Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandrina.

WYMIOTY BEZ JEDZENIA Z ZIELONA WYDZIELINA-CO TO JEST??POMOCYYY

Polecane posty

Gość Aleksandrina.

Dzis rano wymiotowalam i nie bylo zadnych resztek z poprzedniego dnia, tylko zielona wydzielina az mi cierpko sioe w ustach zrobilo. dodam ,ze od kilku dni mam nieprzyjemny zapach z buzi jakby z ,,wnetrza,, , i mialam klopoty z jedzeniem-jadlam prawie wcale... bardzo sie martwie, bo sie nie odchudzam, nie mam apetytu, a moj zoladek jest jakby skurczony..~ prosze o pomoc, juz tak dalej nie moge ciagnac:/

Gość rzygalas zółcia
blee wspolczucia

Gość Aleksandrina.
to bylo straszne... serio nie zycze tego nikomu..

Gość to jest zolc
szybko do lekarza

Gość Aleksandrina.
a czemu takie wymioty? z czego to sie bierze?» jest jakas przyczyna? od tygodnia mam niechec do jedzenia, nie chce jesc, tylko taki okropny glos mnie zmusza do jedzenia maciupkiego -moj obiad wczoraj to 3 maluskie ziemniaczki i troszke zupy... ~ moze to glupie, ale od momentu kiedy widzialam na Youtube urywki bardzo smutnych fragmentow o auschwitz jakos ...glupio mi jesc:/~ czuje sie okropnie, bo wiem ,ze ci ludzie nic nie mieli i musieli zyc a ja ostatnio przytylam bo sie obzeralam ... nie wiem , moze to miec poniekad wplyw na to?:(

jak pokarm jest juz strawiony a cos jet z zoladkiem to wtedy wymiotowujesz sama zolcia tymi kwasami ktree trawia pokarm

wg mnie rzygasz żółcią bo najzwyczajniej masz pusty żołądek :O tak na marginesie - kwasy i żółć powoli niszczą ci śluzówkę żołądka więc zacznij jeść częściej i małe porcje

aha i myj zeby po wymiotach bo kwasy strasznie niszcza zeby!!! anorektyczki i bulimiczki maja czesto pospute zeby:(

Gość Aleksandrina
dziekuje Kochani za Wasze rady... moze sie przemoge do jedzenia, nie wiem, jakos ,,glupio,, mi jesc, ze ja moge a inni nie... :/~ teraz postaram sie kupic jakas salatke z warzyw, bo jestem teraz na uczelni, a to jest i lekkie, wiec i pomoze mi schudnac tez... ja tydzien temu jeszcze bylam jak pies na slodycze-teraz zero..

Gość masz przekichane fujjjj

Gość gość
Wazywa lekkie...? Nasluchalas sie weganskich bredni czy sama jestes taka glupia?

Gość Hubert..
Dnia 10.12.2007 o 15:13, Gość Aleksandrina. napisał:

Dzis rano wymiotowalam i nie bylo zadnych resztek z poprzedniego dnia, tylko zielona wydzielina az mi cierpko sioe w ustach zrobilo. dodam ,ze od kilku dni mam nieprzyjemny zapach z buzi jakby z ,,wnetrza,, , i mialam klopoty z jedzeniem-jadlam prawie wcale... bardzo sie martwie, bo sie nie odchudzam, nie mam apetytu, a moj zoladek jest jakby skurczony..~ prosze o pomoc, juz tak dalej nie moge ciagnac:/

Mam te same objawy, nie jem nie czuje głodu zjem na obiad czy kolację kanapkę i jestem pełny. Osłabienie i zielone wymioty. Nie wiem co już robić 

Gość Ramzes

Co za głupie pytanie, iść do lekarza. 

Gość Idzcie do lekarza czym wcz

Do lekarza prędko isc bo nie ma żartów