Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaithyleen

Striptease w warunkach domowych - rady ...

Polecane posty

Co do urozmaiceń w łożku - może ich być 1001 albo i wiecej. (znów zbaczamy z tematu topiku). Problem polega na tym, że ludzie mają różne upodobania, fascynacje, fantazje. Każda para musi je wzajemnie poznawać i celebrować. Na ty polega budowanie głęgokiego, zmysłowego związku miedzy ludźmi który zwie się erosem :)

Bywalcu drogi, no dobrze, zbaczamy,ale czy te dodatkowe pytania nie maja pomoc w uniknieciu rutyny?sam striptise nie wystarczy :)

Kaithyleen pozycji można wymyslic i 1000. szenariusze tyle ile zycia daje.. sztuka jest porozumienie i pielęgniowanie pożądaniu. Nie ma Tabu, nie ma granic oprucz nasze, własne. A i tych trzeba osłunąc, pozbyć się z apriori..

Jeni ma ten sex-appel na który nie jestem obojętne.. he..he.. ciakawe jak wygląda.. aha.. by the way.. Dziewczynki.. Ty Jeni, Joanna konia mi robiliście.. Korzestaliście z momentu kiedy nie było mnie aby sobie zdjęcie wysłać.. a ja.. nici z tego.. to bardzo beeeee. wogóle nie powinienem gadać z Wami. Olać, ciepłym moczem!

Gość Tandaradei
Dalej was podsłuchuje(a raczej podglądam )i zbieram informacje:) Ani jeden ani jeden ani drugi striptease mi sie nie podobal...zgadzam sie z Kaithyleen co do wrsji wolnej i zmyslowej.znalazl ktos taka "ściąge"?

Gość Tandaradei
Ekhm a tak poza tym to...jak sie zaczernia nick?

Obrazyłem się.. Moim zdanie striptease ma być powolne, aby wydobywać zmysłowości, fenezji, kobiecość.. A na pewno, niewazne jaka muzyka bedzie, nie usnę jeśli dostarcza tego \"coś\"..

bardzo wazna jest muzyka, jezeli bedzie wolniejsza to automatycznie ruchy beda wolniejsze, moze bardziej kocie, ale zmyslowe beda i przy szybkiej:) co kto lubi;)

No to Żono znaczy że ja też nie dostanę.. dobra dobra.. jeszcze jedna mnie tutaj drażni.. Idę, bawcie się dobrze! R.

Hmm, ze stripteasem to sie nie ma co kłócic o preferencja- duzo zalezy od tego tez jakie klimaty woli partner, ale ten wolnijeszy, koci, jest bardziej zmyslowy, a wydaje mi sie,ze kobieta, tez moze sie skupic na tym co robi a nie myslec, czy im szybciej sie wygnie tym szybciej sie zlamie :( hehe, RENO, ale po co sie obrazac?hmm, kto sie to kloci na moim topiku, no wiecie co :( PS. Reno , no wlasnie pozbyc sie barier...

Buuuuuuuuuuuuu idę się uchlac.. nic mi nie wychodzi dziszaj.. nie moge montować lunetę ..a czekałem na nią.. 4 mies.! Szlag trafi!!!

Rodzajów striptisu można wymyślić bardzo wiele: Na grzeczną uczennicę, na surową nauczycielkę, na skromną wstydliwą dziewzynkę, na wyuzdaną dziwkę, na nobliwą panią domu, na seksowną kocicę, na wysportowaną akrobatke (ten wymaga dużej sprawności), na wiejską dziewuchę, na ostą policjantkę, na...... tę listę można ciągnąć baaardzo długo... :D