Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szuakjąca nosa mająca

Seks bez zobowiązań-jak to jest?

Polecane posty

Gość do zwiazku bierze sie
a ja nie chce miec zony, co spala przede mna z wieloma facetami, wole taka co np. tylko z 1-2 spala, z milosci i nie poszla z nimi szybko do lozka

Gość też bym chciała wiedzieć
no ale jak mam sprawiac wrazenie kobiety łatwiej jak mi wszyscy móiwa ze sie nie potrafi eubrac bardziej szałowo tylko tak apozakrywana jestem ?? ;)nie lubie obcasów, mam 170 cm wzrostu i jak jeszcze załoze obcasy to sie czuje jak wielkolud i nie potrafie w tym chodzic....lubie dzinsy i fajne sweterki takie tuniki co zakrywaja biodra a jak jest wiekszy dekolt to wkładam pod spod bluzke z taka wstawką ;) no tak jak łatwa ??? dobrze sie czuje w swojej skórze ale to nie powód zeby nazywac mnie łatwa to ja juz nie wiem jak oni i co wyczuwaja ze do mnie tylko takie typy startują:( i do tego nie czuje ze mogłabym sie przespac z kims tylko dla sportu bo potrzebuje całej tej oprawy uczuc

Gość a jeśli
skoro nie czujesz to nie śpisz. skoro nie czujesz to nie masz związku. skoro nie czujesz to faceci muszą się pytać. lubią używać słów ci którzy nie wiedzą co one znaczą. ci co nie czują.

Gość oferma
a ja jestem przekonany że to wiek. tylko i wyłącznie wiek. jeżeli kobiety w wieku lat 25 które nie mają męża czy chłopaka itp to w 70 procentach panny mocno rozrywkowe którym teraz zachciało się stałego związku to po prostu facet nigdy nie ma pewności czy ty udajesz czy faktycznie należysz do owych 30 proc które z jakichś tam powodów nie mają stałego partnera. i dla niego bezpieczniej jest zaproponować "seks bez zobowiązań" niż ryzykować. a jak będzie chciał dziewczyny do stałego związku to sobie znajdzie młodszą. taką w przypadku której stały związek będzie sposobem na życie a nie "kolejnym etapem po wyszaleniu się".

Gość nigdy nie zgadzaj się na sex
bez zobowiązań, lepiej już zostać dziewicą do czterdziechy, niż się tak nie szanować. a ja mam odwrotny problem kobiety chcą się ze mną umawiać na sex, a ja nie mam ochoty wolę uczucie, romantyzm etc :P :D

To nie jest tak, ze facet niektorym kobietom proponuje seks a innym zwiazek. Facet chcialby sie przespac z prawie kazda napotkana atrakcyjna dziewczyna, ale do bycia w zwiazku potrzeba czegos wiecej, zauroczenia, czulosci, potem milosci. O te czynniki trudniej niz o stojacego fiuta, za przeproszeniem. Dlatego wiekszosc napotkanych facetow chce Cie tylko bzyknac, ale w koncu trafi Ci sie taki, ktory Cie pokocha. Z drugiej strony, namietnosc rodzi sie przed miloscia. Z tego co sobie przypominam, to z prawie wszystkimi moimi facetami najpierw polaczyla mnie namietnosc, a potem narodzilo sie z tego cos wiecej.

Gość zboczony ponoc
A co z facetami którzy nie potrafią o niczym innym myśleć tylko o seksie Kobieta to nimfomanka a facet co

Seks bez zobowiązań ? Laski nie bądźcie głupie i nie pakujcie się w seks bez zobowiązań za darmo ! Co wy z tego macie ? Za darmo to oni mogą sobie walić własną fujarę, a nie was. Jak taki cwaniak wyskoczy z propozycją, to pogadajcie o stawce. Od razu połowa da wam spokój.

Gość Czarna

Facet jest prosty w obsłudze.Jeżeli bez zobowiązań to znaczy ze tylko sex bez związku.Zero gadania o miłosci zero trudzenia się zeby laskę poderwać.Prosty układ spotykamy sie od czasu do czasu , w miedzyczasie nawet nie dgadamy ze soba bo o czym.Tylko sex i kazdy w swoja strone bez obiecanek.