Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaithyleen

Striptease w warunkach domowych - rady ...

Polecane posty

kaithyleen, motylkowa----> Lustro jest oczywiście przydatne do ćwiczeń. Ale uważam, że nic nie zastąpi rady znawcy piekna kobiecego ciała a za takiego nieskromnie się uważam. Chętnie Wam pomogę (oczywiście bezinteresownie). Zaproście mnie na próby to doradzę co można zmienić, poprawić w choreogerafii żeby efekt był naprawdę piorunujacy. Maila zanajdziecie w profilu :)

Sztuka stripteasu jest wydobywa cpiękno kobiety.. zwłaszcza kobiecość.. nie ma nic wspólnego z odkrywaniem się, nie jest cel tego.. cel jest sposobem , jak się to robi, pointa nieśmiałości dużo daje.. kontrast.. akt, ruch, miną małą dziewczynką.. Śmiała poza.. z niewinnością..

Odkrywają tego, odkrywacie swoją kobiecość, sex appeal.. własna zmysłowość. Da Wam dużo.. poznacie i swoje ciało i swoje zmysłów, umysłow.

Gość Kaithyleen
Piekne... No tak, nie mam pojecia o francuskim (to tak na marginesie choc wiem,ze bylo to do motylkowej) ... Lekkosc, zmyslosc, subtelnosc...

świece, dziewczyny, świece :) nie będziecie się czuły takie \"nagie\" w świetle świec :) ciało wygląda zupełnie inaczej w świetle sztucznym (a juz halogenty to masakra) niż przy świecach

Gość Kaithyleen
Panie bywalec... ale niestety mimo obserwacji (zapewne zmyslnego oka) niestety nie bedziemy mogly odegrac pozadania, zmyslowosci...w koncu nie do Ciebie bedzie kierowana,ale dziekuje za propozycje... PS. a czy faktycznie jest tak,ze tylko bardzo szczupłe Panie sa atrakcyjne?a przynajmniej podczas stripteasu?

Gość Kaithyleen
Pewnie,ze swiecie... to jest piekne swiatlo ... tylko trzeba je dobrze rozmiescic...

Gość Kaithyleen
No tak..ale mimo wszystko, jakos czlowiek zyje stereotypem modelki, rzekomego idealu... moze stad wynika wiele niecheci u kobiet do jakis innowacji w lozku... striptease kojarzy sie, z okreslonym typem wygladu kobiety...

..Wokół niego.. Aby blask kierował się z przodu.. ruch płomienie bawił się na Twoje ciało.. a rozświetlał co nie co.. kiedy przydłużysz krok aby przej na drugą stroną kurtynę..

Nie, mylisz sie striptease kojaży się z zmysłowością.. Znam przepiękne kobiet który nie mają sex-appealu, zimne blask.. a niektóry.. bardzo przecietne az wtryskają seksu..

Gość Kaithyleen
hmmm...nie no...finezja, finezja... musze jeszcze nieco nad bielizna pomyslec,jakies ponczochy?hmmm

Gość Kaithyleen
No tak, fajna lampeczka, moze zmyslny lampion... czerwone wino, moze byc milym dodatkiem?moze jakies sugestie odnosnie stroju?jak Ty bys to widziala Motylkowa?

Gość Kaithyleen
No tak - pas :) pomyslec, nad kolorem bielizny... jak uwazacie jaki kolor najbardziej kreci mezczyzn?

Miss Motylkowa.. toi le francais, je vois.. Mieszkam w Pl od pary ładne lat.. a mimo tego nie władam Wasze końcówki.. he..he.. Ciaż mam z tym problem .. Kaithyleen, jeszcze jedno: wzrok. Nigdy, przenigdy nie strać kontakt wzrokowe z nim. Patrz jemu głęboko w oczy, nawet jeśli patrze gdzie indzie.. he..he..

Kolor bieliznę zależna jest od odcień skóry, włosy. O choreografii, muzyki, śmiałości.. gestów.

Miss zgadzam się.. oprucz jedno: paski.. Elektryzująco jest gest opinanie ich dla faceta.. To znak, magia..

Gość Kaithyleen
Zgadzam sie z Toba motylkowa :) hihi, nawet bym nie wpadla na jakies cwieki, pejcze czy inne! buahah! no co Ty? do reno => ja jestem szatynka, mam dlugie wlosy, skora raczej jasna, ale nie blada... :)

Czarną, brąż, krem, a oznak niewinności, ale trzeba umieć ją właśnie nosić, biel..

Gość Kaithyleen
a ze tak zapytam w ramach do okreslenia co to znaczy trzeba umiec nosic?hmm, jestem za kremowa... :) moge o cos zapytac reno?

Umieć nosić znacze władać ta niewinnością.. biel na swoistą aurą.. a każde gest musi być dobrze odegrane. To jak teatr, rolę..

Miss Motylkową.. bo musisz się nauczyć nosić tych paski.. grać z ich symbolem.. oswoić tej zmysłowości..

Gość Kaithyleen
Otoz...czy masz zone?lub partnerka?z ktora tak rozwijasz sie w tej sferze?skad taka swiadomosc wypowiedzi?pewnosc...wyobraznia?

Trochę zyłem Dziewczynko.. i mam cudowną Żoną. Piękną , kochaną , mądrą. I niesamowicie zmysłową.. ale to jest moją zasługą.. he..he..

Gość Kaithyleen
no domyslam sie po cyferce w nicku :) zastanawialam sie tylko czy to poprostu doswiadczenie zyciowe...czy moze wlasnie spelnienie z ta jedyna i bardzo sie ciesze,ze tak jest...a nie ze dyskutuje z przygodnym amantem, gratuluje...

I to i to.. Dopasowaliśmy się, ale nie ukrywam że przed.. nie należałem do najgrzeczniejsze.. he..he.. I ciaż flirtuję, ale to pozostanie tylko słowa. Traktuję seks, zmysłowość jako dar, dar Bogów.. czy Boga. Sam akt , bez otoczki nie jest taki cudowne, nabiera głebia z uczuciami, z czasem, z poznawanie się..

Miłe tancerki! Reno i ja nie uzurpujemy sobie prawa do tego by ten taniec był dla nas. Oczywiście, że kazdy WYSTĘP będzie dla jednego widza - waszego faceta. My wyrażamy tylko gotowość skonsultowania wystepu NA PRÓBACH - w dodatku całkiem bezinteresownie. Doceńcie to bo bezinteresowność nie jest dziś w modzie. Chłodne oko znawcy niezzangażowanego emocjonalnie może naprawdę wiele wnieść do jakości Waszego striptizu :) Co do pytania - moim zdaniem KAŻDA kobieta niezależnie od typu urody czy budowy ciała może być piękna, powabna i zmysłowa. byłem kiedyś (przypominam: na nick trzeba zapracować) w lokalu gdzie co 15 min był striptiz. Artystki były bardzo różne. Jedna z nich ważyła chyba ponad 100kg. A i tak jej występ się podobał. Zebrała duuże oklaski :)