Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonamezaaaa

Czy Wasi mezowie mowia Wm jakie jestecsie np, piekne i wspaniale?

Polecane posty

Gość no ale ten
topik jest o tym czy to faceci mówią kobietom komplementy. pewnie jak powiem, ze jesli kobieta nie slyszy od faceta milych rzeczy to pojdzie w końcu do innego, to na mnie nakrzyczycie,,,,,,

Nie, a dlaczego mam nakrzyczeć? Zycie bez uznania, docenienia, jakiegoś komplementu jest nie do zniesienia. Tracisz swoje poczucie wartości po prostu, nawet jak je masz silne. Nie chodzi o to zeby ktoś kłamał... ale o te drobiazgi codzienne...

Gość no własnie.........
więc jakie ja mam miec poczucie wartości, skoro nigdy nikt mi niczego pieknego nie powiedział:(

Gość feliznavidad
NIe wiem dlaczego na sile probujecie wpakowac faceta i kobiete do jednego wora. Kobiety maja inna konstrukcje psychiczna niz faceci i odczuwaja potrzebe adoracji, i milych slowek pod swoim adresem. Nie wyobrazam sobie latac za facetem i mowic mu co chwile jaki jest przystojny. Co do mojego faceta, to czesto mi mowi mile slowka.

Moja pani żona już dawno swoimi tekstami oduczyła mnie tego typu wyznań:D:D:D:D:D

\"Kobiety maja inna konstrukcje psychiczna niz faceci i odczuwaja potrzebe adoracji, i milych slowek pod swoim adresem.\" aaa.... nie ma to jak sobie dobrze uzasadnić olewanie swojego faceta

Gość ja od swojego nigdy tego nie
uslyszalam. Natomiast lubie Jemu to mowic. Tylko, ze On naprawde jest chodzacym idealem... a ja taka beznadziejna :O

bo oni myślą, że jak już raz powiedzą że kochają to wystarczy. I że skoro są z wami, to oznacza ze im się podobacie :P Niektórzy faceci nie lubią się powtarzać hehe Faceta trzeba nauczyć takich zachowań jakich oczekujecie. Same zacznijcie mówić im, jacy są przystojni i sexy :P Jaki mają fajny tyłeczek itp. Może spodoba im się ta zabawa w komplementy. Mojemu mężowi się spodobało i zaczął komplementy odwzajemniać :D

Gość mojemu chyba nie
spodobala ta "zabawa". Bo jak Mu prawie komplementy to tylko sie krzywi ;) I ze mnie kocha tez nie uslyszalam :D Ale juz sie przyzwyczailam ;] Nie mozna miec wszystkiego :P