Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleono27

Gdzie mozna poznac jakiegos fajnego chlopaka? - kilka uwag

Polecane posty

Gość draska
Linger dziekuje, mam nadzieje, ze nie z jakiegos skandalicznego :D Z uporem nadal bede twierdzic, ze jednak nie.

Gość doniczka z mojego parapetu.
tupac amaru - oj chyba nie do końca... Uroda jest chyba ważna, ale nie najważniejsza. Chyba trzeba też o czymś rozmawiać? o czymś ambitnym:) znam sporo ładnych i mądrych dziewczyn, które są same... faceci się ich chyba troche boją. Wolą iść na łatwiznę:P niestety...

Gość eleono27
o, o! wypatrzylam 28 latka! 28-latek na horyzoncie! skąd jesteś? :>

eleono27 > a to 28 lat to jakiś pożądany wiek, czy co? :) Mieszkam w mazowiecki, można powiedzieć, że niebawem stanę się Warszawiakiem :)

Gość Ju...
Facetom łatwiej - na kafe wręcz od kobiet się roi.:P Ale brzydko mi się napisało, przepraszam.:P

Gość tupac amaru
Doniczka "Uroda jest chyba ważna, ale nie najważniejsza." Tak mówią osoby które są ładne. A piękne, madre kobiety których boją się meżczyźni? Zazdroszczę im. Przynajmniej czują że są akceptowane. Mi by to wystarczyło. Ładne mają zbyt duże wymagania, i w tym ich problem. Okropnie im zazdroszczę. W każdym calu życia im lepiej.

Gość Ju...
To się stawaj szybciutko.:D

Pewnie, że nie był skandaliczny :D Chociaż znając mnie, to wszystko jest możliwe. :p To był topik \"Naprawdę mi kogoś brak\".

Gość eleono27
z urodą to nieprawda. jesteś ładna i facet - poznając cię - robi aluzje i widać że chodzi mu o seks i wcale nie ma zamiaru wiedziec jaka jesteś naprawdę gdzie ci faceci którzy po prostu chcą związku Boże, widzisz i nie grzmisz

Ooooo, Taki jeden jest z mazowieckiego :D I chyba jest moim rówieśnikiem :P Co więcej nam o sobie powiesz?

Gość eleono27
no widzisz, mieszkałam tam prawie 2 lata. Teraz mieszkam 150 km dalej

Gość draska
Rincewinde ja myslalam, ze Ty jestes kobietą :). Powinienes dac sobie szanse na randkach, bo kobiety nie wybieraja tylko i wylacznie po urodzie, tylko po caloksztalcie. No chyba, ze nastolatki, choc to tez roznie. Naprawde jest wiele gustów i guscikow.

No ja jestem jednym z nich :) Chcę związku - normalnego, stabilnego, opartego na jasnych zasadach, bez udawania i kręcenia, z wierną, wspierającą i kochającą kobietą. To chyba nie są duże oczekiwania :)

a ja nie mam profilu.. jedynie na fotce, ale bez zdjecia :)

Gość tupac amaru
Ale ładne przynajmniej wiedzą że są akceptowane. Mogą przynajmniej uprawiać ten jebany seks. Nie za pieniądze, nie z wibratorem- z facetem który pożąda ich ciało. A związek? Ładna prędzej czy później znajdzie faceta który zobaczy w niej coś więcej niz tylko piękne/ładne ciało. Brzydka będzie sama. Chyba ze spotka jakiegoś jebanego masochistę perwersa lub turpistę. Nie ma szans na NORMALNEGO faceta.

Gość draska
no wlasnie Llinger ostatnio w takich topikach sie idealnie odnajduje :(

Nie dałbym sobie rady na takim portalu, tyle kobiet do wyboru. I jak tu sie na którąś zdecydować? Czułbym sie jak lis w kurniku :)

Gość eleono27
Czy Ty wiesz jakie to cholernie upokarzające gdy wiesz że faceta nie interesujesz ty, jako osoba, tylko twoje cycki i ładna buzia? Masz ochotę wrzeszczeć "zobacz mnie! poznaj mnie! jestem w środku!" nie twierdzę że ładne mają gorzej, ale...

Gość doniczka z mojego parapetu.
ale każdy inaczej interpretuje pojęcie 'uroda'... i każdy jest ładny na swój sposób:) 'każda potwora znajdzie swojego adoratora':) I chyba w życiu kazdego przychodzi taki moment, że jest jakoś wizualnie lepiej postrzegany... dziwne, ale prawdziwe. Np. ja. Rok temu płakałam, że nie mam z kim tanczyc poloneza na studniówce, pies z kulawą nogą mnie nie chciał...taka prawda. Teraz? od pazdziernika, jak poszłam na studia...nie wiem co się dzieje. Nagle taki 'boom'... a że ja głupia i nieśmiała (walczę...) to mam jak mam narazie...że sama wciąż itp. I tak kolegów mam strasznie duzo;] Tu chyba bardziej chodzi o to 'coś'. Jak kto mówi, jakie ma zainteresowania, styl, jak się zachowuje. Ponoć 'kiedy pokochasz siebie, pokocha Ciebie cały świat'. Coś w tym jest...

Draska-->to było już jakiś czas temu. Kobieto, wiem że życie jest ciężkie, ale musisz sama wziąć los w swoje ręce. Pamiętam Twoją historię (mam b. dobrą pamięć). Głowka do góry, od teraz masz myśleć, że znajdujesz faceta dla siebie, takiego który Cię szanuje i kocha z wzajemnością. Weź sobie moją radę do serca, bo nie masz nic do stracenia. Taki....-->dociekliwość jest dobrą cechą, uwierz mi :D :p

Gość Ju...
No szkoda wielka, że mężczyźni patrzą tylko na urodę.:(

eleono27 > rozumiem Cię, niestety niektórzy ludzie ocaniają tylko powierzchowność. Ja wiem, że kobiety pragną uwagi, zrozumienia, zauważenia w nich czegoś więcej niż tylko tych \"cycków\". Ale uwierz mi, jest sporo facetów, którzy nie oceniają tylko na podstawie wyglądu. Tylko, że znowu te ładne kobiety ich nie dopuszczają do siebie, albo odstraszają :)

Gość draska
dobra ja sie odwaze dam linka do swojego, trudno raz sie zyje. Moze mi powiecie przy okazji, czy moj profil jakos odpychajaco brzmi?, bo cos ostatnio posucha u mnie tam. Albo inaczej na stronie www.ilove.pl w zakladce szukaj wpisac trzeba nick kasia111k, to bede ja ;)

Gość eleono27
szkoda że nie mozna powiekszyc zdjęcia :(

Gość draska
Linger dziekuje Ci za slowa otuchy, robie co moge, moze bedzie dobrze

Gość draska
eleono27 no tam niestety nie mozna jesli nie jest sie zalogowanym.

Gość eleono27
też mnie korci żeby dać linka do swojego profilu :) ale boję się mój ex czasami bywa na kafe :O i nie chcę żeby pomyślał że jestem desperatką

Gość draska
nie dotrze az tu, dawaj