Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd sie przyznac ze....

Seks oralny - i co dalej?

Polecane posty

Ostatnio leżałam sobie z moim facetem po seksie i naszła mnie ogromna ochota, by zrobić mu dobrze ustami. Dodam, że jeszcze nigdy tego nie robiłam. Już się miałam nachylić nad jego skarbem, kiedy wyobraziłam sobie siebie z penisem w ustach i..... oprzytomniałam :O. Dlaczego nie mogę się przełamać? Wydaje mi się taki widok poniżający dla kobiety z perspektywy mężczyzny. Bardzo bym chciała, ale moja duma wmawia mi takie mylne skojarzenia :O. Jak to pokonać i się przełamać?

Gość Justyna*26
jeśli go kochasz i on ciebie tez, akceptujecie to co robicie, to powinno ci łatwo pójsć się przełamać

nie wiem jak ci pomoc:( ja akurat za pierwszym razem mialam problem zeby w ogole go dotknac, i nie myslalam ze sie ponize czy cos:) po prostu jakos tak samo:P teraz to nawet czesciej klekam bo po prostu tak lubie:)

jesteśmy razem ponad rok, kochamy się i ufamy sobie, sądzę, że stworzyliśmy zwiazek na stabilnych podstawach, nie boję się eksperymentować z pozycjami, jednak ten seks oralny... ciagnie mnie do tego, ale się wstydzę :D

w seksie istneje zależnośc korzsytania z przyjemnosci dawania i brania.Jestescie kobietami i rolą kobiety jest robienie facetowi tego co go rajcuje w seksie Podobnie my faceci mamy przyjemność z robienia wszystkiego co podnieca kobiety i nigdy się nie zastanawiałem nad tym, że lizanie cipki jest poniżajace dla mnie Podobnie jak moja żona nie miała oporów z robienia loda

Gość a ja to bardzo lubie
serio. uwielbiam go brac do ust i patrzec jak moj facet jęczy z rozkoszy:P. czesto lubie tez tak "na ostro", zeby on dominował, rozkazywal i mowil mi swiństwa. nie czuje sie ponizona. wiem czego chce i cholernie mnie to podnieca. dodam ze na początku znajomości nie wyobrazalam sobie nawet ze kiedykolwiek wezme do ust. to moj pierwszy partner wiec na początku wszystko wydawalo mi sie dziwne i troche obrzydliwe, ale teraz...Kochana musisz sie przełąmac:). nie ma gwarancji ze bedziesz to uwielbiac ale na pewno bedzie Ci sprawiac przyjemnosc to, ze doprowadzasz go do rozkoszy. po raz pierwszy zrobiłam to gdy on zrobił mi minetke. od razu chcialam sie odwdzięczyc:)