Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straciłam przyjaciółke

Straciłam przyjaciółke

Polecane posty

Gość straciłam przyjaciółke
w sumie racja tylko mi sie przykro zrobiło :(

Gość wikuuula
było nas 5 później okazało sie ze ona gadały baaardzo długo potem podeszły i mi powiedziały ze nie chca bo niby byłam o jedną z nich zazdrosna minely juz 3 miesiace a one nadal nic dopiero dzisiaj jedna z nich mi powiedziala ze chce byc ze mną naj po kryjomu:) ucieszyłam sie bardzo...:)

Gość Mam Dość Ciągłych Kłótni
Uważam ze to nie jest normalne...Czy to wogule przyjaciółka??...Przecież to nie jest twoja wina...Wytłumacz jej to a jeśli to twoja prawdziwa przyjaciółka to NAPEWNO zrozumie...:)

Gość bigigigigi
heh - co do twojej "przyjaciółki" to chyba powinnaś przestać ją tak nazywać bo z przyjaźnią wasze relacje chyba z jej strony nie miały wiele wspólnego - zazdrosna jest i tyle a teraz tylko pokazała jak bardzo zazdrosna jest co do dyskusji o studiach zaocznych kontra dziennych to wszystko zależy od tego jaki kierunek się studiuje zaocznie , gdzie się pracuje w czasie studiów i czy człowiek się umie sprzedać na rynku pracy - ja np. wybrałam ekonomię , mam 2 lata doświadczenia juz w księgowości, będę robić mgr też zaocznie dalej pracując a potem biegłego rewidenta - nic nie straciłam na zaocznym studiowaniu a doświadczenie mam już duże - dzienni z mojego kierunku mogą o takim pomarzyć co nie znaczy że im się nie uda - jest jeszcze jedna kwestia - ludzie dzielą się na urodzonych w czepku i przegrańców - są tacy co mają takie sobie studia ale przebojowością i urokiem osobistym potrafią się tak sprzedać ,że można im tylko zazdrościć - wbrew pozorom to wszystko ma znaczenie - sama się o tym nie raz przekonałam a najśmieszniej było jak koleżanka (oczywiście już była koleżanka) po sttudiach dziennych starająca się o prace w mojej obecnej firmie przegrała ze mną a ja byłam dopiero w trakcie zaocznych - heh-pozdro - mam nadzieję że nie jesteście przegrańcami - to ma się wypisane na twarzy

Gość TaluU
Ja stracilam sama przez siebie ;( Bo ja zostawilam z druga moja kolezanka ;( Ale za ta moja przyjaciolka bardzo tesknie ;( CHYBA NADAL JĄ KOCHAM ;( ;( ;( ;( ;(