Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*biBeczkapl*

Gdzie mozna poznac normalnych ludzi?

Polecane posty

Wiem, że już podobny topic jest_byl no, ale jakoś zszedł na zupełnie boczny tor... więc ponawiam pytanie gdzie można poznać fajnych, rozsądnych ludzi, którzy mają poukładane w główkach swoich... Niecały rok temu rozstałam się ze swoim facetem i od tego czasu jestem sama... czuję, że jestem gotowa na nowy związek, ale szczerze mówiąc problem w tym, że nie mam gdzie poznać tego kogoś... Jeszcze studiuję, na kierunku humanistycznym, gdzie mężczyzna to raczej rodzynek... do pracy idę za kilka miesięcy, liczę na to, że może wtedy coś się zmieni, ale obawiam się, że tam to będą tylko żonaci lub zajęci, więc czarno to czasem widzę... Może wy coś doradzicie???

wszedzie. i w klubie (tak tak tam tez chodza normalni ludzie,kazdy musi sie zcasem wyluzowac) i na uczelni, na ulicy, w bibliotece, nie wiem no wszedzie mozna kogos spotkac... :)

Gość dsfdsfs
na tym forum ahahhahahahhahahhaha

no to skoro tak szukasz moze rzeczywsicie ejstes desperatka? ja nigdy nie szukalam..jakos tak sie zdarzalo ze samo wychodzilo. wychodz do ludzi, poznawaj nowych, umawiaj sie ze znajomymi...nie zawsze ten pierwszy,drugi,pietnasty musi byc kims odpwoiednim do zwiazku..;)

Gość Gemf
ale autorce chodzi chyba poznanie nowych ludzi, a nie konkretnie tego jednego jedynego :P

...jakas presja jest czy co? Po co Ci facet, przez nich tylko same problemy! :classic_cool: