Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu Kasia

Ile kg straciłyście bezpośrednio po porodzie ?

Polecane posty

Gość po prostu Kasia

i ile mniej więcej Wam przybyło ? Ja jestem w 8 miesiącu i jak dotąd przytyłam już 18 kg. To dość dużo biorąc pod uwagę mój wzrost - 163 cm i wagę przed ciążą - 50 kg. Jak to u Was wyglądało ?

Gość pluplu
nie strciłam a raczej mi przybyło 10 kg

Przed ciaza 50 kg 164 wzrost Przybralam do konca 9 miesiaca 13 kg. Tuz po porodzie mniej 5 kg (okolo) Gdzies po miesiacu 52 kg Po roku 47 kg

Gość u mnie było tak
Ważyłam przed ciążą ok 60 kg. Do porodu przybyło mi 20 kg. Po cesarskim cięciu , urodzeniu dziecka i trzech dniach diety waga spadła o 10 kg. Ale syn ważył 4 300 :) A potem remont w domu i po trzech miesiącach ważyłam kolejne 14 kg mniej :)

Gość pikaczuczu
Przed ciążą jakieś 55 i 170 wzrostu w ostatnich dniach ciazy 82 :O po porodzie na następny dzień -11 kg po 4 miesiącach od porodu 53 kg do tej pory 10 lat od porodu cały czas koło 60 kg

Gość Ja też się zastanawiam
podobnie jak autorka topiku, ile traci się kilogramów podczas porodu. Jestem w 38 tc i przytyłam bardzo mało chyba, waga waha się od 3 tygodni jest albo 7, albo 8 kg więcej, aniżeli ważyłam przed ciążą. Moje dziecko na usg zostało ocenione na ok. 3100 g. Zastanawiam się, czy może się okazać, że wychodząc ze szpitala będę ważyć tyle co przed ciążą?? Pozdrawiam

Gość tak naprawde
to mnie pocieszylyscie na dzien dobry moze nie bedzie tak zle w takim razie dzieki

ja przed ciążą 54kg w dniu porodu 72!!! masakra, teraz tydzien po porodzie mam 62kg:( ale i tak i tak wyglądam jak baleronik:/

Gość pisalam juz kiedys
29kg w kazdej ciazy,po porodach od11-13kg mniej/na drugi dzien/,ale mialam zatrucie ciazowe.Po roku od porodow mniej niz przed ciaza /15kg/,ale wtedy wygladalam koszmarnie:-o,wszystko bez odchudzania,strasznie upierdliwe dzieci mialam;)

ja przed ciążą 50 w ciąży +16 po wyjściu ze szpitala 10 mniej a teraz 52 kg

Przed ciaza:54kg w dniu porodu:79kg 2 dni po porodzie:67kg trzy miesiace po porodzie moja waga wrocila do normy:-) za pare dni minie rok a ja waze 54kg:-) dodam ze nie cwiczylam i nie odchudzalam sie poprostu mialam szczescie:-)

ja nie wiem, jak wy to robicie... ja przy obydwu po porodzie straciłam tylko 4 kg nie wiem jakim cudem, bo dzieci ważyły 4.100 i 3.500 a gdzie wody, gdzie łożysko??

a co za różnica ile jest na wadze, skoro brzuch tak czy tak przez jakis czas jest flakiem i wcięcia w talii przez kilka tygodni zwykle też jeszcze nie ma :)

ja w ciąży przytyłam 22 kg. Po wyjściu ze szpitala - 5 kg. Teraz 7 tyg po porodzie - 15 kg. Mam nadzieje, że w ciągu kolejnych 2 mies. zrzuce te pozostałe 7 kg.

Ja w ciąży przytyłam 27 kg :o A bezpośrednio po porodzie ubyło mi 10 kg.

mam 160cm w czasie ciazy z 55 zrobilo mi sie 78 :( po porodzie spadlo do 70, teraz stracilam kolejne 5, wiec zostalo mi jeszcze 10 do zgubienia :( ale walcze ;)

Gość lathea
Hm normalnie 78 kg podczas porodu dobilam do 100 kg i po sama się boję co będzie...

Gość kajka85
17 kg, ale przytyłam ze 30 :(

Gość kafemamusia
przed ciążą 59-60kg 164cm przytyłam 25kg po 3 dniach od cesarki -10kg po 8 miesiącach przeszłam na zdrowe odżywianie -14kg w 3 miesiące zostało mi 3kg żeby wrócić do wcześniejszej wagi ale ciało już nie to ;)

ja rodzilam 6 dni temu, dzis waze 12 kilo mniej niz tuz przed porodem. a w ciazy przytylam 8 kilo. Z tym ze ja nie mam w ogole apetytu, wmuszam w sibie jedzenie zeby nie nabawic sie anemii.

Gość mamigabri
a ja przed ciążą ważyłam 45kg, przy wzroście 163cm do porodu jak szłam to ważyłam 60,8kg, czyli przybrałam około 16kg.Miałam cesarkę, bo przed ciążą byłam wklęsła jak łyżka, w biodrach niewiele mi przybrało, wszystko w brzuch poszło. Dwa dni po cesarce staję na wagę i 51kg. 5 dni po cesarce 48kg. ;) i tak się to utrzymywała ta waga do 2 miesiący. ;) po tym czasie wróciłam do wagi 45kg. ;) bez diet, ćwiczeń, nie miałam i nie mam na to czasu, więc ja nie wiem, jakim cudem po jakimś czasie od porodu waga niektórym osobom wzrasta. ;) i dodam, że nie mam obwisłego brzucha, po ciąży miałam lekko nabrzmiały jeszcze, bo macica się kurczyła, a teraz mam płaściutki, niektórym to przeszkadza jak na mnie patrzą, bo mowią, że pociążowa anoreksja, ale to co chciałam osiągnąć to mam, bez ćwiczeń i diet. ;) Wiadomo, że jakbym przytyła te 30kilo albo i więcej, to bym wyglądała jak pożal się Panie Boże. ;)

Gość gość
a tak czasami tak mozna to robic czemu nie :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0