Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonaw

O KTóREJ KłADZIECIE SPAć DWULETNIE DZIECI I O KTóREJ WSTAJą ?

Polecane posty

Gość hejka111111
Kładę pomiędzy 20-20:30 to wstaje pomiędzy 7-7:30 rano Pozdrawiam

Gość ilonaw
mój syn zasypia o 23.oo czasem o 24.oo a budzi się najwcześniej o 8.oo najpóźniej o 9.30 próbuję to zmienić ale nie udaje mi się. w dzień śpi od 1 h do 3 h

Ja kłade o 22 a wstaje o 8.30-9 Późno chodzi spać w ciagu dnia dlatego też późno wieczorem:)

Gość hejka111111
Moja córka śpi w nocy bez przerw, Kładę ją o 20 czy chce czy nie i musi się z tym pogodzić. Staram się być bardzo konsekwenta a jedocześnie spokojna i kochająca. czasami czytam jej jeszcze dodatowo bajkę, ale zasypia najóźniej o 20:30 Pozdrawiam

Gość aannnulka
Moja starsza córka, 4-letnia zasypia około 20, a wstaje ok. 7. Młodsza, 1,5-roczna śpi już koło 19, a wstaje też ok. 7. Jestem bardzo zadowolona, że tak je nauczyłam, bo dzięki temu mam długi wieczór dla siebie i męża ;)

Gość moje dziecie.............
ma 2,5 roczku... i jak nie spi popoludniu( a potrafi spac 3h) to pada 20.00.........jak spi popoludniu to nawet o 23.30 :(

Gość ilonaw
wczoraj obudziłam go o 8.oo w dzien spał tylko 40 min ale ja nie broniłam mu spac dłużej i wieczorem zasnął o 22.oo także już jest lepiej. dzis wstał o 7.40 , potem spał od 10.30 do 12.10 z tym że obudziłam go. zobaczymy o której zasnie wieczorem.