Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaithyleen

Striptease w warunkach domowych - rady ...

Polecane posty

Nooo.. tez kilka taki występy sie oglądało.. ale wolę wolno i zmysłowo. Jeni nie kusz..

normalnie z wami nie moge......zmyslowo to wcale nie znaczy to samo co wolno!!!!! od paru lat tancze salse, i nie jest to wolny taniec, a naprawde bardzo zmyslowy:) slowo

Ale w salse Jeni detali uciekają.. za szybko tych krztałty się ruszają.. mimo tego zgadzam sie.. jest to bardzo zmysłowo.. A wogóle miałem nie gadać z Toba.. he..he..

Gość pewnie wiecie
powiem wam jedno w striptizie wazna jest TWARZ mimika!!! tak naprawde d waszej miny zalezy cy facet sie wkreci wiec badzcie zmyslowe juz na buzi...:)

dopiero teraz przeczytalam poczatek topiku i po pierwsze odbieram to zupelnie na innych falach, ale to inna para kaloszy:D a po drugie jezeli ktos sie wstydzi to nici z tego beda albo rzeczywiscie smiech na sali :P bo zlej baletnicy to i ...itd.

Z pewnością nie widziałem wszystkich wersji bo moze ich być nieskończenie wiele. Toche ich jednak oglądałem :classic_cool:. We wspomnianym lokalu w Reichu ze stripem co kwadrans spędziłem kilka godzin - i każdy był inny! Dodam, że nie jestem specjalnym fanem striptizu dla masowej pobliki - niezależnie od umiejętności artystki. Z tymi bywa różnie - jak w każdej dziedzinie sztuki zdarzaja sie arcydzieła ale też i tandeta. Dla mnie ciało kobiety jest obiektem podziwu, adoracji, kontemlacji piękna. Nie powino być rozrywka dla prymitywnej podchmielonej gawiedzi - a tak w praktyce często bywa w klubach go-go itp placówkach :o Natomiast striptiz prywatny - jak najbardziej popieram! :)

Gość up ............

Gość reno do nauki polskiego
a nie o striptizach gadasz, stary 42 letni zboczeńcu

Motylkowa - rozumiem, że strip ma być wstępem do dalszych igraszek. Ja bym proponował następujacą wersję: gdy jesteś już naga zaczynasz powoli rozbierać jego pieszcząc i całując przy tym odsłaniane partie ciała. Jemu cały czas nie wolno dotykać Cie rekoma. Może w tym celu mieć je zwiazane z tyłu. Gdy będzie już w samych slipkach ściągasz mu je nie używając rąk - zębami lub stopami. Następnie krótki oral (ale nie do końca!) i on kladzie się na plecach a Ty..... Dalej nie będę juz instuował. Myślę ze już sobie poradzisz :P :D

OK! Może być bez wiązania, ale musicie się umówić, że on nie może Cię dotykać dłońmi. Gdyby tego nie dotrzymał musi być \"ukarany\" (np. klapsem, ugryzieniem itp). Chodzi o to, że inicjatywa musi byc cały czas po Twojej stronie. Innym razem mozecie wymysleć inną zabawę i sytuacja może byc odwrotna :)

czesto, w ramach gry wstepnej, improwizuje i to bez zadnego wczesniejszego przygotowania odnosnie muzyki, ubrania czy tez tego co i kto ma kiedy robic i ............zawsze wychodzi bosko. zatem dziewczyny wiecej inwencji i skupienia sie nad tym dla kogo, a nie jak, to sie robi. to przyjdzie samo i scenariusz naprawde jest zbedny. powodzenia

motylkowa----> No to kierunek masz jasny - przygotowywać striptiz jednocześnie szukając upragnionego widza. Do bycia nim, zgodnie z Twoją prośbą, nie pretenduję :P Jednak gdybyś jednak potrzebowała fachowych konsultacji - służę pomocą :)

Gość śmieszny jesteś
fachowe konsultacje hahah dowcip tego wieczoru

Gość śmieszny jesteś
i nie rozumiesz znaczenia słowa śmieszny. ot i cały fachowiec, żenada

Gość wiele halasu o nic
wymądrzanie sie jak zrobic striptis a okazuje się że nie ma dla kogo:O

Gość wiele halasu o nic
a ja mam dla kogo

Gość ale pewnie jesteś
tak szkaradny że ten ktoś nie chce cie ogladac ;)

ma gdzie a nie ma z kim - tragedia ma z kim a nie ma gdzie - komedia ma gdzie ma z kim ale nie ma czym - tragikomedia :P:P:P

Ojjj, hmmm, jednym słowem na nasz striptease, musi sie składac, dobry ruch, muzyka, ubranie- kostium, bielizna... no i mezczyzna wart tego wysilku :) MOtylkowa , zakonczenie dowolne, jesli to partner z ktorym sypiasz to moze to bys wspaniala gra wstepna , czemu nie...a a potem mrauuu... RENO - jak lupa :)

Gość reno zostal zaatakowany przez
sarenke