Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Nadawajcie najbardziej niedyskretny pytanie do facetów

Polecane posty

Gość zona nie zona
a moj facet jest przekonany, nie wiem dlaczego, ze jestesmy w lozku bardzo zgrani. jak mam delikatnie mu wytlumaczyc, ze tak nie jest, ze on jest tylko sredniakim, a poniewaz jest moim mezem, nie chcialabym go urazic. reno jak mu to powiedziec?

Gość wredota wrodzona
Dlaczego faceci są takimi skąpiradłami ? Żal im kasy na kwiaty, żal im kasy na prezenty na ciuchy dla swojej kobiety itp....

Gość himerki czasem sie zdarzaja
GUMINOS---> Ty albo Twoja luba nigdy ich nie mieliscie?

Gość zona nie zona
i drugie pytanie. jeden z moich kochankow opowiada niesamowite historie, zupelnie jakby opowiadal mi jakis film sensacyjny, ostatnio opowiedzial mi historie z poscigami samochodowymi, strzelanina, skakaniem z dachu i oczywiscie on bral w tym wszystkim udzial. nie wierze w ani jedno jego slowo, ale nie wiem jak mu to delikatnie powiedziec, bo nie chce go stracic, tak poza tym jest bardzo dobrym kochankiem. reno plisssssssssssssssss szybciutka odpowiedz

Gość zona nie zona
serio juz ostatnie pytanie. kiedy bardzo mi sie nudzi ( tak jak przykladowo teraz) z moja najlepsza kumpela odstawiamy sie na maksa i lecimy w miasto. od samego poczatku roi sie wokol nas stado napalonych faciow, do koloru do wyboru. prowokujemy ich ale nic wiecej (obie jestesmy mezatkami). czy myslisz ze moze nam cos grozic? czasami jak o tym mysle, to dostaje dreszczy ze strachu

Gość zona nie zona
pozniej przeczytam twoje odpowiedzi, teraz umowilam sie z kumpela i idziemy do teatru(wersja oficjalna)hihihi

Żona nie Żona, zawaliłaś mnie pytaniami.. he..he.. 1/ Czy nie lepiej powiedzie Jemu to co chcesz aby Ci zrobił, jak miałby postępować jako skryty marzenie? Jako by że spowiadasz o czym pragniesz? Bo powiedzą wprost że jest.. marne.. urazisz go.. 2/ Co Cię interesuje jego historyjki, bierz to na luz.. wyrośnie z tego.. chce się dowartościować.. puść to płazem i nakieruj jego ega na coś gdzie jest naprawdę wartościowe.. 3/ Jeśli nie przesadzacie z tym.. rozpalaniem i robicie to w nie odludnym miejscu.. nie powinno być problemów.. nie wiem nie biorę kobiet na siłę ani nie biję ich..

Gość remiii
ja uwielbiam bardzo mokre cipki, im wiecej kisielku tym fajniej i wcale sie nie brzydze wrecz przeciwnie uwielbiam lizac mocno cieknaca cipke mojej lasce czasami az cieknie po nogach az do kolan i to jest super podniecajace

Gość remiii
aha i dodam ze moi kumple tez sobie chwala cieknace cipki

Gość nurtuje mnie pytanie
Dlaczego facet podrywa kobietę i rozkochuje ją w sobie ,mimo iż sam wie, że w łóżku już nie jest facetem- całkowity zanik erekcji-Nie wiem czy to miała być tylko zabawa ,czy osiągnięcie potwierdzenia, że się do niczego nie nadaje a może próba odwrócenia rzeczy już straconych .Nie rozumiem jak można grać na uczuciach ,mając świadomość ,że to nigdzie nie prowadzi.Czy faceci zawsze tak mają że --- nie o to chodzi by złapać króliczka ale by gonić go---chodzi o ten element niepewności , podniecenia ,enigmy ?????? Reno oświeć mnie, bo choć minęło sporo czasu ja dalej cierpię i nie mogę zrozumieć

Gość Jimmy J
zdecydowanie bardzo mokre cipki! mocne nawilzenie, bo dzieki niemu jest strasznie komfortowo i milo. Nawet jak reka sie bawicie ja uwielbiam jak jest bardzo mokry, wiecej wtedy czuje, dlatego ma byc na nim duzo sliny!

Miss „Nurtuje mnie pytanie” Trudno opowiedzieć na taki pytanie, na szczęście u mnie wszystko gra.. jeszcze.. może miał nadzeje ze minie.. z Tobą będzie dobrze.. bo cię kocha.. czy facet który ma kłopot z tym musi nie mieć sentymentów? A dla niego polecam Tantry, pomaga. Też często gonie ale nie konsumuję, mam Żonę i jestem świadom jakość swojego związku. Ale staram się nie zakochiwać.. bo po co ranić? Pozdrawiam y życzę miłego dnia..

Kiedy tworzyłem ten topic mysłałem bardzej o \"techniczne\" spraw, bo psycholog nie jestem.. i nie chciałbym wprowadzać w bład..

Gość helppppppppppppppppppppp
co faceci tweirdza o kobietach ktore maja liczne rozstepy? obrzyda ich to...?

Gość nurtuje mnie pytanie
Dziękuję Reno za odpowiedź ,lepiej mi było nie spotkać go nigdy , pokochałam i on mnie tez ale co to za związek bez seksu , czy potrafiłbyś być z kobietą i nie kochać się w pełnym tego słowa znaczeniu?.Pozdrawiam.

Ludzie Reno to nie jest Guru.............. zadajecie dziwne pytania u siebie szukajcie odpowiedzi, jego opowiadania brzmia pięknie...........ale to fikcja literacka :)

Masz Racje Coheed, nie jestem guru . Jak pisałem przed tym, myślałem o bardziej techniczne pytanie, a nie psychologiczne, gdzie nie czuję się uprawnione do odpowiedzi.. Do tego potrzeba specjalista, skąd mam wiedzieć co ludzie siedzi w głowie ich nawet nie znajac?

Miss „Nurtuje mnie pytanie”, czy spróbujecie walczyć problem? Czy byliście u speca? Czy analizowaliście co jest grany.. czy to na tle fizyczne czy psychol.?

Gość kaska z ostrowa
do Reno: mam pytanko. wspolzyje z chlopakiem od 2 lat i w tym czasie nigdy nie mialam orgazmu. co gorsza nawet lechtaczkowego. teraz poleci pelno tekstow ze powinnam z nim zerwac itp ale nie chce bo jest mi z nim dobrze i planujemy przyszlosc. jedyny problem to ten orgazm. wiem ze wiele kobiet go nie osiaga ale staram sie odpowiediec na pytanie dlaczego?? niestety znalazlam odp: on nie podnieca mnie wystarczajaco. nie dotyka mnie tak jak lubie. wie o tym jak lubie byc dotykana ale zapomina przy nastepnej okazji i dotyka mnie tylko po pipce i cycuszkach. to nie jest takie romantyczne i rajcujace. czasami wydaje mi sie ze go rajcuje dotykanie po cyckach i pipce dlatego tylko to robi a dotykanie w inne miejsca go nudzi i dlatego tego nie robi. chyba jest egoista. chociaz jest kochany. kurde chyba zle przedstawilam o co mi chodzi bez ladu i skaldu.

Właśnie, bez ładu i składy, ale rozumiałem. Czy nie padło ci na myśl pieszcząc się przed nim, pokazując rozkosz w tym co NIE robi? Każdy facet chce doprowadzić swoja ulubioną do raju, wydaje mi się..] Dobranoc zycczę.

A ja mam takie \"pytanie\". Jest para: ona młoda, jędrne ciało, on też niczego sobie. Potem jest ciąża, dziecko, no i właśnie... Jej ciało już nietakie jędrne, na brzuchu pomarszczona skóra, rozstępy- co zazwyczaj niestety towarzyszy ciąży. I właśnie, jak on teraz postrzega ją? Nadal jest dla niego tą atrakcyjną kobietą? Chodzi mi o podejście mężczyzn do takiej sytuacji. Jak mężczyzna odbiera kobietę i jej zmienione ciało?

Krótko jeśli kocha.. Tych roztępy są .. z miłości do niego.. nie? Moja żona urodziła 3 dzieci.. i ciaż ją pożądam.

Gość zapytajka_ja
A ja mam takie pytanie: co się dzieje z facetem, kiedy jest bardzo podniecony, ma erekcję, są poeszczoty, itp... ale na tym koniec, to znaczy nie miał orgazmu? Tak z fizjologicznego punktu widzienia ;) Są jakieś dolegliwości? A jeśli tak to jakie?

Gość zapytajka_ja
Dzięki za odp. To jeszcze jedno - tak się dzieje nawet wtedy, kiedy nie doszedł dlatego, że przez dłuższy czas, mimo pieszczot, po prostu nie mógł dojść? I jak długo trwa taki ból?

Jak się spusci to ból mija pookolo 10 -15 minutach.Masz rację ze związane jest z nadmiarem nasienia(plemników).Wcale nie musi byc erekcja żeby bolały jądra.Bol jest bardzo nieprzyjemny taki "ciągnacy" i zwięsza się przy kazdym dotyku Nawet lekkim ocieraniu się o uda podczas chodzenia. "Niewykorzystana" erekcja inaczej boli bo boli fiut jest jeżeli erekcja tarwa kilka godzin. Kobietyrozbudzone seksualnie (majace orgazmy) mają też bol w dole brzucha ktory pojawia się gdy wystepuje u nich podniecenie trwajace kilka dni bez orgazmu spowodowane np. trudnosciami w intymnosci (przebywanie cały czas w grupie koleżanek)