Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyLazarus

O co chodzi z tymi perfumami FM?

Polecane posty

Powiedzcie mi czy to dobry sposób aby dorobić sobie troche dodatkowego grosza. Pracuje w firmie babskiej i mysle że mialabym jakieś zbycie. Tylko czy się opłaca w to wchodzić. Ile od sprzedanej wody za 30 zł zostaje dla mnie? I czy są jakieś limity zamówień- bo wiadomo że może być róznie. Tzn. trzeba zmówić w miesiącu na 200 zł żeby Ci wysłali paczkę za darmo

Gość daj sobie spokoj........
to jest jakas beznadzieja.

ale dlaczego beznadzieja? konkretnie? U nas w pracy dziewczyny kupują te perfumy od czasu do czasu, sama mam jedne ninę ricci i jest nienajgorsza (szczególnie jak masz braki gotówki na oryginał)

Nie wiem jak jest z kosztami, ale facet mojej koleżanki sie tym zajmuje i moja przyjaciółka też.Nie narzekają więc myśle że sie opłaca, szczególnie ze duzo osób zamawia właśnie perfumy FM. Ja teżzamierzam sobie coś zamówić ale nie wiem czy sa trwałe, poza tym używam Kenzo Flower a w ofercie nie ma tego zapachu i muszę wybrać inny :P

A co oznacza ten skrot fm czy sa to perfumy znanych marek sprzedawane na allegro

Gość atmas
chcesz kupic produkty fm lub zostać dystrybutorem pisz,odpowiem na wszystkie pytania,wiecej na aizdaj@o2.pl pozdrawiam

tu rzecz nie polega na sprzedawaniu, najlepiej żebyś niczego nie sprzedawał... Masz budować grupę. Potem pomagasz innym by budowali grupę itd. A oni będą pomagali swoim aż w końcu osiagniesz taki poziom że bedziesz zarabiał 3 tysiace zł albo i wiecej (to juz zależy od Ciebie, od twojej motywacji i zaangazowania) a żeby było jeszcze lepiej możesz dostać samochód (mercedesa) w nagrode jak osiagniesz stosowny poziom. tylko trzeba byc wytrwałym i szukać ludzi i im pomagać. Wtedy los się odwdzięczy. :) kto chce do mnie dołączyć oto moj kontakt: szczesna-aleksandra@wp.pl

Gość ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kto chce pachniec perfumami fm?ja nie

Gość gggggggggg
olka1220 masz faceta, który pije i Cię zdradza??