taka_pokraka 22 Napisano 44 minuty temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Wtedy czytam wspak. Dobra, jakby brakowało chętnych do kłótni na forum to jutro pewnie z rana tradycyjnie zajrzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 43 minuty temu Przed chwilą, Miecz napisał: Ja? Kurczę, do najgorszej! Ty jesteś Fifofa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 43 minuty temu Przed chwilą, Baba napisał: Możesz kupić skrzynkę. Przecież ty będziesz płacił Za Twoje urodziny, imieniny i przejście na emeryturę? No wiesz, jakby to powiedzieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 22 Napisano 42 minuty temu 2 minuty temu, Baba napisał: Do której grupy siebie zaliczasz? Ja do tych innych, zdrowie psychiczne jest przereklamowane Do zobaczenia/ spisania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 41 minut temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Za Twoje urodziny, imieniny i przejście na emeryturę? No wiesz, jakby to powiedzieć... Już mówiłam. Ostatnia rzecz jaką kupię, to alkohol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, Baba napisał: Ty jesteś Fifofa? Po halbie jestem każdym! Każdym! Wilhelmem Tellem, Winnetou, Gierkiem itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, Baba napisał: Już mówiłam. Ostatnia rzecz jaką kupię, to alkohol. Twój Stary kupi. Jesteśmy już dogadani 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ja do tych innych, zdrowie psychiczne jest przereklamowane Do zobaczenia/ spisania "Stoję" przy garach i mam jeszcze trochę luzu. Gotuję dzisiaj zupę na winie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 38 minut temu 1 minutę temu, Baba napisał: "Stoję" przy garach i mam jeszcze trochę luzu. Gotuję dzisiaj zupę na winie To będzie faza jak nic! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 38 minut temu Przed chwilą, Miecz napisał: Twój Stary kupi. Jesteśmy już dogadani Teraz wiem skąd ten Pan Tadeusz Bynajmniej nie chodzi o książkę, którą też mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 37 minut temu Przed chwilą, Miecz napisał: To będzie faza jak nic! Na winie, czyli z tego co mi się pod rękę nawinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 31 minut temu 4 minuty temu, Baba napisał: Teraz wiem skąd ten Pan Tadeusz Bynajmniej nie chodzi o książkę, którą też mam. Spoko! Pstrokrotko, Ty zacznij myśleć! Wódki nie może zabraknąć! Chcesz w nocy Starego wypuścić na miasto?! Ty wiesz jakie piękne kobiety zamieszkują w Twoim mieście? Potem ani wódki, ani Starego nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 29 minut temu (edytowany) 7 minut temu, Baba napisał: Na winie, czyli z tego co mi się pod rękę nawinie Tym lepiej. Na nieżyt żoładka najlepsza jest halba wypita z samego rana. Dobrze kombinujesz. Pan Tadeusz? Powiedz Staremu, że trochę przesadził. Nie przypominam arystokracji Edytowano 29 minut temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 27 minut temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Spoko! Pstrokrotko, Ty zacznij myśleć! Wódki nie może zabraknąć! Chcesz w nocy Starego wypuścić na miasto?! Ty wiesz jakie piękne kobiety zamieszkują w Twoim mieście? Wiem, ale nie są takie fajne jak ja ☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 26 minut temu 14 minut temu, Baba napisał: Już mówiłam. Ostatnia rzecz jaką kupię, to alkohol. Wiem, że masz aparaturę w piwnicy ale jakoś nie wierzę w Twoje zdolności chemiczne. Żeby potem nie było: pijmy szybciej bo się ściemnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 26 minut temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Tym lepiej. Na nieżyt żoładka najlepsza jest halba wypita z samego rana. Dobrze kombinujesz. Pan Tadeusz? Powiedz Staremu, że trochę przesadził. Nie przypominam arystokracji Wódka, jak wódka. Przecież denaturatu nie kupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 25 minut temu 1 minutę temu, Baba napisał: Wiem, ale nie są takie fajne jak ja ☺ Wyczuwam lekki niepokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 24 minuty temu Przed chwilą, Baba napisał: Wódka, jak wódka. Przecież denaturatu nie kupi Czemu nie? Jest taki niemiecki, biały. Też daje niezłego kopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 23 minuty temu 3 minuty temu, Baba napisał: Wiem, ale nie są takie fajne jak ja ☺ W razie czego pójdę go poszukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 18 minut temu 5 minut temu, Miecz napisał: W razie czego pójdę go poszukać. Z tydzień nie wracajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysio Kupa 7 Napisano 16 minut temu 8 minut temu, Miecz napisał: Czemu nie? Jest taki niemiecki, biały. Też daje niezłego kopa. Łysa i Kotarba polecają. Podobno jak posłodzić to da się pić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 182 Napisano 15 minut temu 27 minut temu, Baba napisał: Do której grupy siebie zaliczasz? To już nie istotne. Kiedyś trzeba było zrobić przekierowanie i przydzielić aby było kontabilne. Napisać byłem co grupuje pacjentów po objawach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 13 minut temu 4 minuty temu, Baba napisał: Z tydzień nie wracajcie Zatęsknisz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysio Kupa 7 Napisano 9 minut temu 5 minut temu, Fifofa napisał: To już nie istotne. Kiedyś trzeba było zrobić przekierowanie i przydzielić aby było kontabilne. Napisać byłem co grupuje pacjentów po objawach. Kompatybilne, przygłupie bez szkoły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 182 Napisano 8 minut temu Przed chwilą, Krzysio Kupa napisał: Kompatybilne, przygłupie bez szkoły. Szaszka gdzie ojciec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysio Kupa 7 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Szaszka gdzie ojciec? Saszka, przygłupie bez szkoły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 182 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, Krzysio Kupa napisał: Saszka, przygłupie bez szkoły. Kontapilne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 29 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, Krzysio Kupa napisał: Saszka, przygłupie bez szkoły. Krzysiu już po robocie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1003 Napisano 5 minut temu (edytowany) 1 godzinę temu, paprykarz szczecinski napisał: Ps jak stymulacja może być zrównoważona lub niezrownowazona? Popraw to zdanie bo chciałeś wielce pojechać a mam trudność ze zrozumieniem tego potworka To Twój problem. Unikanie przebodźcowania to nic innego jak stymulacja zrównoważona. Znowu Ci nie wyszło z "mondrością" i zrozumieniem? Nigdy zbyt mądrą nie byłaś a "wyszczekanie" temu nie zaradzi. Współczuję. Edytowano 4 minuty temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 29 Napisano 4 minuty temu Przed chwilą, Miecz napisał: To Twój problem. Unikanie przebodźcowania to nic innego jak stymulacja zrównoważona. Znowu Ci nie wyszło z "mondrością" i zrozumieniem? Nigdy zbyt mądrą nie byłaś a "wyszczekana" temu nie zaradzi. Współczuję. Haah jak sie cofnął do moich wpisów sprzed godziny. Sweet nuda na temacie, huh? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach