Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maricccaaa

Niewiem już co myśleć i robić... doradzcie najlepiej faceci

Polecane posty

Cyberseks dla niektórych ma większą wartość, bo odpada rozbieranie się i efekt wstydu. Dlatego na to lecą, a potem płaczą. W pojedynczym przypadku powinien wypowiedzieć się psychiatra lub psycholog, ale podejrzewam, że zjawisko zaczyna zataczać takie kręgi, że niedługo będzie to domeną socjologów społecznych. Po mojemu: gościowi uciąć u dołu, żeby nie produkował takich jak on sam, a babie powiedzieć, że durna. No chyba że jest specjalnie wrażliwa i będzie chciała sobie coś zrobić - no to wtedy zaczyna się taniec pingwina na szkle... Ni tak - ni siak, bo powiesz słowo źle i można dzwonić po coronera. A gościowi i tak to dynda, bo już robi kolejne podboje :P

Gość maricccaaa
ale gdyby chciał to by miał

Gość PIKOLO007
HEHE NO MOWILEM ZE GDYBY CHCIAŁ, TO BY MIAŁ, WIĘC PO CO TO BYŁO BO JA KURWA NIEWIEM! PRZECIEZ TEN CHŁOP NA NIĄ TROCHE CZASU ZMARNOWAŁ I NIC?!

I na tym polega babska głupota, że facetowi wystarczy sięgnąć i już ma co dupczyć, a jeżeli coś zwęszy i się wycofa, to baba i tak mu się pcha do wyra. A jak on nie chce wziąć, to od razu aj-waj straszne nieszczęście. A gdyby wziął, to świnia, bo wykorzystał i zostawił. I gdzie tu logika? Biez poł litra nie razbieriosz.

Gość PIKOLO007
TAK CZY SIAK ON NA ŚWINIE I TAK WYSZEDŁ, A NIC NIE MIAŁ Z TEGO

Gość wiemcoczujesz
wiesz co... znam takiego jednego...tyle, że u ns to nie trwało 8 miesięcy tlko 2 tygodnie,wszystko bardzo szybko się rozwijało, na szczęście intuicja podpowiedziała mi zeby sie nie angazować!

Gość maricccaaa
Panowie, a powiedzcie mi co moge zrobić zeby sie zemscic jakos na nim? nie musi byc juz poczekam na zemste:) ale co zrobic zeby skurwiela ruszyło? i mnie popamiętał?

Gość PIKOLO007
HEHEHE KOBIETY TO DIABLICE:)

Zaproś go do jakiegoś motelu, a w pokoiku będzie już czekać kilku karków i zrobią mu kęsim :P

mariccaaaa --> a po co sie mścić? niby chwilowo poczujesz ulge ale mozesz nakrecic spirale odwetu. lepiej olać takiego faceta i konsekwentnie go ignorować...

Gość brise
historia podobna do mojej, on wroci z twarza niewiniatka, rozumiem cie ale ty juz nic nie rob nie dawaj znakow zycia, jeszcze on bedzie zalowal. trzymaj sie

Gość PIKOLO007
HEHE :P ALE ŻE MU SIE CHCIAŁO TYLE CZASU TO CIĄGNĄC SZCZERZE TO CIEKAWI MNIE CO ON MYŚLI O TYM, SPŁYNELO PO NIM JAK PO KACZCE, ŻE KOBITKA SIE ZADRECZA?

Tacy faceci są na odstrzał, bo możemy się pośmiać, poszydzić, ale też musimy mieć na względzie, co czują inni. Zrozumie to ten, który kiedyś dostał po łbie i zrozumiał. Przede wszystkim trzeba używać mózgu :P

Gość O.M.GGG
a jo to do niego na korki bym szedł :P koleś nieźle musi dupeczki bajerować i chetne są :) pewnie do tego nie najgorsze:) maricccaaa ja cie pocieszyc moge :) :) :)

Gość słowa słowa słowa a prawda....
maricccaaa pierwsza litera A woj L bbbuuuuu :(

Gość jedynka przednia
maricccaaa pierwsza litera B miasto L woj. dolnośl.

Gość maricccaaa
jej to widze ze wiecej takich jest:/ ani nie A ani B :)

Gość powiem tak
moj dobry kupel byl wlasnie w takiej sytuacji, i to nie było do końca tak ze wcale mu na tej dziewczynie nie zalezalo, sam ja tez znalem i czasem gdzies bywalismy razem. raz atrzył w nia jak w obrazek a za tydzien zlewał na maxa, dziewczyna zrobila podobnie jak Ty autorko niewytrzymała dłuzej tej znajomosci

Gość chwilka moment
maricccaaa to gość wrócil do swojej byłej i nadal sie z toba spotykal? miał 2 laski jednoczesnie:P

Gość maricccaaa
tak włanie, tylko co jest najlepsze ja nie byłam zazdrosna o nią, tylko o inne kolezanki, szlag mnie trafial ze bedzie jakas nowa niezwykla kolezanka i o to najbardziej bylam zazdrosna nie o jego ex czy tam dziewczyne, pozatym chyba ze mna w ostatnim czasie widywal sie czesniej niz z nia najgorsze jest to ze ja sie czuje winna ze popsulam wszystko.....

No niestety dużo jest takich :( a my wierzymy w te piękne słowa... naiwnośc???? Ale z drugiej strony to co robić, nie ufać nikomu?? Wtedy zostaje samotność :O Mój ex tez A z woj. lubelskiego i też 3 kobiety :O

Gość xzczcxz
ten A z lubelskiego to jakiś tulipan:P:P:P

Gość xzczcxz
jeszcze wiecej skrzywdzonych sie tu wpisze i jeszcze scigac go zaczna:)

Gość telenowela
jakas i tyle:)

Gość maricccaaa
to chyba już koniec:( skasowałam własnie jego telefon, gg, i usunełam ze znajomych...

Gość i dobrze zrobiłaś
chyba ze wolisz przepłakać resztę życia :( 3maj sie 🌼

Gość maricccaaa
tylko to jakiś paradoks! ja usunelam ten numery a dzis rano wiadomosc od "ocego" numeru: "juz mnie nie znasz?"

ignoruj, konsekwentnie ignoruj. Jak sobie to czytałam, to i się ze 3 lampki alarmowe zdążyły zaświecić.