Ewcia182 0 Napisano Grudzień 9, 2007 Witam! pare miesiecy temu złapałam grzybice pochwy i do tego lekarz stwierdził ze tam są jakies dwa rodzej bakteri no ale mniejsza z tym wkoncu zostałam wyleczona ( tak przynajmniej mi powiedział gin na kontroli) dodam ze bylam w czasie owulacji na kontroli i miałam taką białą wydzieline myslałam ze to dalej cos nie tak ale podobno takia mam wydzieline. Teraz kiedy skonczyła mi sie miesiaczka 1 dzien nic natomiast juz potem 2, 3 dzien pojawiły sie wodniste uplawy z ciągnącym sluzem przezroczystym potem ten sluz zanikł a ta \"woda pozostała taka mleczna moze biaława jak by i cały czas ona jest wkurza mnie to ciagłe noszenie wkładek i wogole Teraz mam 25 dzien cyklu i mam taka zageszczona ta wydzieline biaława mleczna jak by szczególnie jak rano wstaje to mam wiecej jak myslicie co to moze byc ? Bo jak miałam grzybice to te upławy były inne takie geste i wogole a te takie wodniste Moze to byc spowodowane leczeniem ? prosze o odpowiedz bo jak co to jutro pewnie ide do gina bo nie wytrzymam :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolka8888888888888888888888888 Napisano Grudzień 9, 2007 Hej. Ja tez miałam ostatnio taka biała wydzieline jak wspominasz. poszłam do lekarza i powiedziała mi że mam lekkie zapalenie pochwy. A jesli chodzi o tą wodnistą, gęsta to wydaje mi się że to nic groźnego... ale lepiej sprawdź to u lekarza. Jak już będziesz wiedziała co to jest to daj znać:) anusia1906@buziaczek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcia182 0 Napisano Grudzień 9, 2007 Hey :) kurde no czuje ze cos mi jest jutro ide i bede wiedziała co i jak ... chociaz tyle ze mnie nic nie piecze i nie swędzi bo by było koszmarnie :/ ok to jutro wieczorem odpisze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jola78 Napisano Grudzień 9, 2007 a czy ta wydzielina ma zapach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jola78 Napisano Grudzień 9, 2007 używając wkładek mogłaś załapać zarazkę rozwijającą się bez dostępu powietrza ta choroba to aminkolpitis - typowe dla choroby są mniej lub bardziej obfite wodniste upławy o rybim zapachu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewcia1822 Napisano Grudzień 10, 2007 bez zapachu czasami moze troszke ale tak jak normalnie zapach pochwy no... :/ kurcze dzisiaj ide do gina mam mu powiedziec ze wkładki nosze aalbo podsunac ta chorobe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcia182 0 Napisano Grudzień 10, 2007 hey ja juz po wizycie wogole mnie nie badał odrazu wiedział ze to jakas \"pozozstałosc bakteri\" po grzybicy on je jakos nazwał ale nie stety nie mogep owtórzyc dostałam antybiotyk doksycykline 2 razy dziennie po 1 i to ma zabić wszystko :) potem musze lactovsginal przez dłuzszy czas mysle ze bedzie ok ... :/ a mam pytanie dzisiaj jak wróciłam od niego dostałam okres :/ brac ten antybiotyk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trinity27 0 Napisano Grudzień 10, 2007 po @ - bo w czasie miesiączki bakcylki się mnozą i leczenie nie przyniesie rezultatu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewcia1822 Napisano Grudzień 11, 2007 dzieki wielkie za rade :) a moze wiesz jak długo ten lactovaginal brac? i czy w czasie brania doksycykliny mozna sie kochac? czy poczekac az zaczne brac lactovaginal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach