Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kastjenkka99

jestem bardzo ladna ale nie inteligentna

Polecane posty

Gość kastjenkka99

bardzo nietypowy watek nie A wiec słuchajcie całe zycie uczyłam sie tylkojednego przedmiotu biologi....studiuje biologie wiem wszystko o paprotnikach meduzach i układzie krwionosnym itp Ale nic poza biologia nigdy mnienei pasjonowało...i teraz mam problem bo wstydze sie umówic zjakims inteligentnym oczytanym facetem bo na niczym si enie znam o politycenie mam pojecia...nie rozumniem co si edo mnie mówi nie wiem co sie dzieje na swiecie....poprostu nic nie wiem poza biologia z drugiej strony tacy faceci mi imponuja i nie moge sie zakochac w nikim innym.... Dramat poprostu..Na ogół dziewczyny maja problem z urodą....to sie je pociesza ze najwazniejsza jestinteligencja to jak mnie pocieszycie

Gość kastjenkka99

Gość przegrałaś życie_

Gość kastjenkka99
o jej nie nie zartuje nie wstyd sie przyznac ze jest sie nieładnym...czy grubym i ma sie kompleks a do niewiedzy i braku obycia oczytania to nawetnajwiekszy kretyn sie nie przyzna bo wstyd a ja to przełamałam.Problmem polega na tym ze mam straszne kompleksy z tego powodu i boje sie ze nikt na poziomienei bedzie chciał ze mna byc

Gość fiuufiuu
przynajmniej znasz sie na jednej rzeczy na biologii, ja sie nie znam za bardzo na niczym niby skonczylam studia ale malo z nich wynioslam:O a ostatnio moj facet mi powiedzial ze jestem inteligentna na swoj sposob:O

Gość Ty wlasnie jestes na poziomie
dziewczyno!!! patrzysz chyba w krzywym zwierciadle!! nienormalna czy co?? chcesz byc alfa i omega? tak sie nie da. ciesz sie z tego co masz zamiast robić z tego problem.

Gość Ju...
Na zainteresowanie się tym, co się dookoła dzieje, nigdy za późno. Przecież nie rozmawiasz z ludźmi tylko na temat biologii, prawda?

to, że niewiele wiesz, to wcale nie jest złe :) na facetów bardzo ładnie działa tekst typu \"wiesz, ja sie na tym nie znam, może mi wytłumaczysz, o co chodzi?\", lubią być mądrzejsi, bardziej obyci itd. a potem to wystarczy słuchać, patrzeć w oczy i jak zauważysz, że chyba mu sie temat kończy, to powtórz kilka ostanich wypowiedzianych przez niego słow, tylko koniecznie tonem pytającym. działa ;)

kup gazete, pooglądaj wiadomości i od razu zorientujesz się co się dzieje dookoła...w czym problem?

Gość Mysle
ze jestes madra, a mozesz oczytac sie tez w innych tematach. Najlpiej jednak zebys nie byla za madra (i za oczytana), bo faceci wola takie kobiety;-).

Gość a ja rozumiem autorke topiku
bo w sumie mam podobnie. tylko w przeciwienstwie do niej nie mam konkretnej dziedziny z ktorej bylabym alfa i omega. w ogole nie interesuje mnie polityka i nie moge sie przemoc zeby to zmienic, nie pamietam nazwisk aktorow aktorek zwlaszcza tych zagranicznych po prostu nie mam do tego pamieci , nawet jak cos przeczytam w gazecie czy obejrze w tv i to mnie nie interesuje to zaraz to zapominam. masakra

Gość będzie dobrze nawet bardzo
Kobieta mało inteligentna, która zdaje sobie z tego sprawę to prawdziwy skarb, tylko nie mów za dużo. Większość kobiet jest przeświadczona o swojej wysokiej inteligecji, a bywa to rzadko zgodne z prawdą.

Gość nie martw sie
to przeciez nic złego, to bardzo dobrze ze znalazłas swoją pasję. to ze nie wiesz nic o innych rzeczach to nie najlepiej, ale tez nie oznacza to ze nie jestes inteligentna, co najwyzej- niewiedząca;) gdybys byla malo inteligentna i nieciekawa to bys sie niczym nie pasjonowała a ty masz tą biologię więc czym się martwic

Gość a ja rozumiem autorke topiku
ale to nie chodzi o to ze ja nie jestem inteligentna. tylko pewnymi dziedzinami zycia wogole sie nie interesuja i pech chce ze akurat na te tematy rozmawia sie w towarzystwie