaje mi sie ze ma wszystko czego moze facet chciec, w sexie najwieksze hardcory i zadbany dom i wszystko ekstra. Ale dupa trzeba zdradzac i juz! Rzygac chce mi sie na niego i nie wierze ze wszyscy tacy sa...

Gość glupio gadacie
czemu faceci zdradzaja? no czemu? BO ZAWSZE ZNAJDZIE SIE JAKAS CHETNA DUPA NA ZAJETEGO FACETA A ON CZEMU MA NIE SKORZYSTAC JAK SAMO NIEMAL NOGI ROZKLADA:( pokazcie mi psa ktory nie zezre miesa to chyba wystarczy, czy jeszcze jakies szczegoly podac

kobiety dużo częściej zdradzają , a strasznie dziwnie to wygląda w kontekście tego watku cnotliwych kobiet i jądromózgich facetów :-/ PS: Nigdy nie zdradziłem ani jednej swojej kobiety PS2: Jest nas więcej PS3: Wy nie jestescie lepsze :P

Gość glupio gadacie
ot i meska madrala sie odezwala. ps ma najlepsze

Gość glupio gadacie
nie chce mi sie gadac

Gość TakNaprawde
Jest typ czlowieka ktory zdradza bo szuka ciagle nowej kobiety, ale wiekszosc to by nie myslalo nawet o tym gdyby w domu mial dobry seks z swoja partnerka. Sami zastanowcie sie ile razy traktujecie seks jako nagrode i ile glupich gier prowadzicie w zwiazku. Nie zgodze sie z zdrada i nie mysle ze moze wybacic ale jako odpowiedz na pytanie dlaczego to moge wam tyle powiedzic od faceta.

Gość facetów jeste mniej na swiecie
to do fajny 25. a z tym mięsem co pies niby zawsze zeźre ... no o to właśnie chodzi zeby jednak sie powstrzymać.. skoro sie kocha... jeśli sie kocha. ja bym nie potrafiła zdradzić gdybym kochała. nawet gdybym miala okazję zrobić to z leonardo di caprio...

Facetów jest statystycznie więcej , aczkolwiek akurat w wieku \"zdradowym\" (15-45) facetów jest jednak dużo więcej niż kobiet. Nadwyżka kobiet to efekt tego że żyją dłużej, chyba nikt nie zdradza swojej kobiety z 85-letnią babuszką ?

przede wszystkim zdradza,bo ma okazję,wiec skorzysta,poza tym każde usprawiedliwienie jest pozniej dobre-bo nic ode mnie nie chciała i czułem sie niepotrzebny,albo za dużo chciała i miałem dosyc,bo odmawiała mi seksu,bo chciała za dużo seksu,bo to zła kobieta,albo za dobra kobieta,bo zajmowała sie za duzo swoją karierą,albo -bo siedziała w domu ... myslę,ze generalnie to chodzi o odmianę,dreszcz zapomnianych emocji,a poza tym,jak zdradzają to nie myślą dlaczego to robią,ot,kolejna porcja przyjemnosci,a ze przy tym się rani drugą osobę? czy wy kobietki myslicie,że oni sie nad tym zastanawiają????

Gość aha...
no chyba ze

Gość upppppppppppppppppppp

Gość fajny temat

Gość cena którą płacisz
dla mnie zdrada była po to by nadać życiu blask.

Gość i co nadało to blasku
i co nadało to blasku twemu zyciu? smię wątpic... tylko wyrzuty i zamyslenie, zal.

Gość nie zdradzalem do czasu
kiedy trzy kobiety pod rząd mnie zdradziły, doszedłem do wniosku iż albo się zdradza albo zostanie zdradzonym.