Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anestezjolozka

mam dosc tych wszystkich

Polecane posty

Gość anestezjolozka

zakichanych mamusiek ryjacych sie wszedzie z wozkami, mysla,ze jesli juz urodzily bachora to wszystko im sie nalezy

Gość lipa111
????a co im sie nalezy?Zmienianie pieluch,pchanie wozka i nieprzespane noce?Zazdroscisz?

Gość anestezjolozka
chcialy pieluchy-to mają.Ale niech nie robią z siebie swietych krow,glupie pizdy- pomoc im wniesc wozek do tramwaju,wyniesc, a potem sobie stanie w poprzek i nie raczy przesunac dupy

Gość lipa111
ja tez...ale nie mozna chyba narzekac na male dziecko

Gość anestezjolozka
narzekam na te tępe mamuski

Gość lipa111
anestezjolozka:)zaksztusilam sie ze smiechu i wspolczuje traumatycznych doznan

Gość anestezjolozka
kto powiedzial ,ze traumatyczne? po prostu męczące sa codzienne dojazdy i uzeranie sie z tymi swietymi krowami,ilez mozna.

Gość light orange
a mnie sie wydaje ze one specjalnie jezdza w godzinach szczytu :D

Gość lipa111
u mnie ,w bylym miescie wojewodzkim,kobita w ciazy,lub pchajaca wozek,jest jak bialy kruk

Gość a moze.....
Ja nie jestem jeszcze mama ale jak sie opiekowalam moja siostrzenica to nie bylo mile jechac w busie i trzymac roczne dziecko na rekach (bo wozka nie bralam bo takie jak ty by sie krzywo patrzyly) przy zakretach itd naprawde super a takie babska jak ty nawet nie moga ustapic mimo ze siedza na znaczku "miejsce dla mamy z dzieckiem"!!!! Wredna baba!!!

Gość lipa111
jakie to szczescie,ze mam samochod...

Gość anestezjolozka
piszcie co chcecie,ale ja zalozylam ten topic po to,zeby odreagowac.Wiem,ze gdy wroce do domu z pracy ,to na waskim korytarzu w bloku,przed drzwiami do mojego mieszkania bedzie stał jebany wozek jebanych sasiadow z przeciwka.bylo nie robic bachora,jesli nie maja miejsca

Gość lipa111
i male dziecko

Gość anestezjolozka
u mnie niestety, w obecnym miescie wojewodzkim,baby z wozkami to istna plaga

Gość anestezjolozka
za wozek i dzieciaka powinna byc dodatkowa oplata

Gość lipa111
anestezjolozka,wiadomo,ze bloki to dla motlochu,ktory na dodatek smie rodzic dzieci...proponuje ci przeprowadzke do willi:)

oczywiście że specjalnie się pchają w godzinasz szytu!!! nie wiesz nawet jakie to podniecające pchać ten wuzek w autobus wypełniony szczelnie ludźmi, jak to wspaniale czekać na następny gdy do tego wejść już się nie da, jak to wspaniale czuć że zaraz jakiś pijaczek dosłownie usiądzie na twoim dziecku! nawet nie wiesz jak to łatwo jest samej sobie wnieść taki 20 kilogramowy wózek, gdy jeszcze ci się tyłek po porodzie nie wygoił, albo brzuch boli tak że aż płakać się chce. nawet nie wiesz jak to cudownie jest prosić się o pomoc, jak to wszystko podbudowuje kobietę. a jak juz przeczyta taki komentarz na kafe to już jest przeszczęśliwa!!!

light orange - no tak.Mamuśki z wózkami, starsze panie, otyłe osoby.Wszyscy wyżej wymienieni wsiadają do autobusów i tramwajów akurat w godzinach szczytu i tylko po to, żeby Tobie i podobnym zrobić na złość.

Gość anestezjolozka
jesli nie miesci sie z tym wozkiem w mieskzakniu to niech ona wypierdala do willi

Gość anestezjolozka
mała agatka-rozkladajac nogi wiedzialy chyba z czym sie to moze wiazac? nikt ich nie zmuszal do rodzenia dzieciakow,wiec dlaczego maja byc uprzywilejowane?

Gość light orange
Chcialas miec dziecko to masz wozek.. czego oczekiwalas?

Gość life is brutal for everyone

a dlaczego ty masz być uprzywilejowana??? dlaczego tylko ty masz się zmieścić do autobusu? ona ma prawo tak samo nim jechać jak i ty, ma takie samo prawo podróżować i żyć normalnie!

Gość anestezjolozka
toż ja przeciez nie wymagam uprzywilejowania,czytaj ze zrozumieniem

Gość terefererere
lol ale z ciebie frustratka, głębokie wyrazy ws półczucia, tylko nie pęknij z tej złości :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość lipa111
anestes,to raczej dla ciebie willa z tymi roszczeniami.Ja malucha woze autem,mam fajny domek w granicach miasta i w ogole nic mi nie przeszkadza.Chodze zadowolona,jak prosie w deszcz ulewny...a i w krok tez dostaje,bo mam od kogo;)