Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani K

kiedy zamawiacie suknie slubna?

Polecane posty

Gość pani K

witajcie! mam juz upatrzona suknie mimo ze slub mamy w sierpniu to wiem ze juz nie zmienie swojego typu (wiem dosc szybko sie rozgladalam za suknia ale wyjezdzam jakos luty-marzec a potem wracam najwczesniej miesiac przed slubem i dlatego chcialam poogladac je wczesniej) mam jednak dylemat - dla niektorych moze byc banalny jednak prosilabym o rade... kiedy mam zamowic suknie? w salonie powiedziano mi ze ok trzy miesiace trzeba czekac na suknie i teraz nie wiem czy zamowic ja juz wczesniej zeby miec to z glowy ale nie chcialabym jej odbierac tak szybko bo bez sensu zeby potem kilka miesiecy wisiala u mnie gdzies w domu... z drugiej strony w salonie (bo pyt i moze tam powisiec) nie mam pewnosci ze sukni mojej nie dadza czasemkomus do przmiarki... a jak juz mam ponad 3tys zaplacic za suknie to chce ja miec nowiutka i swiezotka a nie zakurzona czy przymierzana... wiec co radzicie? kiedy Wy zamawiacie/zamawialyscie i odbieracie/odbieralysci suknie?

Gość pani K
czyli genetalnie moge ja juz zamawiac z tego co piszesz... moge ja w sumie zamowic i powiedziec zeby byla gotowa wlasnie np jakos na powiedzmy lipiec :) bylabym juz pewna ze jest zamowiona i bedzie uszyta i gotowa do odebrania itd... co do przeceny jesienno - zimowej... ostatnio wlasnie patrzylam i faktycznie suknie sa przecenione ale moja niestety nie... wiec chyba juz nie bedzie..? dziekuje za odpowiedz :)

Gość pani K
ja wybralam suknie z kolekcji z 2007r. jak juz pisalam sa juz poprzeceniane sukienki z tek kolekcji ale moja ma ta sama cene... w sumie to nie wiem czemu bo sadzilam ze jak przeceniaja suknie z danej kolekcji to wszystkie sa tansze a nie tylko wybrane modele... no ale nie orientuje sie jak to jest :) no wiec chyba juz nie bedzie innych przecenionych chociaz kto wie... w takim razie chyba jednakzamowie ja wczesniej zebym byla spokojna ze bedzie uszyta na czas :) dziekuje bardzo i pozdrawiam! i zycze powodzenia

Gość pani K
ja juz wlasnie przymierzlam suknie i ta ktora na zdjeciu (bo najpierw ogladalam w internecie) wygladala srednio tylko czesc gory mi sie podobala - jak ja zalozylam nawet pania z salonu zaparlo dech :) popytam jeszcze w salonie co z ta cena :) moze akurat uda mi sie trafic na jaks przecene ale jak nie to napewno juz na inn model sie nie zdecyduje :) inne jakie przymierzlam gasna juz przy tej... :)

Gość Misti
Witam, Ślub będę miała 30.08.2008 a tydzień temu w salonie Demetrios w Warszawie zamówiłam suknie z nowej kolekcji 2008, pierwszą przymiarkę będę miała w czerwcu a planowany odbiór po 15 lipca czyli idealnie :) wpłaciłam zaliczkę a reszta przy odbiorzę i jeszcze w dniu kiedy zamawiałam suknie była promocja, że na suknie z nowej kolekcji jest rabat -200zł akurat będzie na buty lub welon ... :)

Gość jojo333
jaki procent wartosci sukni zwykle wynosi zaliczka??Bo rozumiem, ze calosc placi sie przy odbiorze...

Gość jojo333
i kiedy zwykle jest sezon na przeceny??

Gość jojo333
dziekuje mi mala:)

wydaje mi sie ze okres jesien- zima ,tak jak pisze mi mala wtedy na pewno suknie kupisz taniej. ja dalam 300zl zaliczki