Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia v

włosy noworodków - pytanie do mam kilkorga dzieci

Polecane posty

Gość zuzia v

witam, chciałabym zapytac z ciekawości czy wasze kolejne dzieci miały taki sam kolor włosków czy inny, pozdrawiam

moje dziewczyny(blizniaczki) maja taki sam kolor wlosow i sa rozne mimo ze przypadkowi ludzie mowia ze identyczne,ale moje sipstry maja juz inne kolory wlosow i to nie jest regola na ten sam kolor wlosow formula genu kazdego czlowieka jest inna i kazdy jest niepowtazalnywiec i wlosy tez

cała czwórka: najpierw długo łysawe, później u starszych gęstwina bardzo jasnych włosów, u najmłodszego jeszcze główka prawie łysa ;)

Syn prawie łysy do drugiego roku zycia,teraz ma ciemny blond,latem jaśniutki.Córka chyba bedzie brunetka.....ma więcj włosów niz syn(czyli jakies 10 na krzyż) ale ma.

Gość Włosy
Z tego co widziałam na zdjeciach, kiedy sie urodziłam miałam duzo ciemnych włosow, teraz mam ciemne i kręcone... Siostra miała ich tez duzo, a ma ciemne i proste... brat długo miał mało jasnych włosów... Teraz ma dalej jasne, z wiekem chyba mu troche pociemniał :)

starsza na pierwsze urodziny miala tak krotkie jak mlodsza po porodzie, teraz prawie 4 lata bardzo geste i dlugie, ado tego jasne mlodsza urodzila sie z czarnymi, no ale na szatynke zmierza teraz

syn urodził się łysy, a potem miał blond włoski i tak jest do tej pory(12lat), córka urodziła się z czuprynką długich czarnych włosków, od trzeciego miesiąca zaczęly jej jaśnieć i teraz też jest blondynką, ale ma dopiero 1,8 roczku, więcjeszcze sie może zmienić;)

moje dzieciaki urodziły się z gęstwiną włosów - tylko córki były czarne a synka białe teraz oboje mają ciemny blond :D