Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...trzydziestka...

30 to dużo czy nie?

Polecane posty

Gość ...trzydziestka...

Gość kij w dupe wiośnie
To w sam raz. :classic_cool:

Gość moim zdaniem to wiek
w sam raz :) Moj facet ma 30 i nie uwazam, zeby byl stary, wrecz wyglada mlodo i zachowuje sie tak, ze casem zapominam, ze jest ode mnie starszy. Dodam, ze jego zachowanie nie jest dziecinne, czy naganne. Poprostu nie odczuwam roznicy wieku :)

Gość kij w dupe wiośnie
a ja wygrałem zycie - skoro 30 to dla Ciebie dużo, to niewiele już Ci tego życia pozostało. :p

Gość glodna zycia
to zalezy ile Ci jest pisane. Jesli 80 to malo jeszcze przezylas. i od tego co tam masz w glowie po tych 30 tu latach zycia. Dla niektorych 30tka to dopiero poczatek edukacji jaka jest zycie

dla mnie na dzień dzisiejszy dużooo ale pewnie jak bede tyle miała to to zdanie zmienie:D

Gość ...trzydziestka...
ja uważam, ze to najwspanialszy okres, ale słucham co do powiedzenia maja inni

Gość Tarot..ka
' w sam raz Moj facet ma 30 i nie uwazam, zeby byl stary, wrecz wyglada mlodo i zachowuje sie tak,..." Przepraszam - co wy pieprzycie za przeproszeniem !? Trzydziestka to wiek kiedy z gówniarza człowiek staje się mężczyzną . Mniej wiecej w tym wieku rozum przechodzi z części tej poniżej pasa do głowy . To jest wiek kiedy facet zaczyna dopiero myśleć głową . Najbardziej odpowiedni wiek do żeniaczki . W wielu krajach , a we Włoszech szczególnie mężczyzna przed trzydziestką traktowany jest jak młokos , dziecko szczególnej troski czyli gówniarz nie wart uwagi przez kobietę myślącą poważnie o życiu . 27 - 30 lat to początek wieku męskiego .

Gość sama 78
ludzie różni są ... tak , ale nie mężczyźni . Tarotka popieram i potwierdzam w całości

Gość Tom30
Dla kobiety to cudowny wiek. Wtedy jest piękna, atrakcyjna, młoda i inteligentna. Dla mężczyzny- czas, w którym w końcu dojrzewa do bycia mężczyzną. Osobiście chciałbym, żeby wszystkie kobiety miały około 30-lat bo są wtedy najbardziej sexi